Divinacija 01.11.2018. Četvrtak

Lenormand Karta

za 01-11-2018 Četvrtak

» 09 Buket «

Ključne reči : uspeh, nagrada, trijumf, pohvala, odobrenje, veselje, radost, sreća, pokloni, harmonija, ispunjena želja.

Vrlo pozitivna karta. Donosi komplimente, dodvoravanje, odobravanje, priznanja. Pokazuje nečije naklonosti i sklonosti, ono što je omiljeno, što je drago, voljeno, blisko.

Druženja, socijalizacija, ali privatnog tipa (za razliku od karte „Bašta“ koja je javnog tipa) Ovo su druženja izmedju manje grupe ljudi. Obično se vezuje za mlade ljude, pretežno žensko društvo.


9Opis osobe : vesela i draga osoba, prijatne pojave. Uvek nasmejana, čak i kada je i sama u problemu. Pozitivna, neretko utopista, pacifista, pobornik istine, ovorenosti, pozitivnih razgovora, savetovanja. Topla i dobrodušna, ova osoba je rado vidjena u bilo kojem društvu. Prijatelj o kojem se sanja. Sama pojava ove osobe uvek sa sobom donosi dašak elegancije i prefinjenosti. Dobar ukus, negovan izgled i šarm. Lice je najupečatljivije, kao i oči koje unose mir i spokoj prilikom razgovora sa ovom osobom. Dostojanstvo i gracioznost pokreta i primetno domaće (lepo) vaspitanje. Neretko, može da ukaže i na površnu osobu, osobu koja voli da bude u centru pažnje, primećena, da je ljudi vole i odobravaju (sve zavisno, naravno, šta će da kažu okolne karte)


09-bouquet-extra.jpgDnevno otvaranje : biće u centru pažnje, svih, kao da ste stupili na scenu. Moguća su prijatna druženja, pozivi za izlazak u neki restoran, na kafu, možda neki poklon u želji za skretanjem pažnje ili pak kao zahvalnost. Druženje pretežno sa ženama kako privatno tako i van kuće, na poslu. Ovo je karta poziva na druženje & izlaske ili pak pozivnica za neku proslavu ili rodjendan, predlog za neku gala večeru ili neki koncert & pozorište. Takodje, na dnevnom nivou, ova karta ukazuje na to da će više nego obično da se traže usluge & saveti, ali da će u isto vreme sve to biti vrlo uljudno uzvraćeno iskrenom zahvalnošću. Isto tako, ova karta na dnevnom nivou nas vodi u prodavnice (gift – shop, antikvarnice, zlatare…) ili nas vodi kod frizera & kozmetičara, ili nas pak savetuje da odemo na relaksionu masažu ili da ne zaboravimo na naš pilates & joga trening.


buketLjubav : ovo je karta romantike. Ako je pitač u vezi, moguće je da će biti razmene naklonosti sa partnerkom, pokloni, sitne pažnje, a moguće je da će se odnos podići i na viši nivo (ako okolne karte to potvrdjuju) Ako je pitač sam, moguće je da će iznenada naleteti na osobu koja će ga u trenutku osvojiti i moguća je lepa romantična veza sa njom (njim) Ovo je generalno lepa i pozitivna karta, ali … neki put (ne uvek) može da ukaže na postojanje još jedne osobe u odnosu (jer simbolično se vezuje za vrlo mladu ženu -/+ 18 godina napr) Uz „porodične“ karte može da ukaže na dete & ćerku napr koja ima uticaja na ljubavni život.


9Posao : ako je pitač zaposlen, ova karta će mu doneti priznanje nadredjenih, moguće je i da će se plata povećati ili će biti neki „bonus“ u firmi koji će puno da znači pitaču. Ako je pitač bez posla, savet ove karte je da se bude uporan jer je moguće da će vrlo brzo dobiti poziv na razgovor (naravno pod uslovom da se pitač potrudio i poslao svoj CV na nekoliko e@mail adresa) Takodje, moguće je da će stići neki poziv na neki poslovni put ili pak neki poslovni ručak. Za one koji traže posao, danas sa ovom kartom im je najbolje da budu „zadji u poslu se nadji“ i da po malo izigrajavu gde god da stignu „mirodjiju u supi“ (ali na jedan lep i simpatičan način, nikako direktno i otvoreno)


9Zdravlje : ova karta, kao i karta Detelina, savetuje da se pitač okrene prirodnom načinu lečenja (biljke) Da sluša govor svog tela i da instinktivno bira hranu koja mu odgovara (nikako „kud turci, tu i mali mujo“ napr kada je neka aktuelna dijeta u pitanju!) Akcenat ove karte je pronaći unutrašnji balans i tako se ojača imuni sistem. Oporavak od bolesti. Ovo je karta alternativne medicine i homeopatije, takodje.


9 Bouquet.jpgAstrološki : ova karta se vezuje za znak Vage. U kombinaciji sa Nedeljnom Kartom 30 Ljiljani : kontakt sa vrlo pozitivnim starijim osobama, porodična (pro)Slava, obeležavanje nekog jubileja, kupovinu poklona za odlazak u penziju, poslovni savet ili predlog koji će biti posle nego vremena prihvaćen. Harmonija i lepe emocije sa bliskim osobama, prijateljima i ukućanima.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.