Lenormand #44 » Lupa «

Lenormand Karta 44 » Lupa «

 

044 LUpa.jpgOsnovno značenje je da treba da se obrati posebna pažnja na nekoga ili nešto (sve zavisno od okolnih karti i pravca na koju Lupa „gleda“ u otvaranju)

Najčešće ukazuje na naše svesne postupke koji su pokrenuli neke specifične dogadjaje ili „prizvali“ neke važne osobe u naš život i na naš zadatak da sad treba više pažnje da posvetimo tome.

Svaka karta koja se nadje iza Lupe, pokazuje osobe & dogadjaje koji su se desili i na koje više ne moramo & ne trebamo da obraćamo pažnju.

Svaka karta koja se nadje ispred Lupe naravno da ukazuje suprotno, osoba & dogadjaj koji će tek da nam se prikažu u pravom svetlu u bliskoj budućnosti.

Karta koja se nadje iznad Lupe je akcentovana karta, tj osoba & dogadjaj koji treba da ima primarnu poziciju u našem životu, i naravno ukazuje na to da bi simbolika te karte trebala da nam bude važna i da malo više razmišljamo o tome.

Suporotno, karta koja se nadje ispod Lupe ako je pozitivna, može da ukaže na to da neke stvari možda i ne treba „čačkati“, jer ono što budeo saznali neće „ni iz džepa ni u džep“ da nam koristi, ali ako je negativna, ukazaće da ne smemo da „čačkamo“ tu neku osobu ili situaciju, jer nam se nova informacija o njima nikako neće dopasti ili nam može ugroziti stabilnost & sigurnost.

Na psihološkom nivou, karta Lupa ukazuje na samoispitivanje i samospoznaju ili pak ako se nadje pored neke druge karte ~ istraživanje simbolike te karte nam pomaže da spoznamo sebe i tako donesemo ispravne životne odluke.

Na duhovnom nivou, Lupa nas savetuje da malo više pažnje posvetimo onom nevidljivom i neopipljivom u našem životu ~ duhovnost, Vera, ezoterija, divinacija, pa i okultno, sve zavisno naravno od okolnih karti.

Tradicionalno, tako Lupa u otvaranju nam stavlja akcenat na nešto ili nekoga ~ ili na nas ili na nekog drugog. Opominje da treba pažljivo da posmatramo, analiziramo i polako donesemo odluku & procenu.

Uz loše karte možemo da se osetimo kao da smo (u negativnom smislu) „pod lupom“ nekih ljudi (bliskih osoba, društva, zakona itd…) i tada pokazuje naš strah od „nesavršenosti“ u bilo kom pogledu (fizičkom, materijalnom, statusnom, obrazovanom itd…)

2 comments

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.