Lenormand Karta 26 » Knjiga « za Sredu 26. Decembar 2018.

26Knjiga : 10 :karo:

~ knjiga, sveska, beležnica, dnevnik, špil karata, projekat, informacije, znanja, mudrost, tajne, podaci, novine, časopisi, fascikle, izveštaji, recepti, računi, zadaci, testovi, procene, obrazovanje, poverljivi podaci, misterije, iznenadjujuće vesti, pamćenje, okultno i ezoterija

~ lokacija : radna soba, biblioteka, škola

~ zdravlje : mozak, pamćenje, testovi, skener, ultrazvuk, ispitivanja i istraživanja

~ vreme : Mart (nešto što se desilo u Martu ili pak će se realizovati u Martu, ili pak vezano za osobu koja je rodjena u Martu)


Osnovna značenja : činjenice, istina, znanje, učenje, spoznaja, obrazovanje, viša učenja, obrazovne ustanove (škole, koledži, više škole, fakulteti, univerziteti, akademije) stečena inteligenicija, čitanje, ogromno (knjiško) znanje, um, intelektualnost, kategorije, razredi, rasporedjivanje, knjige, udžbenici, dokumenta, stereotipni način razmišljanja, resavska škola, nemogućnost da se misli izvan društveno utvrdjenih granica (u negativu ~ zatucanost) tj nemogućnost da se spovede ideja u praksu, nešto što će se tek saznati & otkriti & spoznati, nepoznata osoba & situacija, ezoterija, divinacija, okultizam, tajne, nepoznanice, otkrića, misterije koje treba rešiti, razotkrivanje („pročitao ga je ko otvorenu knjigu“)


Opis osobe : zamislite mudru sovu u ljudskom obliku… ili knjiškog crva… eto vam klasičan primer izgleda ove osobe. Ona dosta štrči u gomili svojom pojavom. Koliko god godina da ima, njeno ponašanje je drugačije, smireno, odmereno, po malo i tajnovito. Star-malo dete, mudra starija osoba. Oblačenje je takodje drugačije, ova osoba ima svoj poseban lični pečat. Moguće je da nosi i naočare, da po džepovima ima gomilu olovaka i papira i da stalno nešto zapisuje ili isčitava. Ovu osobu nikada nećete zateći nespremnu kada je pitate za savet, jer nekim čudom, ona jednostavno, prirodno, zna – sve. Retko kad ćete je videti u gužvi i galami, ona više voli svoj dom ili neko povučeno mesto, gde može da se udubi u svoje misli i traži smisao života na miru. Filozof, istoričar, analitičar, kritičar… od svega po malo…


Dnevno otvaranje : danas ćete nešto saznati ili naučiti. Danas je dan za prenošenje znanja i prebacivanja ideja iz teorije u praksu. Možda se baš danas posavetujete sa svojim astrologom ili pak sa nekom drugom mudrom osobom. Kupite knjigu i uživajte u njoj. Danas je dan kada treba da sanjarite i živite neki drugi život, možda bajkovit i nestvaran… al to nije problem, ako je makar na jedan dan… opustite se i uživajte.


Ljubav : ova karta govori o svemu onome što nije izrečeno do kraja, pa tako za one koji su u vezi, može da ukaže na introvertnog partnera (ili je sam pitač takav) koji kada kaže „volim te“ u stvari misli „obožavam te, ne mogu da zamislim moj život bez tebe“. Za sve one koji traže ljubav, ova karta može da donese ili tajnu ljubavnu vezu ili pak napr sastanak naslepo, koji čak se i završi jako lepo.


Posao : za one koji su zaposleni, ova karta sugeriše da imaju oni još puno toga da uče, da bi uspeli u svom poslu. Ovo je karta koja donosi usavršavanje, pa su tu privatni časovi, dodatni kursevi itd… Za one koji traže posao, ova karta ukazuje da možda njihov CV nema dovoljno podataka da bi ih predstavio u pravom svetlu i da zbog toga ne mogu da nadju posao, ali isto tako sugeriše da je možda dobro završiti i neki dodatni kurs i proširiti taj CV i tako sebi obezbediti posao.


Zdravlje : ova karta se vezuje za manjak samopouzdanja, zatvorenost, komplekse, pa ponekad i za mentalne bolesti (agorofobija napr ili čak Asperger, Autizam…) Savet sa lekarom, psihologom, specijalistom može da pomogne.


Astrološki : ova karta se povezuje za simboliku Riba (a neki je povezuju za simboliku 12 polja ~ ja lično, za simboliku Merkura u konjukciji sa Jupiterom tj u negativu Merkur opozicija Jupiter)


Kombinacija Nedeljne Karte 12 » Ptice « & Dnevne Karte 26 » Knjiga «

Neobična kombinacija za Sredu, dan Merkura.

Moguće je da ćemo se nervirati oko nekih informacija, ili će nas brinuti neko otkrivanje istine. Možda ćemo biti nervozni jer ćemo morati da čuvamo nečiju tajnu.

Ceo dan će nas pratiti ona jeza uzduž kičme, koja se javlja tik pred neki važan dogadjaj koji će (napokon) da razbistri neke situacije ili odnose sa nekim ljudima.

Pamćenje malo zbrkano, previše informacija na jednom mestu. Ako i zapišemo, zaboravićemo gde smo ostavili taj papir… ili šta smo uopšte i trebali da zapamtimo. Pamćenje zlatne ribice…

Zdravstveno je moguće da će malo mozak da krene da nam „puca po šavovim“ i trebalo bi obavezno da nadjemo za sebe „5 minuta mira i tišine“ inače ćemo u toku dana kad- tad da eksplodiramo (najverovatnije u pogrešnom trenutku)

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.