21. Januar 2019. Ponedeljak

Ponedeljak

21-01-2019

dan Meseca

Noć nam počinje sa novim energijama Sunca iz Vodolije, Mesecom koji je još uvek u Raku i pred kraj svog puta će imati konjukciju sa Severnim Mesečevim Čvorom i kvadrat sa Uranom.

Snovi će biti naporni (ako uopšte budemo uspeli da zaspimo) Mučiće nas sto čuda, težina simbolike snova nas može čak probuditi i ostaviti budne do svanuća. Poruka će biti vezana za neki manji finansijski trošak, ili neke ne baš lepe vesti (problem, ali rešiv)

Pred zoru, kreće nam dugo najavljivano totalno pomračenje Meseca (koje će biti vidljivo nad Balkanom) Poznato je da pomračenja imaju neku zloslutnu energiju i moguće je da će nam celo jutro, a bome i prepodne ići ne baš lako, jer još uvek je na snazi i negativna energija Marsa u kvadratu sa Saturnom

Skoro ceo dan bićemo pod utiskom ovog pomračenja, ali na našu sreću u večernjim satima proradiće napokon Venere koja će se udružiti preko aspekta kvadrata sa Neptunom, pa odmah zatim i preko aspekta konjukcije sa Jupiterom, te će tako ova lepa emotivna i avanturistička, pomalo sanjarska i utopijska, energija malo da nam »napuni baterije« i koja će nas držati do duboko u noć i koja će nas najverovatnije i uspavati.


Lenormand Karta

za Ponedeljak 44 » Lupa «

44.gif

Osnovno značenje je da treba da se obrati posebna pažnja na nekoga ili nešto (sve zavisno od Nedeljne karte i pravca na koju Lupa „gleda“ u nekom otvaranju)

Najčešće ukazuje na naše svesne postupke koji su pokrenuli neke specifične dogadjaje ili „prizvali“ neke važne osobe u naš život i na naš zadatak da sad treba više pažnje da posvetimo tome.

Na psihološkom nivou, karta Lupa ukazuje na samoispitivanje i samospoznaju ili pak ako se nadje pored neke druge karte ~ istraživanje simbolike te karte nam pomaže da spoznamo sebe i tako donesemo ispravne životne odluke.

44Na duhovnom nivou, Lupa nas savetuje da malo više pažnje posvetimo onom nevidljivom i neopipljivom u našem životu ~ duhovnost, Vera, ezoterija, divinacija, pa i okultno, sve zavisno naravno od okolnih karti.

Tradicionalno, tako Lupa u otvaranju ili u Nedeljnom izvlačenju nam stavlja akcenat na nešto ili nekoga ~ ili na nas ili na nekog drugog. Opominje da treba pažljivo da posmatramo, analiziramo i polako donesemo odluku & procenu.

Iz negativnog ugla, Lupa pokazuje onaj čudni osećaj da se nalazimo »pod lupom« (bilo koga, bliske osobe, zakona, društva…) tada pokazuje naš strah od naše „nesavršenosti“ (bolest od koje pati svako živo ljudsko biće, htelo ono to ili ne da prizna) u bilo kom pogledu (fizičkom, materijalnom, statusnom, obrazovanom itd…)


Kombinacija

Nedeljne Lenormand Karte i Dnevne Lenormand Karte

20 »Bašta« & 44 »Lupa«

 

 

 

 

Ovo je dan kada će neko ili nešto da bude u centru pažnje („pod lupom“) ili to pak mi možemo da budemo zbog nečega što smo pre nekog vremena uradili i tako pokrenuli sistem »domino efekta« Dan takođe okrenut i našem zdravlju, jer je moguće da ćemo danas imati prilike da otkrijemo uzrok onoga što nas u poslednje vreme sprečava da budemo u »top formi«

Moguće je da će danas neki javni događaj ili neka javna objava (poznate uticajne osobe, blogera, umetnika, pa i političara) apsolutno da nadmaši sve ostale događaje i samo će se o tome pričati ceo dan. Moguće je i da će neka vest (domaća, strana) takođe da dođe pod »lupu« javnosti i biće puno javnih rasprava na tu tematiku.

Generalno, tj uopšteno, dan kada ne treba ništa da uzimamo zdravo za gotovo i da pratimo & prihvatimo nekoga ili nešto zato što to nešto većina podržava, ili je moderno ili »zato što tako to treba«, već da sednemo i vrlo pomno da obratimo pažnju na aspolutno svaki detalj, kako bi mogli da donesemo ispravnu odluku (da ne budemo Mujo i da batalimo Turke…)

Moguće je da ćemo danas da otkrijemo da nas neko tajno prati na društvenim mrežama, ili pak da saznamo da neke javne poruke od nama (bitne) bliske osobe, imaju neko svoje »ispod žita« značenje koje je upućeno baš konkretno nama, ma koliko delovalo uopšteno i nebitno na prvi pogled.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.