Lenormand Karta 2 » Detelina « za Ponedeljak 31. Decembar 2018.

002.jpg• Detelina 6 karo

~ sreća, optimizam, dobra prilika, mala sreća, prijatno iznenadjenje, nagrada, druga šansa, flert, kockanje, nada, neočekivan pozitivan obrt neke situacije, pobeda, cenjkanje, ulepšavanje, osveženje

~ sitnice koje donose sreću, nešto lepo & prijatno, kratkog daha, ne dugog trajanja & privremeno, povoljna prilika koju odmah treba iskoristiti, pozitivna slučajnost (iako ništa u životu nije slučajno) opuštenost, spontanost, bezbrižnost, oslobadjanje od nekog tereta ili osećanja pritiska, ne uzimati ništa „zdravo za gotovo“, nešto što i nema toliko značaja kao što se na prvi pogled čini, izbegavanje odgovornosti, zaobilaženje teškog rada, negiranje problema, smeh, humor, zadirkivanje, igranje, poigravanje, čačkanje sudbine, rizikovanje (ali sa čak pozitivnim ishodom, za razliku od Karte 39 Kocke koja donosi rizik sa negativnim ishodnom) neodgovornost i površnost u pristupu životu, tj „udri brigu na veselje“ napr.

~ lokacija : kladionice, menjačnice, „second hand“ prodavnice, travnati deo, biljke, baštice

~ boja : zelena

~ zdravlje : eterično telo, tonici, vitamini, prirodni suplementi, homoterapija, oporavak

~ vreme : 4 dana, Nedelja, uskoro (nešto što se desilo pre 4 dana ili će se desiti za 4 dana, nešto što se desilo u Nedelju ili će se desiti u Nedelju, nešto što je vezano za osobu koja je rodjena u Nedelju)


Osnovna značenja : sreća, iznenadjenje, nove nade, kratkotrajni uspeh, prolazna sreća (darovi sa neba koji brzo mogu da nestanu) Sve ono što se dešava brzo.

Veruje se da je ovo najsrećnija karta u celom Lenormand špilu.

Ali isto tako i karta koja opominje pitača da za pravu sreću mora da se ne samo da bude strpljiv, već i pomeri s mesta i uradi nešto vezano za ono što želi da postigne. Ako to ne uradi, sreća koja će se desiti će biti vrlo kratkog veka.


Detelina ukazuje na obrte sudbine, obično u pozitivnom smeru (čak i kada se nadje u okruženju loših karti, ova karta ume da obrne točak u pozitivnom pravcu, pa sve one situacije koje su na početku delovale loše, se nekim čudom, završe pozitivno)

Ova karta se vezuje za nove mogućnosti, nove prilike, pa samim tim i mogućnosti da se isprave stare greške i „okrene nov list“ u životu…


002detelina.jpgDnevna karta : Detelina je karta koja deluje odmah i sad, nema trajnog dejstva, nosi sa sobom osećanje sreće i uspeha čak i ako se malo rizikuje. Samim tim, u dnevnom otvaranju, ova karta kaže „igrajte na sreću“ tj „rizikujte“ (jer ko ne rizikuje, nikad neće znati da li će uspeti u nečemu ili ne) Ali, naravno, ako je okružena lošim kartama, ne treba preterivati i čačkati mečku pod rep sa rizikovanjem…


Opis osobe : ovo je veseljak, optimista, u životu mu skoro sve ide od ruke, osoba koja voli da rizikuje i nema puno straha da neće možda uspeti u svom naumu. Naravno, ovo sa sobom povlači i preteranu sigurnost i veliki Ego. Ovo ne mora da budu samo osobe koje će se „kockati“ sa svim u svom životu, ali generalno će sve kod njih ići po sistemu „igre na sreću, ako upali, upalilo je“ (neku put ove osobe ne isteraju stvar do kraja, jer njihov optimizam nije toliko dugoročan i trajan, već ako se pojavi neki nov izazov, oni se okreću od prvobitnog cilja i kreću ka novom)


Ljubav : ova karta nosi u sebi osećaj prvog zaljubljivanja, osećanje lebdenja u vazduhu, mirisanja cveća ispod drveta pri zalasku sunca… ali, ako je pitač u vezi, treba da zapamti da ne može stalno da sedi ispod drveta i posmatra zalazak sunca sa dragom osobom, jer sve u životu se menja, pa i to… Ako je pitač sam, ova karta ukazuje na brzu pojavu neobične osobe koja će doneti radost u njegov život (ali opet isto tako opominje, da pitač mora da poradi na tom odnosu, da bi odnos bio srećan stalno)


02Posao : iznenadni ili neplanirani dogadjaji vezani za posao, ako je pitač zaposlen, moguće su promene na radnom mestu (okolne karte će pokazati kakve su to promene – karta iza Deteline će pokazati uzrok, karta posle Deteline će pokazati posledicu) a ako je pitač bez posla, ova karta će pokazati mogućnost pronalaženja posla preko oglasa, preporuke, čista sreća (napr : pitač slučajno je naleteo na neku osobu kojoj treba baš neko sa njegovim veštinama za to radno mesto)


Zdravlje : oporavak od bolesti, poboljšanje neraspoloženja, olakšanje. Simbolika same Deteline ukazuje da pitač treba da se malo okrene prirodnim lekovima („travama“ tj čajevima) kao i da unosi više minerala u organizam (gvoždje naročito)


Astrološki : Detelina se vezuje za simboliku znaka Strelca.

Kombinacija Nedeljne Karte 16 » Zvezda « & Dnevne Karte 2 » Detelina «

Neobičan Ponedeljak… poslednji dan 2018 godine…

Ova kombinacija nam može doneti neobjašnjivo snažan osećaj da će sve ipak na kraju da ispadne kako treba.

Puno nada i želja i ciljeva za koje verujemo da će nam se ostvariti i da je sreća tu „iza ugla“.

Snažan duhovni dan, jaki prekognitivni snovi, možda i vizije, ko zna. Obratite veliku pažnju na „znakove pored puta“ danas.

Rizik (posebno na poslu ili sa finansijskim ulaganjima) će danas imati happy end. Mnogo toga će nam ići na ruku i bićemo u mogućnosti da dodjemo do cilja.

Medjuljudski odnosi će biti ispunjeni razumevanjem, komunikacija će biti lepa i spontana, a možda neki od nas će i telepatijom razgovarati sa nekim njemu bitnim.

Dan ispunjen osećanjem rasterećenja i snažnog uverenja da će nastupajuća 2019 ipak makar malo biti bolja od stare 2018 koju ostavljamo iza nas.

Srećna vam Nova Godina

i neka vas u 2019

prate dobro zdravlje, uspeh, ljubav i sreća !

happy wish.gif

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.