Lenormand Karta 33 » Ključ « za Nedelju 30. Decembar 2018.

33Ključ : 8 :karo:

~ rešenje, umeće, majstorstvo, šifra, proboj, otkriće, bljesak, inspiracija, uvidi, tragovi, znaci, simboli, čuda, lek, Darma (sudbina) Više Kosmičke Sile, karmičke greške i lekcije, Duša, otvaranje, otključavanje, spoznaja, otvorenost, direktnost, nedostatak ograničenja, širokoumnost, veliko srce & Duša, cilj & sredstvo, pitanje & odgovor, svest koja nas vodi ka uspehu, tj dobijanju onoga što želimo, pristup, dozvola, dostupnost, prijem, uvodjenje, sprovodjenje, oslobadjanje, rasterećenje, potvrdan odgovor, odobrenje, prihvatanje, dozvola, aminovanje, blagoslov, dobrodošlica, stapanje sa nečim & nekim, integracija, inkluzija, uvid u istinu, ideje, imaginacija, razumevanje, budjenje, otkrovenje, prosvetljenje, genije, kreativnost

~ Nov Put ~ otvaraju se nova vrata & novo poglavlje, vrlo duhovna i duboka karta, direktno povezana sa Višim Kosmičkim Silama, ispravljanje Karmičkih Grešaka

~ lokacije : vrata, hodnik, kapija, sva zaključana mesta

~ zdravlje : lek

~ vreme : Novembar (nešto što se desilo u Novembru, ili pak će se tek desiti u Novembru, a možda je i vezano za osobu koja je rodjena u Novembru)


Osnovna značenja : Nešto jako važno, bitno, prioritetno u životu pitača. Rešenje (tj pronalaženje UZROKA nekog problema) Nove ideje, prevazilaženje neke nejasne situacije, otkrivanje, saznanje, pronalaženje istine, dobijanje odgovora (na koji se već duže vreme čeka) Nov početak zahvaljujući novim podacima i činjenicama. Brza akcija & reakcija na neku situaciju. Nešto što će se sigurno (po bilo koju cenu, hteo-ne hteo pitač) da se desi. Sudbina, Karma, neočekivani obrti sudbine (nikada se ne zna šta nas čeka iza zaključanih vrata, zar ne…) Takodje, pokazuje koliko je pitač štedljiv, organizovan i sposoban da brine o samom sebi (generalno)


Opis osobe : ova osoba je pažljiva i voli da „igra“ na sigurno. Nju nikada nećete zateći da radi nepromišljene stvari, niti da reaguje spontano, u „duhu momenta“. Ovo je na prvi pogled jako zatvorena i povučena osoba, što generalno i jeste, ali nije hladna i proračunata, kao što na prvi pogled deluje. Ovo je osoba koja će uvek rado da vam da savet i da vam pomogne da rešite neki problem. Ovo je osoba koja voli da uči, da čita, da saznaje. Pažljivo analizira sve informacije i deluje u skladu sa njima. Dobro je imati je kao prijatelja. Pojava ove osobe varira od starosnog doba, ali uvek će oko nje da leluja neobični „oblak“ nedokučivog. Ovo je osoba koja zaista ume da se snadje u životu (sem naravno, ako u otvaranju okolne karte su negativne) i može vam pomoći da odredite svoje prioritete.


Dnevno otvaranje : danas ćete čuti neku vrlo važnu informaciju. Možda ćete se probuditi i poželeti da reorganizujete svoje prioritete, ne samo za taj dan, već i za celu narednu nedelju (mesec…) Verujte instinktu kada vas posavetuje vezano za neku osobu ili situaciju. Danas ćete najverovatnije poželeti da budete „sam svoj gazda“ i da ne zavisite od tudjih odluka. Verovatno ćete nekoga savetovati (ili ćete pak vi da tražite savet) kako organizovati neki posao ili neku drugu važnu obavezu.


Ljubav : za slobodne, ova karta ujazuje da će vrlo brzo da pronadju „The right One“ i možda čak i ako na početku sve bude dosta nedefinisano, kako vreme bude prolazilo i jedno drugo budu otkrivali i spoznavali, tako će i pitač i njegova partnerka (partner) da shvataju da pored sebe imaju pravu osobu za njih. Za one koji su već u ljubavnoj vezi, ova karta ukazuje na to da ta osoba je „The right One“ za njih i naročito ako su emotivne karte pored ove, ukazuje na veridbu, stupanje u brak. I u jednom i u drugom slučaju, u pitanju je Karmička ljubav, pored koje će obe strane imati uspeha u samospoznaji i duhovnom nadogradjivanju (a ne samo u emotivnom i psihološkom)


Posao : ovo je karta koja onima koji traže posao, ukazuje na posao „iz snova“ tj radno mesto koje su odvano želeli. Moraće samo dobro da se potrude da saznaju što više informacija i da budu komunikativniji sa okolinom. Za one koji su zaposleni, ova karta pokazuje uspeh i prodor na poslu. Napredak i pohvale nadredjenih su osigurane. Pronašli su ključ uspeha i samo trebaju da budu stalno u toku novih ideja i saznanja i napredak im je osiguran.


Zdravlje : ako je pitač bolestan, ova karta ukazuje na oporavak, jer će lekari (kao i sam pitač) da budu uspešni u pronalaženju uzroka zdravstvenog problema. Karta se vezuje za hronične, nasledne, bolesti, tj sve bolesti koje zahtevaju UZ, rengen, pa čak i operaciju (lekar mora da „otključa“ svog pacijenta, da bi otkrio problem)


Astrološki : neki ovu kartu povezuju sa znakom Bika, neki sa planetom Pluton, a meni je nekako najlogičnija povezanost sa planetom Merkur (pa čak i sama kombinacija Merkura sa Saturnom, jer upravo je Saturn taj koji predstavlja „katanac“ koji taj Merkur treba da „otključa“)


Kombinacija Nedeljne Karte 12 » Ptice « & Dnevne Karte 33 » Ključ «

Nedelja, dan za odmor… možda… ipak je dan pred novogodišnju proslavu i poslednja Nedelja u 2018.

Razgovori u cilju rešavanja nekih zaostalih obaveza, ili pronalaženjem rešenja. Slanje poruka, mail-ova, pa čak i klasičnih pisama. Živahna komunikacija, otvorena, bez cenzure, opuštena (pripazite se da ne kažete nešto što je trebalo da ostane tajna!)

Predusretljivost na radnom mestu, ili pak važni razgovori sa lepšom & jačom polovinom ili ukućanima. Vesti koje budemo danas dobili iskristalisaće sve ono što nam je do sad zadavalo brige i unosilo nervozu u svakodnevnicu.

Uzbudjenje polako raste, čak i ako ćemo novogodišnju noć dočekati kod kuće, opet leptirići nade nam se vrte po stomaku i bude u nama onaj stari poznati osećaj „možda ovog puta sve krene kako treba“.

A oni koji se spremaju da sutrašnji dan provedu negde van kuće, verovatno će dan provesti u beskonačnim razgovorima oko mesta izlaska, garderobe, posluženja, okruženja…

Neočekivana poruka ili poziv koja menja iz korena naš život… spremite se, polako, al sigurno, ide nam nešto lepo u susret, verovali vi to ili ne

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.