15. Januar 2019. Utorak

Utorak
15-01-2019
dan Marsa

Iako je dan dinamičnog Marsa, ovaj Utorak nam počinje dosta mirno. Noć kreće sa Mesecom koji je u znaku svoje egzaltacije, u znaku Bika. Od aspekata, on neće imati puno, samo predveče 120° sa Saturnom, i 60° sa Neptunom.

Tranzitni Mesec u Biku nas gura u pravcu praktičnih, svakodnevnih, osnovnih poslova & obavetza, koje nam obezbeđuju komfor i sigurnost.

Pošto će kasnije imati i 120° sa Saturnom i 60° sa Neptunom, dan će nam biti okrenut planiranjem bliže budućnosti kada su naš dom i porodica u pitanju, bitno će nam biti da ima dovoljno hrane u domu, da svi imaju svoje tople kaputiće i čizmice.

Pojačana koncentracija na radnom mestu, želećemo u nešto da ulažemo, kako bi kasnije dobili zaslužene plodove tog rada, želećemo da makar na kratko zablistamo u očima svojih nadređenih i kolega. I ičiće nam to od ruke danas.

Što se zdravlja tiče, ovaj tranzitni Mesec u Biku nam može doneti probleme sa grlom, ali i neočekivano lošu reakciju na neku hranu, pa zato ne budite epikurejac danas. Uz Saturn, može nam doneti bolove u vratnim pršljenovima i zglobovima, a uz Neptun može da nam donese prehladu bešike i arelgiju na vlagu.


Lenormand Karta 15 » Medved «

Dnevno otvaranje :

Image result for bearDanas ćete uz nečiju pomoć uspeti da odradite ono što ste isplanirali, a možda ćete vi nekome pomoći da uradi ono što je ta osoba isplanirala za sebe.

Danas ćete biti puni snage i energije pa zato je utrošite na neko dobro delo. Isto tako, učinite nešto što će pomoći nekome da povrati samopouzdanje i poboljša svoje samovrednovanje.

Ne preterujte u hedonizmu, zadnjica vam neće izgledati toliko elegantno od pozadi posle toliko silnog ića i pića kad krene odeća da puca po šavovima, a može i da vam pozli od preterivanja u masnoj ili slatkoj hrani.


Ljubav :

Image result for bearZa one koji su u vezi, ovo je karta koja ukazuje na pojačanu želju da se zaštiti partner (partnerka) da se očuva nivo veze koji je ostvaren do tada.

Takođe, negativna strana ove karte može da pokaže na partnera (partnerku) koji previše želi da dominira u odnosu, jer je ljubomoran i posesivan.

S druge strane, za onog koji traži ljubav, može da se desi da naleti na vrlo temperamentnog partnera (partnerku) sa kojim teško da može lako da izadje na kraj ako odmah na početku ne postavi makar osnovna pravila ponašanja i zahteva & potreba.

Generalno, ovo je osoba koja mora da štiti, e sad, da li će da štiti našu zadnjicu, ili svoju, to će pokazati Nedeljna karta.


Posao :

Image result for bearOva karta obično pokazuje nadredjene na poslu za osobz koja je zaposlena. To su svi šefovi, gazde, poslovodje i naš odnos sa njima.

Najčešće je to pozitivan odnos vođe i onih koji ga prate, ali ako dođe do preispitivanja autoroteta, može se pojaviti i određeni vid agresivnog nametanja volje.

Takođe, pokazuje naklonost tih ljudi ka nama (naročito ako Nedeljna karta podržava tu priču) Možda se desi da dođe i do nekih promena na radnom mestu, izmena prioriteta obaveza ili pak samog opisa posla (na bolje)

Za onoga ko traži posao, ovo je karta koja obećava vrlo brzo pronalaženje kvalitetnog posla, a takodje ukazuje i na mogućnost i privatnog posla (naročito ako napr Nedeljna karta 04 » Kuća « se nalazi pored ove karte) ili posao koji je vezan za finansije, osiguranje, hranu, odeću itd…


Zdravlje :

Related imageS obzirom da je Medved krupan, bucmast, temperamentan, naravno da zdravstveni problemi se vezuju za debljinu, probleme sa pritiskom, nervozom.

Savet je da se ne opustimo previše i malo povedemo računa o » iću i piću « i da se vratimo malo jednostavnijem režimu ishrane i provedemo dan u prirodi ili baveći se nekim laganim sportom.

Mogu se pojaviti problemi sa spavanjem zbog lošeg rada varenja & creva & izbacivanja štetnih materija iz organizma.


Kombinacija
Nedeljne i Dnevne Lenormand Karte
01 » Konjanik « & 15 » Medved «

Dan kada treba da se bolje organizujemo što se tiče naših planova za bližu budućnost. Određene preventivne mere su potrebne (za bilo šta)

Dan kada ćemo biti u prilici da praktikujemo onu staru narodnu » Tiha voda, breg roni « bilo na radnom mestu ili pak u rešavanju nekog problema u međuljudskim odnosima.

Isto tako, dan kada ne smemo da brzamo sa zaključcima i da odreagujemo previše naglo na neke informacije & vesti koje će nam stići.

Možda dan kada ćemo biti pozvani u goste ili pak ćemo mi nekoga ugostiti. Naravno, treba da obratimo pažnju na » iće i piće « i da ako je moguće izbegavamo ljuto i žestoko.

Kontakt sa ljudima koji su vrlo dominantni i agilni, po malo navalentni, ali ne i zlonamerni. Dinamičnog snažnog karaktera, tipa „Maziću te, paziću te, i zvaću te Đole“

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.