Time for Change

Od 06. Novembra 2018 u popodnevnim časovima tranzitni Severni Mesečev Čvor će preći u znak Raka, a naravno Južni Mesečev Čvor će tako predji u znak Jarca. Ova promena će na svakoga drugačije da deluje, sve zavisno od postavke ose Severnog i Južnog Mesečevog Čvora u njegovom natalnom čartu.

Najvažniji tj najjači uticaj će naravno imati na Kardinalne Znake, prvenstveno na znak Raka i Jarca, pa na drugom mestu i znak Ovna i Vage. Naravno, svako ko ima Sunce, Mesec, Asc, Mc, arapsku tačku Fortune & Duha u znaku Raka & Jarca će u narednom periodu imati velike životne promene pred sobom.


vatra

• Za Ovnove, biće stavljen akcenat na simboliku 4 polja :
~ dom, komfor, roditelji, sreća, kvaliteti srca osobe, vozila, nepokretna imovina, lečenje, ranjivo mesto za oca (budući osma od devete) i njegova dugovečnost, karijera i posao partnera (deseta od sedme kuće) bavljenje (ne)pokretnom imovinom, rešavanje životnih pitanja vezanih za mesto prebivališta, selidba, kupo-prodaja, utvrdjivanje komfora i mogućnosti uživanja u „4 zida“ i samim tim uspostavljanje osećanje sigurnosti.

• Za Lavove, biće stavljen akcenat na simboliku 12 polja :
~ sve ono što je skriveno, situacije u kojima osoba mora da se odrekne nekih stvari da bi sačuvala mir ili svoj ugled, situacije u kojima je osoba podredjena ili maltretirana, gubitak materijalnih vrednosti zarad duhovne nadogradnje, sve ustanove zatvorenog tipa koje su namenjene ispaštanju zbog pogrešnih odluka i ponašanja (bolnice, zatvori…)

• Za Strelčeve, biće stavljen akcenat na simboliku 8 polja :
~ Ahilova peta samog natal, sve ono što je dotrajalo, staro, prolazno, propalo, otišlo u zaborav, opasnosti, nezgode, problemi, kontakt sa smrću, gubitak volje & snage, nasledje, krediti, dugovi, porezi, sve ono što je duboko skriveno (kako u osobi, tako i oko nje) negativne energije i magija.


zemlja

• Za Bikove, biće stavljen akcenat na simboliku 3 polja :
~ snagu, parakrama, borba, hrabrost, umeće snalaženja u svakodnevnom životu i svakodnevnim životnim izazovima, braća, sestre, rodbina, komšije, kraća putovanja, promene mesta boravka, promene na svakodnevnom nivou, dokumenta, pisma, vesti, učenje, pamćenje, pisanje, svi oblici za prenošenje informacija i brze komunikacije (mobilni, kompjuter, e@mail, TV, radio)

• Za Device, biće stavljen akcenat na simboliku 11 polja :
~ ostvarenje želja & nada, planovi za budućnost, udruženja, timovi, kolege & koleginice na radnom mestu, osobe na položaju koje su u mogućnosti da pomognu savetom & finansijski, finansijska potvrda uloženog tuda & rada na poslu (plata & penzija) daljnji rodjaci, prijatelji.

• Za Jarčeve, biće stavljen akcenat na simboliku 7 polja :
~ želje koje postoje (a koje se realizuju kroz 11 polje) privatni posao, biznis, svi partnerski odnosi, kako lični tako i poslovni, odnos sa partnerom (bračnim, ljubavnikom) odnos sa drugima, kraća putovanja i promene mesta boravka, smrtni slučaj u porodici.


vazduh.png

• Za Blizance, biće stavljen akcenat na simboliku 2 polja :
~ samopouzdanje, samovrednovanje, pokretna imovina, lična dokumenta, profitabilni poslovni ugovori (koji ne moraju da imaju zavnično veze sa samim radnim mestom) briga o samom sebi, telu i zdravlju prvenstveno (kroz „iće i piće“, lekove…) a takodje, vezuje se i za odeću & obuću & stil (ne)praćenja mode (u smislu komoditeta, ali i posrednog čuvanja tela)

• Za Vage, biće stavljen akcenat na simboliku 10 polja :
~ čista Karma tj akcija i reakcija i njihova materijalna manifestacija, rad, karijera, posao, društveni status, mogućnost dobijanja unapredjenja, pohvala, uvećanje ugleda, časti, poboljšanja kvaliteta života, ciljevi i Zenit samog života, sve one aktivnosti koje osobu stavljaju u cenatar pažnje drugih.

