Karma trenutka

Od kako je tranzitni Saturn ušao u znak svog sedišta, znak Jarac , tako se uvećalo interesovanje za Karmu, prošli život, karmičke greške i potencijalnu mogućnost njihovog ispravljanja u ovom životu.

Pored Saturn za Karmu zadužen je i sam Mesec jer je on naša Duša koja putuje iz jednog tela u drugo vekovima (tj Saturn )

Iz tog razloga metod predikcija vezan za progresije & tercijar & minor je od velikog značaja kada želimo da otkrijemo trenutno stanje Karme i karmičkih grešaka.

a) progresija : (ne)mogućnost da se odrade karmičke greške
~ predstavlja trenutnu (mesečnu) sliku naše Karme (vezane za naše greške iz prošlog života koje se sada manifestuju kao problemi sa zdravljem, partnerom, poslom, finansijama itd…)

b) tercijar : ono što se dešava na fizičkom nivou a vezano je za Karmu
~ pa tako predstvlja sve ono što želimo da nam se dešava (potrebe srca i Duše, tj sve ono što lepo želimo da nam se desi u životu i tako na neki način olakšamo sebi život ~ jer u neku ruku, šta je želja, nego jedan stepenik ili ka grehu ~ grešci ~ ili pak jedan stepenik ugadjanju svom Egu)

c) minor : karmički zakon »akcije i reakcije«
~ pa tako predstavlja realnost i našu »borbu« da uskladi želje i mogućnosti (tj predstavlja realnu sliku stvari u našem životu i pokazuje nam koliko smo u stvari zaslužili da nam se da mogućnost da ispravimo greške i tako olakšamo sebi život)

U sve ti priče, najvažnija je naravno postavka Mesec i Saturn i njihovi aspekti sa planetama (kako iz tog čarta, tako i sa natalnim planetama)

Naravno, za primer uzimam svoje čartove :


a) :pr: čart od sredine Oktobra do sredine Novembra 2018 :

progresivni.png

U progresivnom čartu imam Mesec u Ovan u 6 polju, koji je vladar 9 polja. Završio je :180: sa :pr: Pluton i u narednih par meseci neće imati aspekte ni sa :pr: ni sa :nat: planetama. Koja je Karma? Simbolika 9 i 6 polja, koja će se otaljavati jer nema konkretnog aspekta ni sa :pr: ni sa :nat: planetom. Tek tamo negde početkom 2019 imaće :0: sa :pr: Jupitervladarem 2-5 polja, pa je vrlo verovatno da će ondak i da krene da se dešava nešto po tom pitanju.


b) tercijarni čart :

tercijar.png

U tercijarnom čartu imam Mesec u Devica  kao i u natalu (zašto nisam iznenadjena) u 4 polju, a vladar je 2 polja (tek s ovim nisam iznenadjena) Od aspekata sa tercijanim planetama nema ništa, dok će uskoro da ima :90: sa :nat: Mars koji je vladar 2-7 polja. Pa se tako akcenat, opet, stavlja na finansije i dom i moju želju da obezbedim komfor i sigurnost mojoj porodici.


c) minorni čart :

minor.png

U minornom čartu imam OPET Mesec u Devica ali ovog puta u 10 polju i vladar je 8 polja. Od aspekata ima :0::180: sa SMČ JMČ što baš stavlja akcenat na Karmu, a takodje ima i :90: Neptun pa i Sunce iz 1 polja. Sa :nat: planetama za sad nema ni jedan aspekt (kasnije će da ima :90: sa Mars ) Te tako ovde imam da je ovo baš period kada treba da se pozabavim svojom Karmom i greškama iz prošlog života.


U mom natalu inače je arapska tačka karmičke Greške u znaku Rak i postavljena je visoko kod :mcc: a vladar :mesec: je u Devica u 12 polju. Ispravka karmičke greške je takodje u znaku Rak . Sama arapska tačka Karme ( :ic: + Saturn – Merkur ) se nalazi u Vaga kod mog spaljenog :retro: Merkur u 1 polju, a vladar je Venera u  Lav  kod Regulusa u 11 polju. 

• Ako pogledamo čart progresije :pr: :mcc: je upravo na 29° Lav kod moje :nat: Venera ; sam :pr: :as: je u Škorpija sa vladarem :retro: Mars u Rak baš kod moje :nat: arapske tačke ispravke.
• Ako pogledamo tercijar, vidimo ponavljanje samog Mesec i postavku tercijarnog SMČ baš kod :nat: arapske tačke ispravke.
• U minornom čartu pak imamo stelijum Saturn SMČ Mesec u Devica kod :mcc: .

Iz ovoga se vidi da je ovo težak period za mene, ali sa razlogom težak period, jer kroz rešavanje problema, prevazilaženjem kriza & prepreka, ja odradjujem svoje karmičke greške koje imam prema svom domu i porodici, i u isto vreme upravo njima obezbedjujem bolji i srećniji život.

ezgif.com-add-text (1).gif

Do sledećeg čitanja,

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

Ako želite da saznate svoju Karmu,

koje su vaše karmičke greške,

kako možete i da li možete da ih ispravite,

javite se na e@mail : astrokonsultacije@gmail.com

svakim radnim danom od 9h do 17h

i naručite svoje tumačenje.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.