Lenormand Karta 20 » Vrt « za Nedelju 16. Decembar 2018.

020 VrtBašta : 8 :pik:
~ grupa, neki javni dogadja, društvo, masa, internet (sve socijalne mreže, FB, Twitter, Instagram…) lanci restorana ili prodavnica, klubovi, forumi, timovi, prirodna okruženja, predgradje, bašte, vrtovi, parkovi, gradsko zelenilo, selo

~ lokacije : park, lečilišta, banje, forumi, selo

~ zdravlje : imunitet, savetovanja i konsultacije sa lekarem, kontrole, svež vazduh

~ vreme : oko ručka, oko podne, rano popodne…


Dnevno otvaranje : moguće je da će te danas dobiti poziv da izadjete negde (nedeljna karta će vam reći tip tj razlog poziva je u pitanju) Moguće je da ćete sa nekim razgovarati o nekom budućem društvenom dogadjaju. A isto tako je moguće, da ćete imati prijatno društvo u vašem domu i zabavljati se sa njima kao na najboljem mogućem koncertu ili javnom dogadjaju. Ovo će biti dan za druženje i smeh, iskoristite ga do maksimuma.


Ljubav : za one koji su u vezi, naravno da će ova karta da ulepša naredni period, obezbedjujući im veselje, smeh, zabavu, izlaske, provod, povećanje emocija. Za one koji traže ljubav, ova karta obećava da će najverovatnije kada sledeći put budu izašli sa društvom da upoznaju vrlo dragu i veselu osobu sa kojom će moći da uspostave lagan emotivni odnos.


Posao : za one koji traže posao, ova karta savetuje da se samostalno potrudite da preko javnih servisa pronadjete odovarajući posao (iako je moguće da će neko iz šireg kruga poznanika da ima predlog za neko radno mesto) Za one koji su zaposleni, ova karta pokazuje da će naredni period biti lagan i opušten i da će atmosfera na radnom mestu biti pozitivna i lepa.


Zdravlje : pošto je ovo karta zabave, naravno da će se vezati za preterivanje u iću i piću, kao i plesu (i krevet-aktivnostima) pa se preporučuje da se malo uspori i povede računa da se ne pretera. Ako je bolest u toku, ova karta obećava poboljšanje zdravlja. Samo je potrebno puno odmora, mira i tišine i sve će se vratiti u normalu.


Kombinacija Nedeljne Karte 10 » Kosa « & Dnevne Karte 20 » Vrt «

Naravno da će nam Nedelja samo na prvi pogled delovati „bezbedno“ i mirno… Kosa će se potruditi da nam „zabiberi“ i ovaj dan…

Poziv ili razgovor, vrlo verovatno javan, koji će biti pun teških reči, rasprave sa ukućanima, zakeranje, zabadanje nosa u tudje probleme, nepotrebna „dobronamerna savetovanja“…

Privatni odnosi na ivici strpljenja i tolerancije. Ljubomora i sumnja pojačani, posebno u situacijama kada lepša & jača polovina nije u toku ili nije aktivni učesnik u nekom razgovoru, dopisivanju ili pak izlasku.

Za one koji rade i Nedeljom, vrlo naporan dan, puno posla, a malo normale u odnosu sa klijentima, ali i kolegama & koleginicama. U najblažu ruku crni humor i nešto ironije & sarkazma… ako ne bude i nečeg većeg… Napeta atmosfera gde svako svakoga proverava… i po potrebi tužaka nekom drugom…

Zdravlje će biti slabije, tj više će raspoloženje da bude „na 3 ćoške“. Potreban je mir i tišina, al toga danas baš i neće da bude u ponudi… Obratite pažnju na ishranu, ne preterujte sa slatkišima, ljutim ili alkoholom.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.