Nedelja 30. Septembar 2018

» Satovi ubijaju vreme… 
Vreme je mrtvo 
u onom trenutku 
kada ga te male stvarčice otklikaju. 
Vreme oživi 
jedino kada satovi stanu «
Vilijam Fokner

Dnevni horoskop za Nedelju 30-08-2018
dan Sunce

21. Lunarni Dan
» Krdo konja « » Pegaz «
» Dvokolice « » Hram «

Dan aktivnog stvaralaštva


preview.jpg

~ ovaj Lunarni dan vam daje da nešto iz korena promenite u svom životu 
~ dan namenjen kreativnom radu, stvaranju, učenju o umetnosti, odlasku na koncerte, izložbe, umetničke večeri
~ dan ispunjen nadahnućima i stvaralačkim procesom

~ ovaj Lunarni dan vas uči da budete čestiti i pravedni
~ timski rad, ujedinjenje sa istomišljenicima, dan za druženje i razmenu pozitivne energije

~ 21. Lunarni dan nosi sa sobom »vetar u ledja« svima koji žele da okrenu nov list u svojoj knjizi života

Organi na koje treba obratiti pažnju danas : jetra, koštana srž, krvotok. Treba jesti kiselu hranu, kao i svo »crveno« povrće i voće, a izbegavati : masti i belančevine.

Mineralni za današnji dan : pirit, cirkom, avanturin, obsidijan

Snovi nemaju neki poseban značaj.


christianschloe2

Noć protiče uz Mesec u Blizanci koji će nam doneti vrlo živahne, ali i konfuzne snove, možda ćemo se i buditi par puta i biti dezorijentisani pod uticajem mnogobrojnih dešavanja iz snova. Merkur je i dalje u društvu Algoraba, pa tako sve ono što sanjamo bi moglo samo da bude ~ običan san bez nekog dubljeg značenja.

Od 3h Mesec sklapa benefični :120: sa Sunce iz  Vaga i tako nam donosi pozitivne energije koje će nam pomoći da se smirimo i nastavimo dalje mirno da spavamo.

Od 7h Mesec je u društvu fixne zvezde Ain {Prima Hyadum} iz sazveždja Epsilon (ε) Taurus, pa će tako u ovom periodu da imamo mogućnost da uživamo u svemu onom lepom u našem životu, jer Ain donosi oko za detalje i izraženu estetiku, ali isto tako može da donese i »gladne oči« tj da poželimo više nego što nam zaista treba, pa zato pokušajte da budete umereni u toku ovog Nedeljnog jutra.

Od 8h Merkur iz  Vaga  sklapa  :150:  sa Neptun iz  Ribe i pošto je spaljen, a Neptun Retro danas moramo da povedemo računa da ne prečujemo detalje, da se potrudimo da razumemo našeg sagovornika i moramo da pazimo šta kome i kako pričamo, jer će ovo da bude dan ispunjen na žalost nesporazumima.

Takodje, proverite sve ono što ste čuli, jer je moguće da vesti budu baš suprotno od onoga što je istina {ne namerno, zaista slučajno će doći do greške} Takodje, pripazite se u prevozu, kao i baratanju sa manjim kućnim aparatima {posebno onim koji su povezani sa strujom i vodom}

Od 9h Aldebaran u društvu Mesec iz Alpha (α) Taurus sazveždja {desno oko Bika, levo je vezano za Ain} i ovo će biti odličan period za poslovanje, dogovore, putovanja, nova poznanstva, započinjanje emotivnih odnosa, pa i sklapanje braka. Takodje, odličan period za ozdravljenje i oporavak.

Već od 10h Mesec kod Aldebarana sklapa  :150:  sa Venera iz  Škorpija  pa bi to moglo da unese malo zbrke u odnose sa drugima, posebno sa suprotnim polom ili našom jačom & lepšom polovinom. 

Period Mesec :150: Venera može da donese disbalans izmedju želje za emotivnom podrškom i samom potrebom za ljubavlju. Kod nekih može čak izazvati i veliku glad, tj kompenzaciju ljubavi preko hrane.

Aspekt koji donosi probleme oko ispunjenja želja i obećanja, kao i situacije gde postoji velika strast ( Škorpija ) ali jako malo ispoljenih {pokazanih} emocija, ili pak snažna verbalna podrška ( Blizanci ) kojoj nedostaje iskrena ljubav. 

Ovo je aspekt čežnje i patnje usled neuzvraćenih emotivnih potreba, pa treba imati na umu da ovakav »kamen spoticanja« ne umanji ono što postoji izmedju dvoje ljude, sve ima svoje zašto i zbog čega i ništa ne traje večno.

Dodatno, sama Venera će biti u društvu Rijl Al Awwa iz sazveždja μ Virginis, i njen uticaj je sličan Khamnalia fixnoj zvezdi, pa tako donosi promenljivo ponašanje, ćudljivost, pudljivost i izraženu subjektinost, i zato treba da obratimo pažnju na svoje ponašanje kako bi se izbegli pogrešni koraci u odnosu na nama drage osobe.

Već od 13h Mesec iz Blizanci dolazi u društvo fixne zvezde Tabit {pi3 (π3) Orion sazveždje} pa tako temperament nam postaje živahniji, drčniji, pojačava se tvrdoglavost i arogancija. Zbog nestrpljenja i prevelike želje da se sve »odmah i sad« kaže i uradi, mogli bi da upadnemo u velike probleme.

Konfuzija i nesporazumi se nastavljaju, jer već od 17h Mesec sklapa :90: sa Neptun:120: sa spaljenim Merkur i biće potrebna velika veština da se komunikacija održi na pozitivnom nivou i izbegnu problemi usled nemogućnosti da se sa sagovornikom nadjemo na »istoj talasnoj dužini«. 

Takodje, stižu vesti koje će nas vrlo brzo izbaciti iz takta, rasplakati ili naterati nas da {makar na neko vreme} dignemo ruke od nečega ili nekoga. Pripazite se u prevozu, pazite se povreda, a i potencijalnih kvarova po kući, a naravno obavezno obratite pažnju na vašu pokretnu imovinu, posebno onu sitniju, da je ne zaturite, izgubite ili pokvarite usled brzopletnosti.

Od 19h Mesec dolazi u društvo Cursa fixne zvezde iz sazveždja Beta (β) Eridanus koja donosi promene, posebno u informacijama koje su nam potrebne da završimo neki posao do kraja. Takodje, može da donese i probleme sa zdravljem {prehlade, viruse, probleme sa disanjem usled nagomilavanja sluzi i vode u telu}

A već od 20h Mesec će biti pored fixne zvezde Rigel iz sazveždja Beta (β) Orion, koja sa njim može da nam donese razočarenja, zdrvavstvene probleme, vrlo loše vesti {posebno vezane za ženske osobe} i tako u ovom periodu možemo biti pod jakim uticajem Marfijevog zakona i da nas prati veliki baxuz.

Ova konfuzija će trajati do kraja dana, testiraće nam strpljenje i izdržljivost sve do ponoći, pa bi bilo dobro da se ranije od planiranog lepo spakujemo i ušuškamo u naš topli krevetac i zaobidjemo komunikaciju sa okolinom koliko god je to moguće i da napunimo baterije za nastupajuću »novu radnu nedelju«

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.