24. Lunarni Dan 02.11.2018. Petak

24. Lunarni Dan

« Šiva »

Dan kada se emocije pretvaraju u energije

maxresdefault

Energija ovog lunarnog dana ima ogramnu snagu i zahteva obaveznu realizaciju. Čovek može doživeti otkrovanje i dobiti ogromnu snagu.

To je period rušenja starog i stvaranje novog. Dan je povezan s transformacijom muške seksualne energije. Upravo zato je dan povoljan za muškarce. Danas se uočava odlična kontrola uma nad fizičkim telom. 

Ovo je dan pretvaranja emocija i osećaja u stvaralaštvo, u više energije. Zato je dan povoljan za buđenje i pretvaranje seksualne energije. Danas se preporučuje imati seksualne odnose (duhovne, lekovite, Tantra)

To će poboljšati zdravlje i podići duhovni  nivo. Probuđene sile ne smeju se zloupotrebljavati- one se mogu pretvoriti u zlo. Nije slučajno što se tog dana kažnjavaju sadisti i nasilnici.

Danas se može baviti lečenjem, pripremati biljne lekove, piti čajeve. Dobro je vršiti dugotrajnija i obimnija fizička naprezanja, pariti se u sauni. Odmarati u prirodi – crpeći njenu snagu, jer se snaga zemlje aktivira tog dana.

Koristan je bilo kakav dodir sa zemljom- hodati bos, raditi na placu u bašti, valjati se po zemlji. Povoljno vreme za početak setvenih radova, kao i za početak gradnje. Ovog dana treba dobro jesti, gladovanje se zabranjuje. Piti manje tečnosti.

Danas je dobro početi sa realizacijom životno važnih dugotrajnih projekata, na primer, gradnjom kuće. Kažu da su ovog dana u Drevnom Egiptu postavljali temelje za piramide.

Smatra se da fundamentalne osnove, utemeljene ovog dana, kasnije dovode do aktivnog korišćenja rezervi i stvaralačkog potencijala. Isto tako donose više plodova, a kuće stoje dugo. Slabim i obolelim licima tog dana se preporučuje uzimanje energije od minerala.

Organi dana- spoljašnji polni organi, rektum (završni deo debelog creva). 

Minerali današnjeg lunarnog dana- crni japis, vazdušni obsidian, malahit, plavi nefrit.

Snovi pokazuju, da li je kod nas sve u redu sa seksualnom i stvaralačkom energijom. Ukoliko su snovi prijatni- sve je dobro, a ukoliko su neprijatni- vaša seksualna i stvaralačka energija je prigušena i to počinje da vas muči.

Treba se hitno realizovati na stvaralačkom ili ljubavnom planu, inače će doći do smanjenja snage i narušavanja zdravlja.

Dan odgovara za začeće snažnog i talentovanog deteta. Rođeni u ovom danu su fizički snažni ljudi.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.