Lenormand od 19. do 25. Novembra 2018.

Nedeljna Lenormand Karta

16 » Zvezda «

16Tehnologija, kompjuteri, planovi, dizajn, znaci, navigacija, novi put, siguran put, čisto nebo, transparentnost, jasnost, čistina, inspiracija, nada, idealizam, mapa, karta, strategija, ciljevi, inovacija, nauka, elektronika, elektrika, prirodni talenat, genije, magija, svemir, astrologija, Jevreji, Vike, Islam (uz kartu „Mesec„ napr)

Ovo je pozitivna karta koja pokazuje pitačeve želje i nade. Takodje, može da ukaže i na neočekivan srećan dogadjaj (a stroke of luck) Darežljivost, dobra dela, vizije, mašta, kreativnost. Takodje, vezuje se za duhovnost i ezoteriju.

Opis osobe : duhovna osoba, mudra, staložena. Uvek tu da pomogne, posavetuje, da učini. Pojava joj je upečatljiva, uvek se ističe u gomili svojom pozitivnom harizmom i aurom. U njenom društvu je uvek lepo, ima puno toga mudrog i dobrog da se čuje i nauči. Okrenuta duhovnosti i ezoteriji, interesuje je sve što je vezano za onostrano, spiritualno, pa je moguće i da se bavi nekim poslom vezano za te oblasti. Na ovoj osobi najupečatljivije su oči koje nude sasvim novi pogled na svet i ljude. Često, ova osoba je povezana sa kulturnim društvima, ili pak humanitarnim organizacijama.

Nedeljno otvaranje : u toku ove nedelje moguće je da će vam se neka želja ostvariti. Pripazite se da vas ljudi ne shvate pogrešno, jer danas razmišljate malo drugačije (šire) od ostalih. Nalet inspiracije i kreativnosti. Pogledajte značenje svog sna koji ste imali noćas.

Ljubav : za one koji su u vezi, ova karta pokazuje duhovni napredak odnosa, mogućnost stabilizacije i prelaženja na viši nivo posvećenosti (napr brak ili pak proširenje porodice) Za one koji traže ljubav, ova karta obećava susreta sa fascinantnom osobom, koja je svestrana i zbog koje će zaista poželeti da joj „skinu sve zvezde sa neba“.

Posao : za one koji su zaposleni, savet da slušaju svoju intuiciju i da se ne oslanjaju previše na tudje savete. Ispoljite svoju kreativnu stranu, bez obizra koliko vaš posao bio monoton ili jednostavan. Za one koji traže posao, ova karta ukazuje na mogućnost novog posla, koji će biti više od očekivanog (u pozitivnom smislu)

Zdravlje : vratite se prirodi, hodajte bosi po travi, gledajte zvezdano nebo, igrajte na kiši… drugim rečima, opustite se i uživajte u ovom sad trenutku. Uspostavite ponovo harmoniju izmedju uma i tela.

Lokacija : blizu ili u kompjuteru, sever, sprat, tavan, opservatorija

Zdravlje : koža, izlečenje, tretman, lekovi, radijacija, homeopatija, hemoterapija, laserski tretman

Vreme : uveče, noću

Astrološki : ova karta se vezuje za znak Riba, a neki je povezuju sa simbolikom 12 polja.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.