16. Januar 2019. Sreda

Sreda
16-01-2019
dan Merkura

Noć nam počinje Mesecom u Biku koji se druži sa Merkurom iz Jarca preko lepog aspekta trigona. Posle toga, ima benefične aspekte sa Severnim i Južnim Mesečevim Čvorom i trigon sa Suncem, a posle toga on će biti u Praznom Hodu sve dok ne bude promenio znak.

Duga noć pred nama. Oni koji budu uspeli da utonu u san, sanjaće zanimljive snove, koji imaju i zanimljivu poruku. Njihova simbolika će biti vezana za nas lično (tj pomoć tumača za snove neće imati puno vajde) Poruka će najverovatnije biti vezana ili za finansije ili pak za posao.

U toku dana lelujanje Meseca u Biku kroz treću dekadu susrešće se sa Suncem koje će sklopiti konjukciju sa Južnim Mesečevim Čvorom.

Svi znamo da Južni Mesečev Čvor nije baš najbolja opcija da se neka planeta nađe u konjukciji sa njom. U ovom slučaju, zajedno sa Mesecom bez trenutnih aspekata, ceo dan će nam zbog ove konjukcije biti „lov u mutnom“ jer će stalno da nam se javljaju neke prepreke i ograničenja koja će nas sprečavati da odradimo željene planove do kraja (a možda ćemo nešto morati i da odložimo)

Pa će tako u popodnevnim časovima, da aktivira ovaj Mesec, te će situacija malo da živne, ali ne previše, ali sasvim dovoljno da nas trgne iz monotonije, pa ćemo malo da se opustimo i da se prepustimo nekom sitnom epikurejskom poduhvatu „jesti, a ne ugojiti se“ napr i posle toga polako ćemo otići na zasluženi odmor.


Lenormand Karta 30 » Ljiljani «

S jedne strane predstavlja vrlinu, čistotu (Duše), nevinost, mir, harmoniju.

S druge strane pak, donosi jake strasti, sexualne odnose koji ne moraju (tj i ne budu) baš zasnovani na pravoj ljubavi i posvećenosti, kratkotrajne veze.

A s treće strane, predstavlja starije osobe, mudrost koja se stiče kroz život, roditelje, prodicu, tradiciju, polako odumiranje.

Isto tako, ova karta se vezuje i za negovatelja, ktitora, sponzora, visoke pozicije u društvu, dugotrajnost, dugovečnost, ali i monotoniju i dosadu…


Dnevno otvaranje :

Резултат слика за lilliesUkazuje na neke promene, obično donosi stabilizaciju situacije. Kontakt sa starijim osobama, najverovatnije roditeljima, dekom, koji će vam nešto pomoći ili vam dati pare. A možda i interesantan flert u nekom baru uveče, sa šarmantnim Don Huanom.

Takođe, može da ukaže (u kombinaciji sa Pismom, Knjigom… tj kartom koja se vezuje za tehniku) da vam je mobilni ili kompjuter pred kraj svog veka sa trajanjem, pa bi bilo poželjno da krenete da tražite nov (a ako dodatmo Zmiju, eto virusa u kompjuteru!)


Ljubav :

Related image Za slobodne, poželjno je da dobro porazmisle šta traže od veze, da li žele slobodnu vezu, ili nešto dugotrajno.

Shodno tome i ova karta se tumači u ta dva pravca ~ za ove prve koji su slobodni i traže samo zabavu i provod, eto nagoveštaja da će im naredni period biti baš „lucky“ što se tiče veza i vezica baziranih na hemiji i dobrom sexu…

Za ove druge, koji su sami i žele nešto ozbiljnije, zrelije, dugotrajnije, eto najave da će se pojaviti ozbiljna osoba u njihovom životu, koja će biti tu i kao partner(ka) ali i kao zaštitnik, savetnik.

Za one koji su u vezi, ova karta kombinuje ova dva značenja, partnerski odnosi će pucati od strasti, pa je moguće da će oboje poželeti da svoj odnos uzdignu na viši nivo (naročito uz karte Srce, Prsten, Rode itd…)


Posao :

Резултат слика за lillies Za one koji nemaju posao, ova karta poručuje da je ovo idealan period kada treba potražiti nekoga kako radi saveta, tako i radi „veze“ (malo boljih preporuka nikad nije na odmet) Za sve one koji imaju posao, ovo će da bude period kada će se ostvarivati planovi i tako obezbediti dugoročni ciljevi. Pohvale nadredjenih su vrlo verovatna.

Uz loše karte i jedna i druga opcija (sa i bez posla) treba da se pričuva kontra-usluge osobe koja bi se ponudila za pomoć (da ne bude posle „dala 1 dinar da udje u kolo, a posle 2 da izadje iz njega“)


Zdravlje :

Сродна сликаOva karta se vezuje za sve bolesti uro-genitalnih organa, ali može da se veže za poremećaj čula dodira i mirisa.

Isto tako, mogući su problemi sa pamćenjem & zaboravljanjem. Obično se vezuje za bolesti koje se pojavljuju pod stare dane ili su genetskog tipa.


Kombinacija
Nedeljne i Dnevne Lenormand Karte
01 » Konjanik « & 30 » Ljiljani «

 

I ovde imamo dve vrste tumačenja…

S jedne, one nežne, duhovne strane, ova kombinacija će nam danas test naših vrlina i dolazićemo u situacije gde ćemo biti dobrano isprovocirani da uradimo nešto što nije u skladu sa našim načelima.

Nova poznanstva koja se na prvi pogled ne mogu okarakterisati kao zanimljiva, pokazaće se ne samo vrlo zanimljivim već i vrlo korisnim za nas.

Neočekivani poziv u goste ili pak odlazak u goste će nam na neko vreme „pomrsiti konce“ i uneti nemir (al pozitivan) u našu dosadnu svakodnevnicu.

I na kraju, s ove lepše strane, moguće su vesti & objave koje direktno utiču na nečiji ugled i poštenje i bićemo u prilici da moramo da izaberemo jednu stranu diskusije, hteli mi to ili ne.

Isto tako, dan nam može oscilirati od super aktivnog, do super dosadnog i teško da ćemo moći da nađemo zlatnu sredinu…


S one druge, „divlje“ strane Ljiljana, ova kombinacija može da pojača harizmu, želje, potrebem sexualnu hemiju… i to dosta van očekivanog (ili van kontrole, kako nas, tako i druge osobe)

Nekako će svaki razgovor, pokret, da na neki način ima „rep“ ili po malo bezobraznu akonotaciju, pa treba jako obratiti pažnju da se neki signali ne protumače pogrešno, jer naravno mogu kasnije da naruše nečiji (ili naš) ugled.

Ali, isto tako, ova kombinacija zasigurno može da najavi kontakt sa osobom sa kojom možemo da poželimo (bilo mi zauzeti ili slobodni) da se poigramo sa njom & njim, kao ono dvoje u „9 ipo nedelja“, pa kud puklo, da puklo…

Ova kombinacija se neki put vezuje i za one ljude koji su vrlo slobodnog ponašanja, koji bez problema pokazuju sebe (i svoje telo) a neki put to mogu biti i voajeri i oni *ebači presretači, pa nek’ se dame pripaze u kasnijim večernjim satima…

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.