23. Lunarni Dan 01.11.2018. Četvrtak

23. Lunarni Dan

» Makara «

forgotten_bestiary__makara_by_sparkynekomi.jpg

Simbol ovog lunarnog dana je krvožedno mitološko biće ~ krokodil Makara (krvožedni polukrokodil, poluriba, poluptica, poluzmaj, koji sve guta, hvata, proždire), Cerber, Himera, Ehidna. 

Snažna energija ovog dana u svesti čoveka stimuliše emocije nasilja, agrasivnosti i veliki apetit.

Treba u sebi ostati spokojan, držati emocije pod kontrolom. Danas se preporučuje izbegavati mesta na kojima se okuplja veći broj ljudi, da ne bi dospeli u nepredviđeni problem ili sukob. Jer, što je više ljudi, tim više postaje nepredvidljivo njihovo ponašanje.

U čovečijem organizmu nalazi se mnogo energije, tako da on može lako gladovati 24 sata.

Gladovanje omogućava čoveku da obuzda niske strasti i instikte, probuđene snažnom energijom tog dana. Zato je to vreme gladovanja ili strogog uzdržavanja, između ostalog i seksualnog koje danas jako iscrpljuje.

Najpravilnije je da se energija 23. lunarnog dana usmeri na rešavanje životnih problema, posebno problema koji zahtevaju ulaganje velikih napora, koje ste dugo odlagali.

Energija Meseca, pri njenom pravilnom korišćenju, može danas pomeriti s mrtve tačke bilo koje, čak i ono najbeznadežnije. Danas je vreme prestrojavanja i promena u fizičkom svetu.

Obratite na to pažnju. Inače ćete ih shvatiti nepravilno- kao gubitke i razočarenje. Preporučujem da se danas oslobodite svega suvišnog što vam odavno nije potrebno. Manje pričajte, a više radite.

Ovog lunarnog dana prepručuje se čišćenje i uređivanje stana (kuće).

Posle spremanja poprskajte stan (kuću) svetom vodom, vatrom sveće očistite pragove, odimite prostorije istočnim miomirisima, ili šumskim ruzmarinom (Ledum palustre) i kimom (Carum carvi).

Ovog lunarnog dana ne preporučuje se seći nokte, podvrgavati se hiruškim operacijama, dugo sedeti, družiti se s ljudima oko vas, baviti se biznisom, ići na gozbe s pijankom, sklapanje braka.

Organi dana- jajnici, testisi, Muladhara- čakra (donji energetski centar u predelu trtične kosti). 

Minerali dana: topaz, crni nefrit. Snove tog dana treba shvatiti kao tačne.

Snovi izuzetno jasni, i vrlo tačni.

Ljudi rođeni u ovom danu su snažni, “probojni“ ljudi. Oni koračaju kroz život kao valjak za asfalt, postižući sve, što su naumili. Važno je da njihovi ciljevi budu svetli i blagorodni.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.