Lenormand 27 » Pismo « za Petak 14. Decembar 2018.

027pismoPismo : 7 :pik:

~ pismo, poruka, pošta, mail, dokument, rezlutat, račun, skripte, recepti, novinski članci, ugovori, sertifikati, diplome, nagrade, čekovi, kreditna kartica, testament, fotografija & fotoalbum (uz kartu „Knjiga“) slika na zidu, fizički dokaz („crno na belo“) sve profesije vezane za pisanje

~ lokacije : učionica, skriptarnica, fotokopirnica, galerija slika, kancelarija, radionica, pošta, sanduče

~ zdravlje : ruke, prsti, dodir, medicinska dozvola, recept za lek, rengenski snimak, rezultati iz laboratorije

~ vreme : Jun (nešto što se desilo u Junu ili je vezano za osobu koja je rodjena u Junu) uskoro


Dnevno otvaranje : vrlo verovatno da će vam danas otpasti uvo od slušanja tudjih priča ili pak ćete sami dobiti upalu mišića vilice i jezika od silnih ragovora.

Danas se plaćaju računi ili očekuje neko važno pismo, potvrda, polaganje ispita. Možda ćete danas napisati neku lepu priču u novinama, ili pročitati lepu pesmu i podeliti je sa dragom osobom.

Isto tako, pteljanje sa tehnologijom, možda će vam internet konekcija biti malo sporija, ili će mobilni da prestane da radi… ali to vas (a ni druge) neće sprečiti u razmeni informacija.


Ljubav : za one koji su u vezu, ovo će biti dan skladne komunikacije sa lepšom & jačom polovinom. Za one koji traže ljubav, mogu je pronaći preko neke društvene mreže.


Posao : sastanak sa nadredjenim, ragovori oko nekih dokumenata sa kolegama, puno žurbe, papiri lete na sve strane, pazite se vi zaposleni da ne zaturite neki važan dokument ili da zaboravite na neku važnu informaciju. Za one koji traže posao, ova karta nagoveštava mogućnost da će se oglas pojaviti na internetu ili pak da će ponuda za posao da stigne preko SMS, e@mail-a ili preporučenog pisma.


Zdravlje : usled silne žurbe, upala mišića, nervoza i nestrpljenje mogu poremetiti ishranu, nesanica (mozak radi 500km/h) Takodje, ako okolne karte to podržavaju, problemi sa zdravljem se mogu pojaviti i kao zaboravljanje, mentalna blokada, problemi sa govorom.


Kombinacija Nedeljene Karte 10 » Kosa « & Dnevne Karte 27 » Pismo «

Danas ćemo se rvati sa neplaćenim računima, nervirati se oko nekih dokumenata, a možda se pokrene neka rasprava u domu ili na radnom mestu u vezi nekih informacija koje su nedovoljne ili netačne.

Pripazite na lična dokumenta ili mobilni telefon, da greškom ih ne zaturite ili ispustite & pokvarite. Ne brzajte, jer ćeto samo još više da pogorša situaciju. Nervozu i nestrpljenje smanjite na minimum.

Danas je moguće da ćemo dobiti ili poslati neku pisanu (odluku, izjavu) donetu relativno u brzini, u impulsu. Moguće je da će oni koji su podneli molbu za nešto danas biti odbijeni, pa će biti vatrenih razgovora na šalteru.

Razgovor sa majstorom oko garancije pokvarenog aparata, žustar razgovor sa kolegom na poslu oko loše organizacije dokumenata, pa tako i posla, nervozan razgovor sa lekarom specijalistom oko nekih ne baš dobrih rezultata iz laboratorije.

Vreme hladno i vetrovito, pa se pripazite „zubatog sunca“, da vas ne prevari, a možda i bude i padavina. Slab imunitet zbog lošeg (ili nikakvog) spavanja ili problematičnog pritiska.

Koordinacija pokreta ili sam govor bi mogli biti puni lapsusa i grešaka, što bi mogli da uzmemo kao šalu, da malo rasteretimo sebe i druge i osvežimo ovaj, inače, naporan dan.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.