Sreda 03. Oktobar 2018

Dnevni horoskop za Sredu
03-10-2018
dan Merkur
» Svi vaši snovi mogu postati stvarnost
~ ukoliko imate hrabrosti da ih sledite «
Volt Dizni
24. Lunarni Dan
« Šiva »
{počinje 02-10 u 22h47 i traje do 03-10 u 20h40}
Dan kada se emocije pretvaraju u energije

maxresdefault

Danas je vidna moć i snaga uma nad fizičkim telom. Energije ovog Lunarnog dana imaju ogrnomnu snagu i zahtevaju obaveznu realizaciju. Čovek može da doživi otkrovenje i obnoviti sebe u potpunosti.

Period rušenja starog i stvaranja novog. Dan posebno povoljan za muškarce, jer je povezan sa transformacijom muške seksualne energije, te je tako dan povoljan i za Tantru.

Dan namenjen lečenju, oporavku, odmoru u prirodi. 24. Lunarni dan nam omogućava da se povežemo sa Majkom Prirodom i da na najlepši mogući način primimo njene darove i ojačamo svoje korene.

Dan kada treba jesti dobro, ne ustručavati se, ne držati dijetu, ali umanjiti unost tečnosti. Treba unositi puno minerala ili pak osvežiti svoje energije sa kristalima ~ crni jaspis, vazdušni obsidijan, malahit, ili plavi nefrit.

Dan kada je dobro početi sa realizacijom dugoročnih životno važnih planova i projekata, postavljanje temelja za budućnost. Ono što čovek ovog dana bude postavio kao temelj, kasnije donosi aktivno korišćenje energija i stvaralačkog potencijala i obezbedjuje dugotrajnost, a čoveku tako dugovečnost.

Snovi koje čovek sanja na današnji dan ukoliko su prijatni imaju poruku vezanu za to da čovek treba da iskoristi svoju Kundalini da stvara, ako su neprijatni poruka je da je Kundalini blokirana i da se treba baviti duhovnim radnom na sebi. Generalna poruka je da čovek treba odmah da krene da se bavi realizacijom svojih emotivnih i ljubavnih odnosa, koji su ključ balansirane Kundalini.


1545742_465124916964132_3629160500396158474_n
Noć nam počinje sa mirnim energijama Mesec u Rak koji će danas da bude u sklopu divnog Vodenog trigona sa Jupiter iz Škorpija i Neptun iz Ribe praćeni Merkur kvadrat Pluton . Snovi osciliraju, mi putujemo i plovimo kroz njih vrlo svesni njihovih simbola i poruka, ali se plašimo da priznamo da je sve to istina i da li je uopšte moguće da će se to kad-tad realizovati…

Moguće je da ćemo se negde oko 3h naglo probuditi pod utiskom snova, jer će tada Mesec iz Rak  sklapati kvadrat sa Merkur  i opoziciju sa Pluton . Sedećemo i razmišljati koliko je čovek sitan u odnosu na veličinu Viših Kosmičkih Sila, koje čak i pored toga što čovek nonstop pravi greške, i dalje imaju strpljenja sa njim i ljubav prema njemu da ga usmere na Pravi Životni Put.

Od 6h Mesec iz Rak dolazi u društvo fixne zvezde Muliphen iz Gamma (γ) Canis Major sazveždja, koja je vrlo slična Sirijusu, ali znatno manjeg {slabijeg} uticaja. Pa će tako jutro da nam protekne u želji da se učini nešto lepo i pozitivno za nekoga, ali u isto vreme će nam i strasti biti naglašene, pa bi trebalo da nadjemo način da izbalansiramo ljubav i strast i kanališemo te energije u pravom smeru.

Već od 7h fixna zvezda Castro dolazi u društvo Mesec , sjajna zvezda iz Alpha (α) Gemini sazveždja, koja nam omogućava da dodjemo u kontakt sa dobronamernim ljudima, da uspostavimo divan odnos sa našom lepšom & jačom polovinom, i da dodjemo u kontakt sa ljudima koji su daleko, daleko od nas i da nam dobro poznati osećaj blagoslova što poznajemo tako dobru dušu obnovi našu energiju i uverenje da ipak postoji dobro u Svetu za koje se treba boriti i dalje.

Od 9h Sunce dolazi u društvo fixne zvezde Vindemiatrix iz sažveždja Epsilon (ε) Virgo, jednu od najvažnijih fiksnih zvezda

Sunce energije će tako biti povezane sa ovom fixnom zvezdom prirode SaturnMerkurVenera . Čak i početnici u učenju astrologije znaju za ovu fixnu zvezdu ako im se bilo koja natalna planeta nadje na njoj, jer je 95% astrologa tumači kao vrlo negativnu, jer donosi gubitak u porodici, gubitak partnera i sl. 

