12. Januar 2019. Subota

12-01-2019 Subota

dan Saturna

Noć mirna i tiha. Mesec plovi 3 dekadom Riba. U toku noći sklopiće 60°/120° sa Mesečevim Čvorovima i posle toga 0° sa Hironom.

Snovi će da budu puni boja, zvukova, simbola. Kao da putujemo zajedno sa Alisom kroz zemlju čuda. Obratite pažnju, tu je negde skrivena važna poruka, najverovatnije vezana za dragu vam jaču & lepšu polovinu.

Plovićemo kroz jutro zajedno sa „prvom jutarnjom“ i razmišljati šta nas sve čeka od obaveza. Bićemo pomalo lenji, ali ipak ćemo polako, nogu pred nogu da krenemo u „osvajanje dana“.

Najednom, od nekud stiže snažna pozitivna i dinamična energija ~ Mesec je ušao u znak Ovna, celo poporne pršti od dinamike, sve nam ide od ruke, sve je kako treba, jer će Mesečak da se druži preko 120° sa Venerom iz Strelca i preko 0° sa Marsom.

Ali i pored sve ove dinamike, osećaćemo određeni pritisak, kao da nam slonče Dambo pravi piknik na glavi. Neki čudan predosećaj da će se najednom samo sve pokvariti i krenuti nizbrdo nas ne napušta.

Taj osećaj nas realno i ne vara. Em će Merkur polako da sklapa 0° sa Saturnom, em će Jupiter polako da sklapa 90° sa Neptunom. Počinju preispitivanja, neke sumnje, brige da nam se nadvijaju nad glavom i tako zamišljeni i pomalo tužni odlazimo u san.

Treba skupiti snagu, u Nedelju nas čekaju brojne zgode i nezgode sa tranzitima…


Lenormand Karta 37 » Vreme «

Karta » Vreme « prvenstveno nam poručuje da je „vreme da se nešto desi“ ~ karta koja se nadje pre ove pokazaće na ono što je odradjeno ili ono za šta je prošlo vreme (prošla prilika da se uradi) tj Nedeljna Karta će dopuniti značenje ove Karte » Vreme «

Lenormand Karta » Vreme « (tj Sat) budi ono najstarije pitanje u nama ~ kako živeti sa svešću o prolaznosti svega u životu, pa i nas samih… najčešće, tj u većini slučajeva, ta spoznaja je povezana sa gubitkom bliske osobe, jer samo tako jedan strašni momenat seti čoveka da mora da bude skroman i ponizan kada stoji pred zakonima Prirode i da će kad-tad doći i njegovo vreme da napusti ovaj materijalni Svet.

Takodje, ova karta se može povezati i sa ~ nostalgijom (sve češće i češće osećanje u čoveku u ovom modernom Svetu) Onaj stav „nekada, davno, bilo je bolje… lakše… lepše“ pa tako na psihološkom nivou, ova karta govori o osobi koja živi u prošlosti i ne želi da prekine takav način razmišljanja (pa tako i ponašanja)

Naravno, automatski se ova Lenormand karta povezuje i sa usamljenošću & samoćom. Stanje uma u kojem dolazi osećanje praznine nakon opraštanja od nekoga ili gubitka nečeg vrednog & dragog. Tj, jednostavno rečeno ~ nemogućnost da se preboli nešto i prevazidje taj trenutak u vremenu.


Kombinacija Nedeljne i Dnevne Lenormand Karte

33 » Ključ « & 37 » Vreme «

I sam Saturn je Gospodar Vremena, pa će tako današnja Subota da nam bude okrenuta preispitivanju „kuda mi prođe život, a nisam ‘to i to’ uradio“…

Današnji dan će proći u solidnoj organizaciji, radu, skupljanju važnih informacija. Naravno, ova kombinacija nam definitivno prenosi poruke Viših Kosmičkih Sila preko naših snova ili sitnih „znakova pored puta“.

Možda nešto čujemo ili vidimo što će nas vratiti malo u prošlost, ili pak nagnati da prihvatimo neke (surove, ali realne) činjenice da nešto ili neko nije više deo našeg života.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.