Nedelja 16. Septembar 2018

Dnevni horoskop za Nedelju 16-09-2018
dan Sunce
» Biti pouzdan
je veći kompliment
nego biti voljen «

Koliko samo snova u toku noći ćemo imati… šteta što ćemo više od pola da zaboravimo…

Već od 1h Mesec iz Strelca sklapa :0: sa fixnom zvezdom Tau Scorpii, Mars :0: sa fixnom zvezdom Tarazed, a Jupiter :0: sa fixnom zvezdom Zuben Elschemali (više poznata kao Severna Skala)

Ova kombinacija će nam obogatiti snove, pojačati maštu, a takodje i naglasiti prekogniciju tj u ovom slučaju snovidjenje. Uticaj Viših Kosmičih Sila će biti ogroman noćas, pa se potrudite da nešto i zapamtite, jer će svaki detalj biti važan i nosiće sa sobom bitnu poruku.

Od 2h Mesec već dolazi u :0: sa fixnom zvezdom Rastaban (poznatu i kao Alwaid) a Sunce u :0: sa fixnom zvezdom Avior (sazveždje Argo Navis) Mesec će tako uneti jake teške energije u snove, a za one koji iz nekog razloga su budni, doneće opasnost od teških povreda. Sunce pak s druge strane će doneti snagu Duha i smiren um.

Ali na žalost, obe fixne zvezde (posebno što su u :0: sa dva Svetla) mogu da donesu opasnosti na putu (posebno vezanim za putovanje morem, ali i opasnoti od poplava, nevremena i utapanja…) tako da je moguće da oni koji budu bili budni u ovo vreme čuju neke vesti o nekoj nesreći na moru ili nesreći vezanoj za neko nevreme.

Od danas pa sve do 20-09 imaćemo ponovo egzaktno Mars iz Vodolija sa Tarazedom :90: Uran iz Bik sa Mirom.

Tako da će nam već od rane zore energije oko nas doneti veliku napetost i nećemo znati šta da radimo sa tolikom energijom. Naravno, već smo imali ovaj aspekt, pa sad koliko toliko znamo šta možemo da očekujemo ovih par dana, ali opet osećanje „da može da bude i još nešto dodatno“ nas ne pušta na miru…

Od 7h Merkur iz Devica sklapa :60: sa Jupiter iz Škorpija pa ćemo tako od ranog jutra imati puno ideja i planova kako da organizujemo ne samo današnji dan, već i celu narednu nedelju, ali zbog Mesec :90: :retro: Neptun mnogi ti planovi će biti ona narodna „Čovek planira, a Bog se smeje“ pa se zadržite na planiranju samo današnjeg dana…

Isto tako, ova kombinacija može da nam donese opet vesti iz daleka, od prijatelja, rodjaka, koji žive u inostranstvu. Loše vesti vezane ponovo za neke elementarne nepogode, ali i povoljne vesti o rešavanju nekog veoma bolnog i velikog problema (Zuben Elchemali se vezuje za oslobadjanje iz zatvoreništva napr, što može u prenosnom smislu da se protumači i kao oslobadjanje od nekog ogromnog problema)

Oko 8h Venera iz Škorpija ima :90: sa SMČ i JMČ :0: fixna zvezda Alshat (tj poznatija kao Alshain) 

Pa tako s jedne strane Venera :90: Čvorovi može da donese probleme u medjuljudskim odnosima (posebno naravno sa lepšom & jačom nam polovinom) ali i vesti vezane za neke dugove i neplaćene račune & veće neplanirane troškove, koji dosta mogu da nam poljuljaju osećanje komfora i stabilnosti, a s druge strane sama ova :0: izmedju JMČ i Alshain fixne zvezde donosi pojačane strasti, želju za dominacijom, želju da se utiče na okolinu sa svojim idejama i stavovima, pa tako uz ovaj :90: sa Venera može da se pojavi ozbiljna rasprava, pa čak i svadja sa dragim nam osobama.

