Lenormand za 02. Decembar 2018.

Lenormand Karta za Nedelju 02-12-2018

6 » Oblaci «

tumblr_m6zyzoJnm51qbkzabo1_500

Oblaci : K :tref:
~ konfuzija, nesigurnost, nestabilnost, haos, nešto skriveno, neprimetno, nevidljivo, i da i ne odgovor, kontradikcija, osećanje unutrašnjeg (pa i spoljašnjeg) konflikta, sumnje, promenljivost, mentalna aktivnost, oblačno i kišovito vreme, sumorno vreme, prašina, umnožavanje, kontrast, inkognito, nelagodnost, neprijatnost, dim.
~ lokacija : industrijska zona (tamo gde je veliko zagadjenje) nebo, granični prelazi
~ zdravlje : pluća, disajni organi, asma, upala pluća, demencija, nestabilnost, neuravnoteženost, loše dijagnoze, pogrešan uticaj lekova, zavisnost od droge i alkohola
~ vreme : (za & od pre) 6 godina, sve uz odlaganje, privremeno (ništa trajno)


Ključne reči : nesigurnost, nestabilnost, potencijalna opasnost, slaba vidljivost, neodlučnost, pogrešna procena, brige, sumnje, strahovi, slabosti. Komplikacije, (ne)vidljive prepreke, loše okruženje i negativne situacije. Generalno loši ljudi, negativni, stari, istrošeni, mrzovoljni.


Opis osobe : nedefinisana osoba, koja često menja svoje stavove, čudnog ponašanja. Pojava joj je takodje nedorečena, nije neuredna, ali nije ni „pod konac“. Talasa puno, negativno razmišljanje, u svemu vidi ono loše, nikada ne daje pravi savet, često ni sama ne zna šta će sa sobom, pa tako negativno utiče i na okolinu. Često, ovo može da bude osoba koja ima neki ozbiljan mentalni problem. U nekim otvaranjima, može da ukaže i na bivšeg partnera (naročito onaj sa kojim pitač nije ostao u prijateljskim odnosima) ili zaludnu komšinicu koja izigrava KGB nadzornu kameru u zgradi.


Dnevno otvaranje : ovo nije dan kada bi trebalo da donosite važne životne odluke. Previše je sve konfuzno i nedorečeno, ne posedujete sve informacije da bi bili u mogućnosti da složite sve kockice. Zato, budite strpljivi i sačekajte novi dan. Pustite da vetar oduva oblake i da dodje sunce.


Ljubav : pošto je ovo realno negativna karta, za one koji su u vezi, može da ukaže da će se pojaviti neki (ne)vidljivi problem koji će doneti nesigurnost i sumnju u partnera / partnerku (i sa i bez osnove) Problematična veza jer ima previše negaitvnih uticaja iz okoline koji direktno utiču na stabilnost odnosa izmedju dvoje ljudi. Ako je osoba sama, ovo pokazuje na potencijalnu vezu sa problematičnom osobom, osobom koja je tek završila sa vezom i samo traži nekoga da „vida rane“ a ne da traži pravu ljubav, pa tako osoba ne bi treblao da se upušta u vezu sa njim & njom (a i ako je sama osoba u toj situaciji da je prekinula vezu, ne bi trebalo još uvek da traži novo partnerstvo!)


Posao : s jedne strane Oblaci donose interesovanje za nauku, tehnologiju, humanitarne poslove, filozofiju, istraživanja… pa je tako i neki posao moguć u skladu sa tim opisom. Ako je osoba zaposlena, ova karta ukazuje na potencijalne probleme na poslu (pa čak i otkaz) Ako je osoba bez posla, karta savetuje da još malo bude strpljiva, jer ovo nije vreme da se traži bolji posao (tj posao generalno)


Zdravlje : treba naći „izduvni ventil“ i odmoriti se od svega i svakoga. Previše toga se nakupilo i sada sve polako počinje da puca po šavovima. Dolazi do napetosti, nesanice, problema sa kožom, pad imuniteta je zasiguran. Klasična simbolika Oblaka – astma, bronhitis, prehlade, virusi, grip, sve bolesti vezane za grlo i gornji deo pluća.


Astrološki : ova karta se vezuje za simboliku planete Neptun .

Kombinacija 17 » Rode « & 6 » Oblaci «

Ne baš laka Nedelja… Promene koje unose konfuziju, izmene zbog nepotpunih informacija. Planovi koji su do sad delovali izvodljivo i poželjno najednom gube smisao ili pak se najednom pojavljuje nešto što će ih iz korena promeniti. Nesporazumi u domu sa porodicom. Želja da se nešto izmeni unosi nelagodnost u okolini kod sagovornika, a možda i u nama samima, pa je moguće da ćemo biti na ivici da odustanemo od nekoga ili nečega zbog toga. Metereopatija, loše raspoloženje zbog ružnog vremena. Pad imuniteta ili pogoršavanje zdravstvene situacije, posebno kod vrlo male dece i starih osoba.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.