I am realistic, I expect miracles

17-11 Merkur i Neptun su se već (po ko zna koji put ove godine) družili i oboje su u tom trenutku bili retrogradni. Sada 25-12 u 01h31 (+1h Bgd CET) se druže ponovo, sad su oboje direktni.

Ali sad iako se ponavlja šema ~ Merkur u Strelcu i Neptun u Ribama, njihov zajednički vladar, Jupiter, sad pak polako izlazi iz svoje helijačke faze (oslobadja se sunčevih zraka) i tako sad imamo novu situaciju na nebu.

Ovu novu priču će najverovatnije nastupajući kvadrat izmedju Jupitera i Neptuna koji se dešava čak 3 puta u toku 2019 da na neki način ili da aktivira da se nešto dalje dešava ili pak da se stavi tačku na dešavanja ~ dešavanja koja su pokrenuli Merkur i Neptun sada krajem 2018.

Pa da se podsetimo odavde :

„Tranzit Merkur kvadrat Neptun vrlo često donosi iskrivljenu sliku stvarnosti. Jednostavno, te energije daju potpuno drugačiji uvid u neku situaciju ili osobu. Kao kada bi neko ko ima zdrave oči uzeo naočare sa -10 dioptrijom i pokušao da vidi svet na taj način.

Ovo je tranzitni aspekt vrhunske iluzije, kad ni sam madjioničar više nije siguran da li je sve to njegova veština, ili su neke čudne sile umešale svoje prste. Ovo je aspekt one stare narodne »jedno misli, drugo kaže, treće uradi«

Ovakav malefični tranzit može da nam donese puno toga lošeg, jer ništa nije onako kako se na prvi pogled & utisak čini. Takodje, može da donese i pojačanu sumnju & skeptičnost, što posebno ima loš uticaj na medjuljudske odnose, jer se na neki period gubi poverenje u onu drugu stranu, čak i bez ikakvih konkretnih osnova & dokaza.

Takodje, ovo je tranzit zaboravnosti, pa će nam naredni period biti ispunjen stituacijama koje su krenule loše samo zato što smo nešto zabvoravili vezano za njih, isto tako zaboravnost da se nekome javimo, da odemo negde, da ponesemo nešto sa sobom… birajte…“

Ali, sada ipak, koliko toliko malo bolja situacija, ako ništa drugo jer su oboje direktni i njihov zajednički vladar polako počinje da dobiva na svojoj benefičnoj snazi (ali ipak… kvadrat je kvadrat, ne treba to izgubiti iz vida…)

Ako okrenemo ledja Bogu,

on će naći način da stane ispred nas

(tj od Sudbine se ne može uteći)

Zahvaljujući Jupiteru, ovaj kvadrat ovog puta neće biti toliko naporan, čak šta više, pokrenuće nešto unutar nas…

Nešto duboko skreveno, emotivno, duhovno, neobjašnjivo (neki bi to nazvali intuicija, ja to nazivam otvorenim kanalom koji nas povezuje sa Višim Kosmičkim Silama) što će nam pomoći da bolje vidimo & shvatimo & razumemo neke stvari & ljude & situacije koje nam se u poslednje vreme dešavaju u našem životu.

Ovo će biti tranzit koji će nas trgnuti, iznenaditi, pokrenuti najednom samo, kada to budemo najmanje očekivali. Kao da nas je neko ledenom vodom probudio iz dubokog spavanja bez snova.

Najednom ćemo promeniti stav prema nekome ili nečemu, najednom će nam um raditi drugačije, bićemo zbunjeni, zasigurno. Imaćemo osećaj da nam neko skida koprenu sa svih delova tela, i spolja i iznutra, jer će najednom da sva naša čula ožive, ali će biti drugačija, nova, sveža, pa tako i naši planovi & snovi & nade & želje isto tako da najednom budu drugačiji, i … moguće ostvarljivi…

Biće nam sve čudno, ali… ko u čuda veruje, čuda mu se i dešavaju… ne kaže se džabe (sam aspekt se dešava baš na Katolički Božić ako ništa drugo,  meni je to dovoljan „znak pored puta“)

Bog nas često posećuje, ali mi većinom nismo kod kuće

Budite kod kuće ovog puta…

Do sledećeg čitanja,

pozdrav od Šmišonje Večitog Putnika,

e da … i još nešto …

očekujte da će vam se uskoro desiti neko praznično čudo…

verovali vi ili ne u to ♥ 

moj Merkur iz 1 polja i Neptun iz 3 polja su sigurni u to.

Једно мишљење на „I am realistic, I expect miracles

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.