Četvrtak 27. Septembar 2018

Dnevni horoskop za 27-09-2018
dan Jupiter
» Proćiće sve,
ali Duša, obraz i ono što je dobro ostaje zauvek «
Patrijarh Pavle

18-ti Lunarni Dan »Ogledalo«
po Genadiju P. Malahovu

Sve što vam se u ovom danu dešava ~ pokazatelj je vaših dosadašnjih dela. Ukoliko ste činili dobro, dobro će vam se i dešavati, ukoliko ste bili loši, loše će vam proći dan.

18-ti lunarni dan nosi sa sobom pasivnu energiju, podržavanju drugih, podčinjavanju i činjenju dobrih dela i poslušnosti tudjoj volji. Dan kada maksimalno morate da izbegavate loše misli i postupke, jer ovo je dan »uzroka i posledice« ~ sve ono što ste do sad mislili & uradili, danas će dobiti svoju formu i smisao.

18-ti lunarni dan je povoljan za putovanja, ili biti negde pored vode, a nije dobar za početak novih poslovnih projekata ili za početak emotivnog odnosa.

Što se zdravlja tiče ~ moguća su oboljenja vezana za kožu ili pak hrnične bolesti ~ ako se nešto od toga iskomplikuje baš danas, to je znak da ne živite po moralnim zakonima.

Danas je dan kada treba što manje provesti u krevetu & spavajući, a snovi će ukazivati na ono što vam smeta u životu i što treba da se na neki način »izleči«


Noć nam protiče mirno uz Mesec u Ovan koji je u PH. Snovi su jaki, Hiron se vratio u znak Ribe i donosi nam puno neobičnih poruka kroz snove koje ćemo noćas imati. Poruka može biti vezana za nekoga ili nešto što smo na neki način izgubili i želimo da nam se to vrati.

Sunce iz Vaga polako počinje da sklapa jak benefični :120: sa Mars iz Vodolija i ovo dvoje nam donose danas puno snage, volje, želje da se Svet oko nas učini boljim mestom za život, da se pomogne nekome ko je slabiji od nas, da se učini usluga, da se bude nekome »vetar u ledja«

Od 9h Mesec prelazi u znak svoje egzaltacije, znak Bik i odmah mu društvo pravi fixna zvezda Mirach iz sazveždja Beta (β) Andromeda koja vlada lepotom, umom, ljubavlju prema domu i porodici, ogromnom posvećenošću činjenju dobrih dela, opraštanju.

Ali uz Mesec ona menja sve to u želju za kontrolom na dragim osobama {»od silne ljubavi, udavili mače«}  može da donese razočarenja u druge usled preterano velikih očekivanja od njih {a neretko, može da donese probleme u ljubavnim odnosima usled indiskrecije ili pak »gold-digger« sindroma}

U isto vreme Merkur iz Vaga dolazi u društvo fixne zevzde Diadem iz sazveždja Alpha (α) Coma Berenices {sećate se priče o kraljici Berenice koja je žrtvovala svoju kosu samo da bi joj se njen suprug, kralj Ptolomej Euergetes vratio iz rata} pa tako naše misli, barem na neko vreme, će biti potpuno okrenute drugim ljudima, u želji da im se pomogne.

U podne Mesec :0: Uran kod Mira fixne zvezde, Omicron (ο) Cetus sazveždje, pa će tako ovo dvoje da donesu povećanu opreznost i pažljivost, upornost u radu, svestranost, progresivni duh i veliku izdržljivost u rešavanju teških problema i obaveza. Samo, u ovom periodu obratite i pažnju na svoje zdravlje, da ne preterate sa radom i da ne preskačete obroke.

Od 13h Mesec iz Bik sklapa lep :120: sa Saturn iz Jarac pa tako se nastavlja rad, red, disciplina, sve ide svojim dobrim tokom {a da bi se upotpunosti na pravi način iskoristio ovaj aspekt u skladu sa današnjim danom, otidjite do Crkve…}

Već od 15h Mesec sklapa :90: sa SMČ i JMČ pa je moguće da će se pojaviti neki problemi vezani za finansije {neočekivani trošak ili pronalaženje neplaćenog računa} koji malo mogu da nas »izbace iz takta« sa raspoloženjem. Takodje, ovaj period neće biti baš povoljan za medjuljudske odnose {posebno privatne} jer će postojati odredjena tenzija u komunikaciji.

A od 17h Mesec sklapa :90: sa Mars koji ima :120: sa Sunce pa će te tenzije da rastu i da sve više i više zatežu odnose sa okolinom. U ovom periodu mogući su problemi i sa kvarom nekog kućnog aparata, automobila, grejnog tela, problem sa strujom takodje može da se pojavi, ali na kratko.

U isto vreme Mars se pridružuje fixnoj zvezdi Alshat, a Mesec fixnoj zvezdi Sheratan, pa tako tenzija i konflikti mogu da se nastave dalje, posebno do izražaja dolaze sukobi oko tradicije, verskih i političkih ubedjenja. Isto tako, ovakva kombinacija može da donese probleme sa povredama na radu, opasnost od vatre & struje, a na Mundanom nivou može da donese pogoršanje vremenskih uslova, i čak pojavu zemljotresa.

Od 22h Mesec pravi društvo Metallah iz sazveždja Alpha (α) Triangulum, a Merkur dolazi u :0: sa fixnom zvezdom Vindemiatrix iz Epsilon (ε) Virgo sazveždja. Mesec i Metallah donose želju za istinom, iskrenost i pravednost, ali Merkur sa Vindemiatrix donosi brzopletost, nestrpljenje, kao i mogućnost da se previde neki važni detalji i da to dovede do finansijskog gubitka, pa tako u ovim večernjim časovima treba da obratimo pažnju na to šta je prava istina i da li treba ulagati u nešto za šta nismo sigurni da je 100% ispravno.

Na sreću, pred sam kraj dana Mesec dolazi u :0: sa Hamal iz Alpha (α) Aries sazveždja, pa tako zajedno nam donose strpljenje i takt, korist od timskog rada {ili jednostavno od dobronamernog i mudrog saveta našeg prijatelja} ali umeju da donesu probleme u partnerskim odnosima zbog finansija.

Sve u svemu, zanimljiv dan koji će nam ostati u tihom sećanju dok se budemo spremali da polako odemo u naš svet snova.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.