Lenormand 24. Novembar 2018.

Lenormand Karta 11 » Metla « (neki koriste » Bič « )

11Bič : J :tref:
~ seksulana orijentacija / sklonosti, netrpeljivost, neprijateljstvo, ponavljanje, konflikt, sirovost, bes, ljutnja, srdžba, nasilje, agresija, pretnja, disharmonija, rasprava, napad (verbalni & fizički) protivljenje, kontriranje, zloubotreba, dispicplina, kazna, tortura, terorizam, teški fizički poslovi, sport, takmičenja, stimulacija, poslovanje.
~ lokacije : teretane, sportske sale i tereni, diskoteke, klubovi, bordeli, vrlo prometne ulice i raskrsnice u gradu, seksi šop.
~ zdravlje : muški organi, hronične bolesti, alergije, grčevi, mučnine, kiselina, zavisntost, svi psihološki & psihički poremećaji (opsesije, zaostalost…) trudovi, detoksikacija, fizikalna terapija
~ vreme : 2 godine, vrlo brzo, Utorak


Ključne reči : nesporazumi, svadje, greške, nevernost, prevara, kazna, pobuna, bes, neslaganja. Takodje, predstavlja probleme sa besapricom, bankrot, siromaštvo kao i sve dodatne „nus-pojave“ koje se dešavaju kada čoveka zadesi besparica ili potpuno izgubi sve u životu (drugim rečima, ova karta pokazuje pravu sliku osobe kada se nadje u velikom problemu)


Za sve one koji su nesrećnim slučajem gledali „50 nijansi sive“ verovatno sama reč Bič asocira na nešto „erotsko i bezobrazno“. Al, razočaraću vas… ova karta ni malo nije ni erotska, ni bezobrazna… Ovo je karta koja sugeriše fizički bol, ne samo sukob i svadju, već i batine i tuču.


Ovo ni malo nije naivna karta, već opomena da se pitaču sprema vrlo težak okršaj sa nekim (okolne karte će naravno da pokažu o čemu se radi) Naravno, ko voli SM, onda je ovo karta za njega (nju) naročito ako se ova karta nadje pored ličnih tj „emotivnih karti“…


Opis osobe : dominantna osoba, osoba koja jednostavno mora da bude u pravu, po ceni bilo čega, osoba koja ne preza ni da započne svadju ili fizički obračun, da bi dokazala da je samo ona u pravu. Impulsivna, preteramo saouverena, neretko nasilna i agresivna. Pojava joj je čak neki put napadna. Sve što radi, radi 100%. Borac, pa često može i da se bavi nekim (indivu+idualnim) sportom (nikako nije timski igrač) a takodje može da bude i savetnik tj „life coach“ ako su okolne karte pozitivne) Ovo naravno može da bude i klasičan trener u nekom sportu. Neki put može da ukaže na poslodavca, šefa, direktnora (u današnje moderno robovlasničko vreme stav nadredjenih generalno jeste kao da su oni „bogom dani“ i da imaju pravo da naredjuju svojim zaposlenima i da budu grubi prema njima, ili pak da traže od podredjenih mnogo više nego što ih plaćaju „jer im se može tako“ ~ uz neke karte ovo može da bude i nasrtljivi kolega & nadredjeni na poslu sa svojim dosadnim „masnim“ vicevima sa kojima želi da skrene pažnju na sebe)


Dnevno otvaranje : previše uzimate stvari zdravo za gotovo, karta koja pokazuje preosetljivost, subjektivnost. Porazmislite da li ste prikupili sve informacije kako bi odregovali tako kako ste namerili da odreagujete u nekoj raspravi. Prvo skoči, pa reci hop. Ovo je dan za svadju, ali samo pod uslovom da pristanete na to… dan kada se traži posebna dlaka u jajetu 


Ljubav : kao što rekoh u uvodnom pasusu, ako je neko za SM, u ljubavnim odnosima, ovo će da donese pojačanu strast i požudu, pojačan seskualni apetit, pa u neku ruku za osobu koja je u vezi, ljubavni život će „procvetati“ u narednom periodu. Ali, čak i ta priča ima drugu stranu medalje, jer svaka strast ima svoj kraj, tj realnos je tu da podseti da ne može veza da se zasniva isljučivo na fizičkom privlačenju, već da po neki put mora da bude i nekakvog razgovora – a razgovor u ovom slučaju može da bude napet, pa čak i agresivan i sklon svadjama. Za one koji nisu u vezi, savet ove karte za osobu je da dooobrooo porazmisli da li želi da traži novog partnera ili ne, tj ako je već osoba nekog „odmerila“ da joj bude „neko drag“, da povede računa da se sa tom osobom ne provede ko „bos po trnju“ (ova karta često ukaže da će pre gaće da donesu odluku, nego pamet)


Posao : dan koji sledi za sve one koji su zaposleni će da bude trnovit, jer su mogući sukobi mišljenja sa kolegama i nadredjenima, pa čak i svadje sa njima (ako okolne karte su povoljne, sve će se završiti na „vatrenoj razmeni ideja“, ali ako su okolne karte nepovoljne, situacija može da izgubi pravi put i čak osoba može očekivati i otkaz ~ bilo da ga dobije, ili ga da sama) Za osobu koji traži posao, ovaj dan ni malo neće biti lak, pa je bolje da sačeka neku povoljniju priliku.


Zdravlje : pošto se sama karta Bič vezuje za povišen ton u govoru (da ne kažem vikanje i dranje) naravno da se najviše i vezuje za grlo, krajnike, glasne žice, pa tako i zdravstvene probleme vezane za taj deo tela – promuklost, gušobolja, upala krajnika, bolovi u vratu. Treba izbegavati promaju, takodje (a u ljubavnim avanturama paziti se da se ne pretera sa SM izlivima „nežnosti“ da ne bi došlo do povreda…) Potencijalne povrede & padovi, kao i infekcije rana. Naravno treba obratiti pažnju i na ishranu, i ako je moguće izbegavati ljuto i začinjeno. Proverite datum važenja nekog pakovanja hrane. Ne uzimajte lekove „na svoju ruku“.


Astrološki : ova karta se vezuje za Severni Mesečev Čvor (iako bih ja dodala i malo Marsa, ipak, čisto da zabiberi simboliku)

Kombinacija 16 » Zvezda & 11 » Metla «

Spoj dve vrlo različite, a opet na neki način slične karte. Prva govori o nečemu što je vrlo jasno, ali ne mora da „bode oči“ i da bude direktno, dok druga isključivo „bode oči“ i trudi se da bude (ne-sportski) direktna i otvorena. Dan namenjen pronalaženju odgovora možda na jedan vrlo direktan i bolan način. Pripazite na tehniku, da ne dodje do pada, pucanja ekrana, pregorelog punjača & utikača. Ne nadajte se previše i smanjite želje i očekivanja na minimum, jer se možete razočarati. Koliko god je moguće, budite smireni danas i tražite „znakove pored puta“ i ne brzajte nikuda.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.