Isto, JMČ :0: Alshain kao i Mars sa Tarazed i Jupiter sa Zuben Elchemali jako pojačava prekogniciju i snovidjenja, pa tako, ako obratimo pažnju, možemo da predosetimo „buru“ koja se sprema sa ljudima oko nas i da je naravno izbegnemo… ili makar pokušamo da je zaobidjemo… jer ipak je Mars :90: Uran u toku…

Od 10h Mesec ima :0: sa fixnom zvezdom Rasalgethi, koji će nam doneti upornost, smislenost ideja i postupaka, snagu karaktera i sklonost da malo preterujemo sa našom snagom i željom za pokazivanjem „kako smo jaki i sposobni“.(jer ipak je ovo fixna zvezda iz sazveždja Herkulesa)

Sve to će biti aktuelno do 14h kada Mesec bude pravio društvo fixnoj zvezdi Sabik (iz sazveždja Zmijonoše) koja će nam doneti takmičarski duh (ali onaj negativni) pojačati zavist i probuditi ljubomoru, a može da nam donese i svadje sa rodjacima i bliskim prijateljima. Takodje, donosi situacije u kojima se ubijemo od posla, a zarada bude jedva primetna.

Od 16h Mesec iz Strelac će imati :90: sa Merkur iz Devica pa može da nam se desi da nam misli budu pomalo konfuzne, da zaboravimo nešto važno, i da ne budemo na istim talasnim dužinama sa ljudima oko nas, posebno sa mladjim i ženskim osobama. Očekujte neke  delimične vesti, nepotpune informacije ili pak izjavu koja vas može rastužiti ili razočarati.

Pa će tako sve do uveče ove negativne energije podpomognute Venera :90: SMČ JMČ da se kovitlaju oko nas i prave nam (nepotrebne) probleme. A već od 19h Mesec sklapa :0: sa fixnom zvezdom Atria (sazveždje Alpha Triangulum Australis) koja se vezuje za legendu o 3 Patrijarha Abrahamu, Isaku i Jakobu, pa tako ove energije će se nam doneti smiraj Duše i srca, a možda čak i povrati veru u dobro u čoveku, pa u ovom periodu možemo da očekujemo pomirenja, dobre vesti i harmoniju u domu.

Od 21h Sunce dolazi u :0: sa fixnom zvezdom Alkes prirode Venera i Merkur koja donosi dobro u čoveku, ljubaznost, pacifizam, darežljivost, veselu narav, gostoprimstvo, želju da se čine lepe stvari i pomaže drugima. Isto tako vezuje se i za neočekivane životne dogadjaje, pa možemo tako i da očekujemo neke vesti ili pojavljivanje nekoga za koga smo mislili da nas je zaboravio.

Pred sam kraj dana, posle 23h ne samo što Mesec dolazi u :0: sa fixnom zvezdom Rasalhague, već sklapa i :90: sa Sunce kod Alkes. Sam :90:izmedju dva Svetla naravno nije povoljan (jer najavljuje i nastupajući Pun Mesec uskoro u Ribe ) već i zato što Rasalhague donosi ogromno povremenje i „slepilo“ što se tiče svih onih za koje smo na bilo koji način emotivno vezani, ali ova fixna zvezda je loša, jer upravo kroz to poverenje i dobrotu čovek žestoko nastrada i bude izigran od strane osobe za koju je mislio da ga nikada neće povrediti.

Takodje, ova kombinacija može da donese i zdravstvene probleme, jer Rasalhague je i Aesculapius, onaj koji vlada medicinom.

Sa ovako dinamičnim danom jedva čemo dočekati da se ušuškamo u naš krevetac i odmorimo namučenu Dušu. Ne treba da zaboravimo da Neptun iz Ribe ima :0: sa fixnom zvezdom Achernar koja nas direktno povezuje sa Višim Kosmičkim Silama (Bogom, Majkom Prirodom) i daje nam mogućnost da naučimo da Verujemo i da sve što nam se dešava u životu ima neki svoj razlog, posebno za ono što nam se loše dešava…

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.