Lenormand 05 » Drvo « za Ponedeljak 10. Decembar 2018.

Lenormand Karta 05 » Drvo «

005 Drvo.jpgDrvo : 7 :herc:
~ zdravlje, uzrok smrti, životni put, prošli život, psihičko & duhovno & emotivno zdravlje, situacija, uslovi, ozdravljenje, lečenje, medicina, prirodni rast i razvoj, strpljenje, proces, sakupljaje, gomilanje, Karma, genetika, DNK, koreni, osnova, duboko usadjeni stavovi, tradicija, preci
~ lokacija : zdravstvene ustanove, duhovne institucije, šume, drvoredi, bašte, zasenčena mesta
~ zdravlje :  mozak, mentalno zdravlje, isceljivanje
~ vreme : 5 godina, sporo, postepeno


Dnevno otvaranje : dan će biti orijentisan na ostvarenje neke ideje koja se duže vreme vrzma po glavi. Dan kada bi trebalo da budemo u prilici da se družimo sa mudrim ljudima i tražimo savet od njih (a možda i sami dajemo savete drugima)

Na poslu ovo je dobar dan da pokažete svoje ideje nadredjenima i tako osigurate svoje mesto na poslu. Napredak je skoro pa zasigurno tu. Upornost i disciplina su ključni za uspeh i biće bogato nagradjeni.

Ponedeljak okrenut poboljšavanju sigurnosti & komfora koji nam treba da bi se osećali dobro (i zdravo) Trudite se da budete realani i da isključite emocije kada donosite neku odluku danas.

Energije ovog dana nas guraju da budemo preterano pedantani (cepidlake) i detaljisti (da tražimo dlaku u jajetu) što naravno može po malo štetno da utiče na naše medjuljudske odnose (posebno partnerske) jer će najverovatnije i druga strana da bude sličnog (ne)raspoloženja…


Kombinacija Nedeljne Karte 10 » Kosa « & Dnevne Karte 05 » Drvo «

Mogući su problemi sa zdravljem i loše reagovanje na vremenske uslove (meteropatija i sl) Naporan dan, kako mentalno tako i fizički. Pazite se i povreda.

Tradicionalno razmišljanje danas neće biti prihvaćeno, a možda da izazove i konflkte. Na radnom mestu, puno posla, negativne energije saradnika ili klijenata, koja totalno neutrališe ono malo strpljenja u nama.

Dan kada se na teži način ispravlja Karma. Gledajte da ljutnju i brzopletost svedete na minimum, da se ne bi kasnije kajali. Ono što budete rekli ovog dana, imaće dalekosežan uticaj na vaš život.

Odnosi sa okolinom, posebno sa dragim osobama biće stavljenje na test i danas bi mogli da uvidimo da neke osobine koje smo smatrali „slatkim i simpatičnim“ i nisu toliko i da to u nama izazove revolt i želju da se „istera mak na konac“.

Možda budemo danas čuli neke loše & tužne vesti (o nečijoj teškoj bolesti ili ne-dao-bog nečijoj smrti)

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.