A samo onih 5% zna da pored ove negativne strane, ova fixna zvezda se vezuje i za Boga Vina jer u slobodnom prevodu Vindemiatrix znači „sakupljač groždja“. Isto tako se vezuje (naročito u moderno vreme) za „Čarobnjakovog Šegrta“ (ona Diznijeva kreacija „Fantazija“ sa simpatičnim Miki Mausom koji kada je njegov učitelj moćni čarobnjak van zamka uzima njegovu knjigu čarobnih formula da bi pomogao sam sebi i uz pomoć magije spremio zamak ~ naravno preuzimanje tolike snage, energije i odgovornosti za nekoga ko nije ni blizu toga predstavlja veliku opasnost.

A tako se tumači i Vindemiatrix ~ ako osoba nije spremna bilo na emotivnom, bilo na fizičkom, bilo na IQ ili € nivou da ispoštuje nove uslove u kojima se našla ~ uslediće gubitak i poraz ~ samim tim Vindemiatrix posebno sa Sunce upozorava da čovek bude skroman i da ne traži „preko leba, pogaču“ i da bude zadovoljan trenutnim i svestan da mora sebe da nadogradjuje u bilo kom smeru u svom životu ~ zato je onih 95% astrologa i smatra ovu fixnu zvezdu „negativnom“ jer retko ko je spreman da ne iskoristi „moći“ koje su mu date da bi ostvario svoj cilj… na žalost… pa samim tim Vindemiatrix uzima „danak“ i postaje negativna umesto pozitivna…

Od 10h Mesec iz Rak sklapa trigon sa Jupiter iz Škorpija i ovo će biti jako lep period pun emocija, osećanja, želje da se život oboji svim mogućim bojama radosti i lepote, jer će i sam Tranzit Asc biti upravo u Škorpijazajedno sa Venera i Jupiter tu, pa će tako NeptunHiron biti u Tranzit 5 polju, a Mesec u Tranzit 9 polju. Puno lepih vesti stiže, prijatna komunikacija sa okolinom puni baterije na maximum.

Takodje, dobar period i da se dokažemo na svom radnom mestu, jer će Tranzit 10 polje biti u Lav pod uticajem ovog Sunce kod Vindemiatrix, a u samom Tranzit 10 polju biće i SMČ i Fortuna kod Regulus fixne zvezde. Ovo će biti period kada ćemo biti u mogućnosti da kroz skoro neprimetan uticaj pokažemo svo svoje znanje i umeće i dobijemo zaslužene pohvale. Samo, pazite se da ne prodjete ko Miki Maus zbog Vindemiatrix.

Od podne Mesec u društvu Pollux fixne zvezde, istog uticaja kao i Castor, a i Merkur dobija novog saputnika, fixnu zvezdu Mufrid iz Eta (η) Bootes sazveždja, koja će uz Merkur pomoć da nam donese prosperitet na poslu, blago preterivanje u priči, ali i veliku naklonost ka ezoteriji i divinaciji, pa tako opet, Više Kosmičke Sile će umešati svoje prste i pogurati nas da se pokažemo u najboljem svetlu.

Oko 15h Mesec pravi društvo fixna zvezda Procyon iz Alpha (α) Canis Minor sazveždja, koja će tako pojačati želju za divinacijom i ezoterijom, po malo uneti nemir u naš Um i Dušu, želju za kretanjem, istraživanjem, spoznajom. Takodje, donosi uvećani kontakt sa prijateljima, ali zateže odnos sa kolegama. Pripazite se da ne budete previše brzopleti u donošenju zaključaka i realizaciji planova {jer ipak je Merkuri dalje spaljen}

Od 19h Sunce napušta Vindemiatrix i druži se sa Porrima Caphir fixnom zvezdom iz sazveždja Gamma (γ) Virgo koja može da nas dovede u neke ne baš prijatne situacije kada ćemo morati da se pravdamo i argumentovano branimo svoje postupke, a pošto će Tranzit 10 polje biti pod uticajem fixne zvezde Vega, moguće je da ćemo u ovom periodu imati i prilike da otklonimo probleme koristeći se zdravim razumom i skoro pa zakonski »potkovanom« odbranom svog položaja i dela {takodje može da donese i kontakt sa zakonom, advokatima ili neke vesti zakonske prirode}

Od 22h kreće polako smirivanje dogadjaja. Sunce napušta Porrima, Mesec na kraju svog putešestvija kroz znak Rak , ni jedna fixna zvezda nije aktivna. Pred sam kraj dana Mesec prelazi u znak Lav i odmah mu društvo pravi fixna zvezda Aludra iz Eta (η), Canis Major, prirode Venera , koja je takodje kao i sve zvezdice iz tog sazveždja slična uticaju Sirijusa, pa tako dan završavamo sa pozitivnim i lepim energijama, punog srca da su nam Više Kosmičke Sile omogućile da proživimo & preživimo i ovaj dan na ovoj planeti okruženi ljudima koje volimo.

Noć završite sa jednom čašom vina u čast Boga Vina i polako utonite u opuštajući san.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.