08. Januar 2019. Utorak

08-01-2019 Utorak, dan Marsa

Dan nam počinje sa energijama vrcavog Meseca u Vodoliji i novim energijama Venere u Strelcu, ali i kvadratom izmedju Merkura u Jarcu i Marsa u Ovnu. Od drugih aspekata, sam Mesec će imati još i sekstil sa Jupiterom.

Резултат слика за compassPrijatna noć, zanimljivi snovi. Ako i imaju poruku, simbolika će biti vrlo lična i tumač snova vam neće puno pomoći u dešifrovanju poruka.

Dinamičan i generalno pozitivan dan, zahvaljujući lepom aspektu između Meseca i Jupitera. Puno razgovora, druženja, smeha. Povremeno će se umešati posvađani Merkur i Mars, pa se pripazite da „đavo ne odnese šalu“ prilikom „bockanja“ svog sagovornika.

Резултат слика за compassEnergije Venere u Strelcu, podpomognute samim Jupiterom, mogu nam na neko vreme povećati energiju i optimizam i makar na kraći period vratiti Veru da kad-tad dobre stvari moraju da počnu da se dešavaju i nama.

Merkur i Mars svojim kvadratom generalno će obojiti ceo ovaj Utorak, pa su moguća prepucavanja i nadmudrivanja, posebno na radnom mestu, ali i u rodbinskim odnosima, posebno sa muškima iz naše okoline. Pripazite se povreda takođe.

Резултат слика за compassŠto se zdravlja tiče, dan kada bi trebalo malo da smanjite slatko & masno, jako začinjeno, slano & ljuto. Dan kada bi trebalo umesto kafe da se pije neki čaj. Dan kada nervozu treba lečiti Valerijanom, a ne hemijom. Dan kada bi mogli malo i da meditiramo, da bi lakše izbacili negativnu energiju iz sebe.

 


Lenormand Karta za Utorak

42 » Kompas «

U dnevnom otvaranju : karta Kompas, vas savetuje da biste trebali da se držite izabranog puta, ma koliko trenutno bio đžombast i čudan.

Резултат слика за compassMoguće  je da se osećate izgubljeno i da sumnjate u ispravnost ciljeva koje ste sebi postavili. Poradite na sebi i svom samopouzdanju, lakše ćete pronaći sledeći „znak pored puta“.

Muči vas neizvesnost i želeli biste možda po malo utopijski ili naivno, da vam se „preko noći“ dogode neke stvari za koje su potrebne godine velikog truda i ulaganja, jer verujete da ste to zaslužili svojim ponašanjem i trudom, što je verovatno i istina, ali jednostavno još nije došlo vaših „5 minuta“.

Сродна слика

Kompas tako predstavla i ideal praćenja svojih snova. On predstavlja simbol životnog kursa (cilja & osobe) od kojeg ne treba odustajati bez obzira na to koliko je teško i šta se sve na tom putu može izgubiti… a možda i dobiti.

Kompas vas danas vodi tamo gde treba da budete (hteli vi to ili ne)


Kombinacija

Nedeljne Karte 33 » Ključ « i Dnevne Karte 42 » Kompas «

Резултат слика за GIF  Dan kada možda treba da se prepustimo nekome da nas vodi, bilo šta da je u pitanju, osoba, osećaj, Viša Kosmička Sila…

Možda danas pronađemo smisao u nekoj situaciji (ili osobi) koja nam je do sad delovala nepristupačno ili odbojno. Dan kada treba nešto da spoznamo & naučimo.

Сродна сликаDan ispunjen nadom da ćemo ili mi ili neko nama drag da pronađe smisao u svom životu (posebno kad je reč o poslu i porodici) i da će neka loša situacija ipak izaći na dobro.

Dan kada će neko da nam dođe u posetu ili pak ćemo mi nekome biti gosti. Lepe vesti stižu iz daleka. Dan odličan za čitanje knjiga (mitologije, bajki) slušanju opuštajuće muzike, plesu…

Резултат слика за GIFDan kada možda dobijemo pohvalu ili pak iskrenu podršku od osobe za koju nismo ni predpostavili da ima pozitivno (niti bilo kakvo) mišljenje o nama. Dan kada ćemo da promenimo mišljenje & uverenje o nekome iz korena.

Сродна сликаDan namenjem novim idejama, planovima, internetu, društvenim mrežama, možda kupovini neke tehnike ili manjeg kućnog aparata.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.