Lenormand za 23. Novembar 2018.

Lernomand Karta 1 » Konjanik «

01Konjanik : 9 :herc:
~ vesti, približavanje, isporuka, komunikacije, akcija, brzina, pokret, objava, izjava, izveštaj, rezultat, povratak, odgovor, obnova, deklaracija, trenutna promena, novo poglavlje u životu, neko & nešto nov, posetioc & gost, poštar, manje / jednostavnije prevozno sredstvo (bicikl, motor, konj…)
~ lokacije : trkališta, štale, autoput, patos, prizemlje, ulaz
~ zdravlje : donji ekstremiteti, kolena, stopala
~ vreme : u roku od 2 dana, vrlo brzo, Utorak


Osnovna značenja : vesti, poruke, objave, izjave, saopštenja, kretanje, putovanje (kraće) poseta, gosti, nove misli i ideje, nešto što je daleko, čak i stranci i inostranstvo. Neretko simbolično predstavlja mladju (mušku) osobu.

Karta pokazuje vesti koje stižu, potencijalno putovanje ili neplanirane goste. Ovo je vrlo aktivna karta i ima pozitivno značenje.

Energija pokreta. Brz razvoj dogadjaja. Ovo su one vesti koje donose brze promene.

Ovo su svi oni koji nose poruku za nas : glasnik, poštar, operater na centrali itd…


Opis osobe : ovo je osoba (obično muško, ali ne mora da bude) koja je na neki način vezana za kretanje, putovanje, vesti (pa eto vozača, putnika, poštara itd…) Ovo je impulsivna i dinamična osoba, ali u isto vreme vrlo rezervisana i obavijena velom tajni. Jako pazi da se ne otkriju svi detalji njegovog života. Vrlo komunikativna osoba, društvena, atletske pojave, mnogo mladje izgleda nego štojeste, izuzetno pazi na svoje oblačenje i ponašanje.


Dnevno otvaranje : moguća poseta, ili odlazak u goste. Druženje i razmena informacija. Ni malo dosadan dan generalno. Bićemo u pokretu, stižu vesti, javljaju se prijatelji. Rodjaci imaju neku važnu objavu. Na poslu vrlo ispunjen dan, razmena ideja sa kolegama & koleginicama, ili pak važna objava nadredjenog (poslodavca)


Ljubav : kratkotrajni flert ili koketiranje, slučajni susret koji može da probudi ljubav na prvi pogled. Pored emotivnih karti – eto ljubavne izjave. Ali generalno, ništa što je dužeg vreka. Za one koji su u vezi, karta pokazuje da će oni ići u goste, ili imati goste u svom domu ili da će imati razgovor „u 4 oka“ koji će brzo da rasčisti neke nedoumice.


Posao : napori na poslu će biti krunisani uspehom. Osoba će dobiti pohvale i zasluženu nagradu za svoj rad. Ako je osoba bez posla, ova karta pokazuje da će vrlo brzo da se pojavi povoljna prilika za zaposlenje ili makar pozitivna vest o nekom konkursu ili oglasu.


Zdravlje : pošto se ova karta vezuje za pokret, naravno da će biti vezana za motoriku i mišiće, zglobove, ligamente. Treba usporiti i ne naprezati se, da ne bi došlo do povrede.


Astrološki : ova karta se povezuje za simboliku planete Merkur .

Kombinacija 16 » Zvezda « & 01 » Konjanik «

Danas bi internet & tehnika trebalo dobro da rade (čak i pored tranzitnog spaljenog retrogradnog Merkura) Kreativna inspiracija pomaže da se poslovi brže & bolje odrade. Vesti stižu putem SMS, mail-a, rešavamo probleme brzo. Dobijamo poziv na koji dugo čekamo. Neplanirano nam se ostvaruje želja preko neke mladje osobe. Objava koja nam budi nadu za „bolje sutra“. Generalno pozitivan dan pred nama.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.