Time for Change

Od 06. Novembra 2018 u popodnevnim časovima tranzitni Severni Mesečev Čvor će preći u znak Raka, a naravno Južni Mesečev Čvor će tako predji u znak Jarca. Ova promena će na svakoga drugačije da deluje, sve zavisno od postavke ose Severnog i Južnog Mesečevog Čvora u njegovom natalnom čartu.

Najvažniji tj najjači uticaj će naravno imati na Kardinalne Znake, prvenstveno na znak Raka i Jarca, pa na drugom mestu i znak Ovna i Vage. Naravno, svako ko ima Sunce, Mesec, Asc, Mc, arapsku tačku Fortune & Duha u znaku Raka & Jarca će u narednom periodu imati velike životne promene pred sobom.


vatra

• Za Ovnove, biće stavljen akcenat na simboliku 4 polja :
~ dom, komfor, roditelji, sreća, kvaliteti srca osobe, vozila, nepokretna imovina, lečenje, ranjivo mesto za oca (budući osma od devete) i njegova dugovečnost, karijera i posao partnera (deseta od sedme kuće) bavljenje (ne)pokretnom imovinom, rešavanje životnih pitanja vezanih za mesto prebivališta, selidba, kupo-prodaja, utvrdjivanje komfora i mogućnosti uživanja u „4 zida“ i samim tim uspostavljanje osećanje sigurnosti.

• Za Lavove, biće stavljen akcenat na simboliku 12 polja :
~ sve ono što je skriveno, situacije u kojima osoba mora da se odrekne nekih stvari da bi sačuvala mir ili svoj ugled, situacije u kojima je osoba podredjena ili maltretirana, gubitak materijalnih vrednosti zarad duhovne nadogradnje, sve ustanove zatvorenog tipa koje su namenjene ispaštanju zbog pogrešnih odluka i ponašanja (bolnice, zatvori…)

• Za Strelčeve, biće stavljen akcenat na simboliku 8 polja :
~ Ahilova peta samog natal, sve ono što je dotrajalo, staro, prolazno, propalo, otišlo u zaborav, opasnosti, nezgode, problemi, kontakt sa smrću, gubitak volje & snage, nasledje, krediti, dugovi, porezi, sve ono što je duboko skriveno (kako u osobi, tako i oko nje) negativne energije i magija.


zemlja

• Za Bikove, biće stavljen akcenat na simboliku 3 polja :
~ snagu, parakrama, borba, hrabrost, umeće snalaženja u svakodnevnom životu i svakodnevnim životnim izazovima, braća, sestre, rodbina, komšije, kraća putovanja, promene mesta boravka, promene na svakodnevnom nivou, dokumenta, pisma, vesti, učenje, pamćenje, pisanje, svi oblici za prenošenje informacija i brze komunikacije (mobilni, kompjuter, e@mail, TV, radio)

• Za Device, biće stavljen akcenat na simboliku 11 polja :
~ ostvarenje želja & nada, planovi za budućnost, udruženja, timovi, kolege & koleginice na radnom mestu, osobe na položaju koje su u mogućnosti da pomognu savetom & finansijski, finansijska potvrda uloženog tuda & rada na poslu (plata & penzija) daljnji rodjaci, prijatelji.

• Za Jarčeve, biće stavljen akcenat na simboliku 7 polja :
~ želje koje postoje (a koje se realizuju kroz 11 polje) privatni posao, biznis, svi partnerski odnosi, kako lični tako i poslovni, odnos sa partnerom (bračnim, ljubavnikom) odnos sa drugima, kraća putovanja i promene mesta boravka, smrtni slučaj u porodici.


vazduh.png

• Za Blizance, biće stavljen akcenat na simboliku 2 polja :
~ samopouzdanje, samovrednovanje, pokretna imovina, lična dokumenta, profitabilni poslovni ugovori (koji ne moraju da imaju zavnično veze sa samim radnim mestom) briga o samom sebi, telu i zdravlju prvenstveno (kroz „iće i piće“, lekove…) a takodje, vezuje se i za odeću & obuću & stil (ne)praćenja mode (u smislu komoditeta, ali i posrednog čuvanja tela)

• Za Vage, biće stavljen akcenat na simboliku 10 polja :
~ čista Karma tj akcija i reakcija i njihova materijalna manifestacija, rad, karijera, posao, društveni status, mogućnost dobijanja unapredjenja, pohvala, uvećanje ugleda, časti, poboljšanja kvaliteta života, ciljevi i Zenit samog života, sve one aktivnosti koje osobu stavljaju u cenatar pažnje drugih.

