22. Lunarni Dan 31.10.2018. Sreda

22. Lunarni Dan

» Ganeša «

Dan intelektualne darežljivosti

250px-SkinArt_Ganesha_Default.jpg

Dan mudrosti, tajnog znanja i njegovog korišćenja za dobro, sticanje snage kroz znanja, data u otkrovenjima. 

Mi stičemo sposobnost da “čitamo između redova“. Uzgred rečeno, drugi simbol ovog lunarnog dana je “Svitak“ (knjiga). Danas je najbolje izučavati i koristiti nova znanja, čitati tajne drevne knjige i priključiti se opštem informacijom polju Zemlje, Vasione.

Čak, posmatrajući neku scenu, ili slušajući nečiji razgovor, možemo dobiti odgovor na pitanje koje nas odavno uznemirava.

Danas treba saznati budućnost (gatanje – to je uključivanje u tok, ono saopštava stanje vasione u datom trenutku, to je dan za korišćenje karata za gatanje). Ovog dana je dobro meditirati.

Preporučuje se izučavati simbole i koncentrisati se na slike. Treba učiti druge, prenositi iskustvo, ispoljavati intelektualnu darežljivost.

Pored toga, ovo je dan kada čovek postiže svoje ciljeve, u izučavanju nauka i zanata, kao i za shvatanje svojih korena. Danas, pre nego što progovorite, razmislite o tome, šta hoćete da kažete.

Danas obratite pažnju na predloge, koji će vam biti upućeni. Oni zahtevaju izvesno preosmišljavanje i njih treba dobro razmotriti. Danas pričuvajte slabine, krsne pršljenove i zglob kuka.

Izbegavajte suvišno hlađenje tih delova tela i veće i naglo opterećenje u vidu neuobičajenih i neočekivanih pokreta. Ovog lunarnog dana možete dobro jesti. Dajte prednost biljnoj hrani.

Organi dana – karlično bedreni pojas, krsta. 

Minerali dana: plavi ahat, modri safir, plavi japis, svetloplavi nefrit. 

Danas u snovima dolaze nova znanja i sugestije o tome, kako treba postupati. Ti snovi pomoći će vam da se promenite na bolje i da rešite mnoge probleme. Ali njih treba pravilno protumačiti. Snovi sanjani na današnji dan obično se ostvaruju.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.