Lenormand za 25. Novembar 2018.

Lenormand Karta 12 » Ptice «

12Ptice : 7 :karo:
~ sastanak, razgovor, komunikacija, pregovori, razgovori, tućanje i brbljanje, telefoniranje, slanje sms, mediji, radio, tv, posete, raspordaje, buvljaci, pijace, umnožavanje, rodjaci, komšije.
~ lokacija : dnevni boravak, tamo gde se nalazi telefon ili TV, kompjuter.
~ zdravlje : grlo, glasne žice, terapija razgovorom
~ vreme : Oktobar


Osnovna značenja : brbljanje, pričanje, tračevi, ogovaranja, problemi u sporazumevanju, neobavezni razgovori.

Obično ova karta ukazuje ne sve one osobe i situacije koje ne treba previše zdravo-za-gotovo prihvatati (jer ni one same sebe tako ne doživljavaju) Ovo su sve one situacije prolaznog tipa, sve one osobe koje usputno srećemo u toku dana, razmenimo par reči i nastavljamo dalje svojim putem.

Ova karta ukazuje na potrebu da se malo smani talasnje u glavi, da se malo uspori i poboljša koncentracija. Karta Ptice ukazuje na razmenu informacija, ali pola od toga ne mora (i obično i ne bude) ni tačno ni celovito.

Često, ova karta ukazuje na nešto iz dva dela, duplo, par, paralelno, obnovljeno (par ljudi, dve osobe, paralelni putevi, ponovljena prilika & šansa)


Opis osobe : ovo je cvrkutava vesela osoba, pomalo nervozna i bez mnogo koncentracije. Voli da razgovara i da se druži, sva je lepršava i voli da izlazi u susret drugima (umela ona da pomogne, ili ne) I pojava ove osobe je vrlo slična njenom temperamentu. Primetna je, odeća joj je vesela, laganih materijala, lepih boja. Često, osoba je brzopleta pa i iz najbolje namere napravi neki problem u pokušaju savetovanja ili pomaganja, pa je treba ili samo saslušati ili zaobilaziti u potrazi za pravim savetom. Ni malo zlonamerna (sem u slučaju da okolne karte su loše) ova osoba je vaša najbolja komšinica, drugarica, rodjaka, sa kojom ste u mogućnosti da uz kafu i kolačiće izogovarate ceo komšiluk bez da uključujete puno mozak u celu priču. Ovo je dušu-dalo osobu za neki izlazak i opušteni provod.


Dnevno otvaranje : danas će akcenat biti na komunikaciji sa okolinom. Proverite dobro da li su sve informacije koje ste saznali tačne i potpune. Izbegavajte da dajete javna mišljenja o nekome ili nečemu, jer vam se to može vratiti kao bumerang i da na kraju bude priča da ste ogovarali nekoga iza njegovih ledja. Znatiželju i nemirni um utolite čitanjem neke knjige ili slušanjem opuštajuće muzike ili kroz meditaciju.


Ljubav : pošto je ovo karta koja se najviše vezuje za komunikaciju (ništa drugo joj nije bitno toliko koliko da PRIČA i PRIČA i PRIČA) za pitača koji je u vezi, moguće je da će imati prilike podrobno da se ispirča sa svojom lepšotm (jačom) polovinom i da rasčisti neke stvari koje do sad nisu baš bile najjasnije (iako sve mora da uzme sa rezervom i da proveri sve informacije i kod nekog drugog, za svaki slučaj) Za pitača koji je sam, ovo sugeriše neobavezne izlaske i druženja sa možda potencijalnom simpatijom, ali će generealno sve da ostane na razgovoru i možda razmeni brojeva telefona.


Posao : za pitača koji ima posao, ovo je karta koja donosi nove poslovne ponude, dao-bog, pola od tih ponuda će moći maltene odmah da precrta kao moguće (više će da bude gradjenje kula u vazduhu) a takodje na poslu imaće puno razgovora i razmena ideja sa kolegama i predpostavljenima. Za pitača koji traži posao, ova karta donosi poziv na razgovor ili pak poziv koji će ga obavestiti o nekom konkursu za neko radno mesto.


Zdravlje : hiperaktivnost, pa samim tim podložnost stresu. Problemi sa pritiskom su takodje mogući. Potrebna je tišina i mir da bi se um doveo opet u ravnotežu. Često, može da pokaže i talasanje, slabu koncentraciju, pa i zaboravljanje (a uz loše karte, to može da bude i najava Alchajmera)


Astrološki : ova karta se vezuje za planetu Merkur (neki je vezuju za znak Vage , a neki je vezuju za planetu Uran čak )

Kombinacija 16 » Zvezda « & 12 » Ptice «

O koliko gužve i konfuzije možemo da očekujemo danas. Ono što je bilo do sad jasno i precizno, danas će da bude naopako i pogrešno. Stižu čudne poruke, e@mail pun spama, kompjuter, mobilni zatrpani porukama i pozivima. Razgovori i savetovanja će proči više u običnom razgovoru, bez nekog smisla i cilja. Nešto važno stiže od rodjaka ili komšija. Pojačana nervoza jer najednom ćemo biti nesigurni i nećemo umeti ni da pričitamo obično uputstvo, a kamoli doneti neku važnu odluku. Dan kada bi neka objava koja je trebalo da ostane u „4 zida“ dopre do javnosti, ili pak neko javno obaveštenje preko društvenih mreža koje će imati veliki uticaj na nas. Nešto poznato & važno iz dva dela, dvoje ljudi koji su poznati, ili pak nešto duplo – bitno nam stiže danas u život.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.