• Za Vodolije, biće stavljen akcenat na simboliku 6 polja :
~ sve ono što zahteva maksilno ulaganje volje i truda, naša (siva, monotona) svakodnevnica, sve ono što predstavlja baksuz, kamen spoticanja, Marfijev zakon (ne)verovatnoće, sve one situacije koje (vrlo) štetno deluju na osobu (posebno na njeno zdravlje) a vezane su direktno za ispaštanje & ispravku prošlih karmičkih grešaka.


voda.png

• Za Rakove, biće stavljen akcenat na simboliku 1 polja :
~ fizičko telo, inteligencija, izgled, snaga, energija, vitalnost, karmičku reputaciju & slavu (uspeh u životu) koju je osoba nekada davno zaslužila, temperament, narav, način razmišljanja i ponašanja, fizički & mentalni & psihički deo ličnosti. Generalno, period velikih promena.

• Za Škorpione, biće stavljen akcenat na simboliku 9 polja :
~ sudbinska sreća, preci (koji posredno imaju uticaja na nas) drevno duhovno nasledje, blagoslov predaka koji omogućava duhovni razvoj, Učitelji, ljudi koji su stručni u svom poslu, viša znanja, fakulteti, inostranstvo, strane kulture, divinacija, ezoterija, astrologija, kontakt sa Višim Kosmičkim Silama (posebno preko snova)

• Za Ribe, biće stavljen akcenat na simboliku 5 polja :
~ budućnost, kreativnost, umetnost, stvaranje, učenje (posebno duhovno) ljubav, deca (začeće, trudnoća) sami odnosi (fizički) sa lepšom & jačom polovinom i sve ono lepo što radimo sa njima, hobiji, sport, druženja, mesta zabave & izlazaka, amajlije, Ktitori, molitve.


Naravno, sam uticaj Mesečevih Čvorova kao što rekoh na početku, će imati različito dejstvo na svakog od nas. Njihovi aspekti sa natalnim (ali i drugim tranzitnim) planetama će takodje igrati veliku ulogu i imati veliki uticaj na naš natal & život.

Samim tim, njihov tranzit je veoma važan, jer aktivira i druga polja & planete u natalnom čartu. Samim tim, uvek možemo da iz toga izvučemo brdo simbolike i da imamo dosta materijala za tumačenje „šta će biti“.

Odnos Severnog Mesečevog Čvora prema drugim planetama :
~ prijatelj : Saturn – Merkur – Venera
~ neprijatelj : Sunce – Mars – Mesec – Jupiter

Odnos Južnog Mesečevog Čvora prema drugim planetama :
~ prijatelj : Sunce – Mars – Mesec – Jupiter
~ neprijatelj : Saturn – Merkur – Venera

Iz ovoga odmah možemo da vidimo da li će neki aspekt biti dobar ili loš, ili pak ćemo imati kombinovani uticaj na naš natalni čart tj sam život.


NAPOMENA :
Tamo gde se nadje tranzitni Severni Mesečev Čvor dolazi do aktiviranja i expanzije, i to polje će biti aktivno i doneće promene (promene će se pokazati kroz aspektekoje Severni Mesečev Čvor ima sa natalnim planetama)

Tamo gde se nadje tranzitni Južni Mesečev Čvor, naravno, obrnuta priča, dolazi do zatišija i smanjenja, tj to polje će biti pasivno i neće puno biti važno u toku narednog perioda za osobu (i kroz aspekte sa natalnim planetama videćemo šta će u narednom periodu da „spava“ i da bude stavljeno na „čekanje“ ili pak da na izgubi prioritet u životu na odredjeno vreme)


va05

Za sve one koji žele detaljnije da saznaju šta će im ovi Mesečevi Čvorovi doneti u budućnosti, u ponudi pored klasične analize natalnog čarta, godišnjih predikcija, ili karmičkog čarta, ima i » 2 u 1 « analize natal & godišnji, kao i natal & karmički, akcija & popust koja traje do kraja Novembra 2018.

Do sledećeg čitanja,

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

Kontakt i naručivanje tumačenja :

e@mail : astrokonsultacije@gmail.com

ili putem poruke Viber, WhatsApp,

SMS, 061 17 04 231

svakim radnim danom od 9h do 17h.

Једно мишљење на „Time for Change

  1. Повратни пинг: Moj Put, Put belih oblaka

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.