Lenormand Karta 3 » Brod « za Petak 21. Decembar 2018.

003brodBrod 10 pik

~ transport, put, putovanje, inostranstvo, motorna vozila, promene za koje treba izvesno vreme, tranzicija, transfer, udaljena putovanja, „preko mora“, rastana, odlazak, istraživanje, avantura, fizička udaljenost

~ distanciranost od nekoga / nečega, dimenzije duhova i onostranog ~ medijumi, sve posude koje u sebi imaju vodu

~ lokacija : inostranstvo, negde baš daleko, garaže, parking, aerodrom, luka, brodogradilište, mesto koje nije ucrtano na mapi

~ zdravlje : jetra, bešika, ambulanta

~ vreme : 3 godine (nešto što se desilo pre 3 godine, ili će se realizovati tek za 3 godine) Četvrtak (nešto što se desilo ili će se desiti u Četvrtak, ili je vezano za osobu koja je rodjena u Četvrtak)


Osnovno značenje : put, putovanje, bilo fizičko (negde po gradu, van grada, u inostranstvo) ili dugovno (traganje za večitom istinom, religiozno itd…) nov pravac, nov put, nov smer, ali takodje se vezuje za trgovinu, bogatstvo, progres, ekspanziju, finsnsijski prosperitet i nasledje (jer kao što je u to vreme kada je Madam Lenormand živela, brodovi su bili osnovno sredstvo za prevoz tj bili su vezani za prekookensu trgovinu, donosili su uspešne poslove, zaradu itd…)


Kao što rekoh ~ put, bilo do prodavnice (ako je dnevno otvaranje u pitanju) bilo u inostranstvo (ako je otvaranje za duži vremenski period) Ovo je karta koja ukazuje na kretanje, pa tako slična je 01 Konjaniku, donosi pokret, akciju, progres, ali naravno znatno sporije od Konjanika.

Takodje, vezuje se za sve one dogadjaje gde osoba na neki način može da profitira (bilo poslovno, finansijski, pa čak i emotivno i duhovno) Ovo isto tako može da ukaže i na potencijalnu selidbu (ali isto tako i promenu uverenja)


03.jpg

Opis osobe : osoba koja je uvek u pokretu, ali ne brza nikuda. Planira, ali se ne drži fixnog rasporeda, već dozvoljava sudbini da upliva u njene odluke i svakodnevni život. Mirna i staložena osoba, puna razumevanja, tolerantna i uvek željna da pomogne. Osoba koja poseduje neko prevozno sredstvo (ili pak živi od putovanja) Osoba bogata duhom, obrazovana, svestrana, puno je prošla kroz život (bilo da je putovala, bilo da je jednostavno imala puno dešavanja u svom životu) Ponosnog izleda, stabilne konstitucije, nemirne kose i smirujućeg pogleda zagledanog u daljinu.


Na duhovnom nivou, ova karta je signifikator Duše čoveka. Ono čemu čovek teži, o čemu sanja, o čemu se nada, o čemu mašta. Duhovni razvoj, religija… Takodje, vezuje se i za kontakt sa Višim Kosmičkim Silama i Duhovima (kroz snove, vizije…)


Dnevno otvaranje : neke promene su na vidiku, ne planirati ništa dugoročno, jer se mogu pojaviti osobe ili situacije koje će promeniti dnevni tok razvoja dogadjaja. Treba se opustiti i prepustiti ~ pa kud vas more odnese. Neki put ni to nije loše…


Ljubav : ako je osoba u vezi, sledi joj romantičan susret o kojem mašta, izlazak, lep provod, prijatno veče. Ako je osoba sama, uskoro joj sledi veza sa vrlo prijatnom osobom, bogatom na više nivoa (kako duhovno, tako i materijalno verovatno) Ova karta ukazuje ispunjenost u emotivnom životu na više nivoa.


Posao : generalno Brod obećava sreću u poslu, ako osoba ima posao. Moguće je da će njena firma početi da posluje sa ljudima iz inostranstva, ili će na neki način biti vezana za trgovinu i putovanja. Ako je osoba bez posla, moguće je da će naći posao koji će zahtevati kretanje, kraća / duža putovanja, pa čak i selidbu i verovatno će biti posao koji će biti vezan za trgovinu neke vrste.


Zdravlje : potencijalni problemi sa zdržavanjem vode u organizmu, pa treba smanjiti unos soli i minerala. Isto tako, pošto se ova karta vezuje za duboko ukorenjene emocije, kada je zdravlja u pitanju, treba povesti računa o (samo)obmanama i umišljenim problemima.


Astrološki : ova karta se vezuje za simboliku 9 polja.


Kombinacija Nedeljne Karte 15 » Medved « & Dnevne Karte 3 » Brod «

Danas je dan kada nas neko ili nešto „vodi“ ka cilju. Treba da budemo smireni i da imamo poverenja u tu potencijalnu promenu na bolje.

Petak koji je inače dan kada se planiraju dodatne obaveze koje ostavljamo za vikend, pa tako i ova kombinacija će nam pomoći da na pravi način se organizujemo i promenimo neke stvari u našem životu na bolje.

Možda ćemo malo da budemo setni ili tužni i razmišljati o bliskoj osobi koja nije sa nama (da li samo na neko vreme, ili trajno)

Isto tako, ova kombinacija može da ukaže i na čežnju za nekim drugim (nekom drugom) iako pored sebe imamo partnera (partnerku) Čežnja koja se javlja za nekim iz prošlosti, koga smo ostavili tamo, ili pak čežnja za nekim koga ne možemo da imamo jer je zauzet.

Na poslu, moguće je da će nadredjeni imati pregršt obaveza za nas, biće po malo naporni, ali ipak dobronamerni. U jednom trenutku, čak može da se desi sasvim suprotna situacija, nadredjeni će otići i poslovi će najednom da stanu jer nema ko da „komanduje“.

Što se zdravlja tiče, opet naravno, obratite pažnju na ishranu i unost (odgovarajuće) tečnosti u organizam. Moguće savetovanje sa nutricionistom, ili ličnim lekarem oko dalje terapije.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.