• Za Vodolije, biće stavljen akcenat na simboliku 6 polja :
~ sve ono što zahteva maksilno ulaganje volje i truda, naša (siva, monotona) svakodnevnica, sve ono što predstavlja baksuz, kamen spoticanja, Marfijev zakon (ne)verovatnoće, sve one situacije koje (vrlo) štetno deluju na osobu (posebno na njeno zdravlje) a vezane su direktno za ispaštanje & ispravku prošlih karmičkih grešaka.


voda.png

• Za Rakove, biće stavljen akcenat na simboliku 1 polja :
~ fizičko telo, inteligencija, izgled, snaga, energija, vitalnost, karmičku reputaciju & slavu (uspeh u životu) koju je osoba nekada davno zaslužila, temperament, narav, način razmišljanja i ponašanja, fizički & mentalni & psihički deo ličnosti. Generalno, period velikih promena.

• Za Škorpione, biće stavljen akcenat na simboliku 9 polja :
~ sudbinska sreća, preci (koji posredno imaju uticaja na nas) drevno duhovno nasledje, blagoslov predaka koji omogućava duhovni razvoj, Učitelji, ljudi koji su stručni u svom poslu, viša znanja, fakulteti, inostranstvo, strane kulture, divinacija, ezoterija, astrologija, kontakt sa Višim Kosmičkim Silama (posebno preko snova)

• Za Ribe, biće stavljen akcenat na simboliku 5 polja :
~ budućnost, kreativnost, umetnost, stvaranje, učenje (posebno duhovno) ljubav, deca (začeće, trudnoća) sami odnosi (fizički) sa lepšom & jačom polovinom i sve ono lepo što radimo sa njima, hobiji, sport, druženja, mesta zabave & izlazaka, amajlije, Ktitori, molitve.


Naravno, sam uticaj Mesečevih Čvorova kao što rekoh na početku, će imati različito dejstvo na svakog od nas. Njihovi aspekti sa natalnim (ali i drugim tranzitnim) planetama će takodje igrati veliku ulogu i imati veliki uticaj na naš natal & život.

Samim tim, njihov tranzit je veoma važan, jer aktivira i druga polja & planete u natalnom čartu. Samim tim, uvek možemo da iz toga izvučemo brdo simbolike i da imamo dosta materijala za tumačenje „šta će biti“.

Odnos Severnog Mesečevog Čvora prema drugim planetama :
~ prijatelj : Saturn – Merkur – Venera
~ neprijatelj : Sunce – Mars – Mesec – Jupiter

Odnos Južnog Mesečevog Čvora prema drugim planetama :
~ prijatelj : Sunce – Mars – Mesec – Jupiter
~ neprijatelj : Saturn – Merkur – Venera

Iz ovoga odmah možemo da vidimo da li će neki aspekt biti dobar ili loš, ili pak ćemo imati kombinovani uticaj na naš natalni čart tj sam život.


NAPOMENA :
Tamo gde se nadje tranzitni Severni Mesečev Čvor dolazi do aktiviranja i expanzije, i to polje će biti aktivno i doneće promene (promene će se pokazati kroz aspektekoje Severni Mesečev Čvor ima sa natalnim planetama)

Tamo gde se nadje tranzitni Južni Mesečev Čvor, naravno, obrnuta priča, dolazi do zatišija i smanjenja, tj to polje će biti pasivno i neće puno biti važno u toku narednog perioda za osobu (i kroz aspekte sa natalnim planetama videćemo šta će u narednom periodu da „spava“ i da bude stavljeno na „čekanje“ ili pak da na izgubi prioritet u životu na odredjeno vreme)


va05

Za sve one koji žele detaljnije da saznaju šta će im ovi Mesečevi Čvorovi doneti u budućnosti, u ponudi pored klasične analize natalnog čarta, godišnjih predikcija, ili karmičkog čarta, ima i » 2 u 1 « analize natal & godišnji, kao i natal & karmički, akcija & popust koja traje do kraja Novembra 2018.

Do sledećeg čitanja,

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

Kontakt i naručivanje tumačenja :

e@mail : astrokonsultacije@gmail.com

ili putem poruke Viber, WhatsApp,

SMS, 061 17 04 231

svakim radnim danom od 9h do 17h.

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.