9 Persona Charts

Karta momenta kad Sunce se nađe na natalnoj poziciji neke planete. Ova metoda nam najviše daje informacije na psiholoskom nivou šta se dešava u životu osobe prilikom analize natalne karte.


Pa tako :

Mesec Mesec Persona Chart pokazuje emocije osobe, njenu emotivnu stabilnost, tj daje nam opis unutrašnjeg stanja Duše. U ženskom natalu naravno pokazaće želju za potomstvom, tok trudnoće, kakva će biti majka. Ako je u pitanju muški natal, naravno da će pokazati njegova osećanja, želju za porodicom, domom i njegov stav prema supruzi, majci…


Merkur Merkur Persona Chart nam pokazuje urođenu pamet osobe, njenu sposobnost komunikacije, njen odnos sa drugima, način na koji se izražava, ali isto tako će nam pokazati i njeno snalaženje u svakodnevnom životu, koliko ume da se prilagodi, snađe, na koji način joj njene sive ćelije daju mogućnost prevazizaženja svakodnevnih prepreka u cilju ostvarenja nekog plana & želje.


Venera Venera Persona Chart nam pokazuje želju za uživanjem u životu, težnju ka komforu, luksuzu, hrani, piću, odeći, kao i naravno Eros, sekusalno zadovoljstvo, senzualnost, način na koji se osoba ponaša prema drugima prema kojima ima jake emocije. Naravno ovaj čart je odličan da nam pokaže kakva će generalno dešavanja u ljubavi da budu, odakle dolazi ono dobro, tj ono loše.


Mars Mars Persona Chart naravno pokazuje unutrašnjeg ratnika, način na koji se osoba „bori“ za svoje „mesto pod suncem“ tj vrstu i svrhu borbe sa kojima će se osoba susretati u toku njenog života. Naravno, shodno simbolici Marsa, ovaj čart nam pokazuje i potencijalne opasnosti koje nam se mogu desiti u životu.


Jupiter Jupiter Persona Chart nam pokazuje značenje tj svrhu zivota osobe, stanje njenog „unutrasnjeg terapeuta“ tj koliko osoba može da skupi znanja, mudrosti i životnog iskustva, na kojem je mestu njena Vera, želja za poštovanjem pravila i zakona, i koliko je sklona i da zaobiđe iste…


Saturn Saturn Persona Chart pokazuje zakon Karme, misiju koju osoba ima u ovom životu, stvari koje Sudbina hoce da nauči osobu i sve ono od čega najviše osoba beži iz straha, neznanja, tj sve ono što osoba vrlo nevoljno ili čak protiv svoje volje mora da uradi u toku života, pa tako nam pokazuje i stav osobe prema obećanjima, odgovornost, disciplinu…


Uran Uran Persona Chart nam pokazuje promene koje trebam osoba da napravi u životu kako bi ga promenila na bolje, gde da ode & šta da uradi kako bi pronašla svoju slobodu. Pokazuje koliko je osoba originalna, drugačija, koliko će joj ta njena originalnost pomoći tj odmoći u životu.


Neptun Neptun Persona Chart pokazuje potragu za istinom, oslobađanje od laži i obmana, tj koliko je osoba u mogućnosti (voljno ili ne) za skidanjem vela / koprene sa očiju tj ružičastih naočara i realnom sagledavanju sveta oko sebe. Naravno, pokazaće nam i onu univerzalnu uzvišenu duhovnost i povezanost sa Višim Kosmičkim Silama ako postoji.


Pluton Pluton Persona Chart nam pokazuje na borbu sa unutrašnjim demonima, sa Silama koje drže osobu dalje od normalnog i mirnog života, ideologija i fiks ideje, sve ekstreme i kataklizmične događaje kroz koje će osoba proći u životu, tj pokazuje nam koliko je osoba povezana sa masama i masovnim događajima.


Persona Chart, tj. Nine persona Chart : u suštini obe su iste opcije ~ ovaj čart se bazira na opciji da se umesto natalnog Sunca postavi neka druga planeta ~ zvuči zbunjujuće ~ a i jeste bez primera…

Pa na primer : meni je natalni Mesec na 12°45′ Device i sad hoću da dobijem Moon Persona Chart ~ »mrdnem« Sunce da dođe na poziciju ~ tačan stepen i minut ~ mog natalnog Meseca ~ tj. postavim da Sunce u tom „Moon Persona Chart“ bude na 12°54′ Device ~ i tako dobijem »nov čart« pa će taj Moon Persona Chart da mi pokaže sve ono što se vezuje za Mesec i nj simboliku, pa tako dobijem da mi je Moon Persona Chart topocentric 05-09-1976 u 05:54:24am {mesto je uvek mesto rodjenja}

Napomena ~ sva ta »mrdanja«

se dešavaju POSLE datuma rodjenja (!)

Ili ako hoću da dobijem Merkur čart, da vidim koliko sam pametna ~ »mrdam« natalno Sunce na stepen i minut gde mi je u natalu Merkur ~ na 22°05′ Vage i to je datum : 16-10-1975 vreme topocentric 02:40:24am i tako dobijam čart koji će mi pokazati kakav je moj IQ, gde se najviše ističe moj Merkur i sva njegova simbolika.

Ili pak za Venera Persona Chart ~ »mrdam« natalno Sunce na stepen i minut gde mi je natalna Venera ~ 29°29′ Lava ~ pa datum bude topocentric 22-08-1976 u 12:33:34pm i naravno simboliku ovog čarta ne moram ni da vam objašnjavam…

Ovo sve može da se odredi za svaku od 9 natalnih planeta čart na www.astro.com Bogu Hvala jednim klikom, te tako lako možemo odmah da dobijemo »Nine Persona Charts« i da da dobijemo dodatne podatke u vezi našeg natala tj života.


To ovako izgleda :

9personachart

Једно мишљење на „9 Persona Charts

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.