Ponedeljak 10. Septembar 2018

Ponedeljak 10-09-2018 dan Mesec» Drži se novog puta i starog prijatelja. «

Noć teče pod uticajem energija Mladog :mesec: koji ima :120: sa Pluton iz Jarac i :60: sa Jupiter iz Škorpija … Snovi su jaki, puni poruka, potrudite se da ih zapamtite.

Sve do popodne Mesec neće imati aspekte, tako da će u toku dana generalno provejavati energije Merkur u Devica i Venera koja je prešla u znak Škorpija i sklapa :150: sa Hiron iz Ovan te ćemo pokušavati da se »zatrpamo« sa poslom samo da ne bi morali da se bavimo nekim svojim problemima u datom trenutku , jer ne treba zaboraviti da je ovaj Mesec u Devica spaljen (pod Sunce zracima) pa tako mu je nekako lakše da radi i da ne razmišlja ni o čemu drugom sem o poslu, a od 17h malo ćemo se trgnuti iz radne monotonije kada Mesec bude sklopio :120: sa Mars na 29° Jarac i tako najavio velike promene koje nam stižu u susret. 

Ovakav Mesec zajedno sa Merkur u Devica može da donese dosta produktivan dan, dobru koncentraciju, smislene razgovore i vredne razmene inormacija. Povremeno ćemo odreagovati dosta subjektivno (spaljenost) ali ćemo se vrlo brzo vraćati u pravi sklop razmišljanja i osećanja i nastavljati dalje da završavamo naše radne obaveze.

Mesec i Merkur u Devica vole da se bave jednostavnim svakodnevnim obavezama i poslovima, oni vole da sve lepo organizuju, isplaniraju, jer samo tako mogu sebi da osiguraju dobru koncentraciju, kada znaju da imaju Plan A, B, C… Z… za nedaj Bože situacije…

Ovo je povoljan dan da se bavimo nekim dokumentima, overama, odlaskom kod lekara na pregled, savetovanjima sa stručnim licima, nutricionistima. Dan namenjen prvenstveno radu na našem samopouzdanju i samovrednovanju, a takodje i dobar dan da promenite režim svoje ishrane ili pak odlučite da jednostavno samo smanjite neke namirnice ili ih zamenite sa nekim drugim, zdravijim.

Isto tako, za one koji sede kod kuće, ovo je odličan dan da se obavi veliko spremanje, da se provetre sve sobe, da se srede ormani i organizuje sve kako treba. Možda će te odlučiti i da malo obnovite svoju garderobu, što isto tako nije loša ideja.

Od 18h Mesec prelazi u znak Vaga i odmah sklapa :180: sa Hiron i tako nam doneo razmišljanja o našim odnosima sa drugima, razmišljanja o životu koji je vrlo nepravedan, zahtevan, težak i kako samo neki od nas uspevaju da se izbore sa njegovim testovima. 

Oko 21h Mesec će sklopiti :90: sa Saturn i :150: sa Uran pa ćemo u tom periodu teško da prihvatimo da su neke osobe & situacije ipak deo naše prošlosti i da je besmisleno da pokušavamo da ih vratimo u naš život i da su oni bili još samo jedna karmička lekcija na našem životnom putu.

Od 22h Sunce iz Devica polako počinje da sklapa :60: sa Jupiter iz Škorpija pa će tako malo raspoloženje da nam se popravi, možda do nas stignu neke informacije od osoba koje su na putu, ili žive u inostranstvu, a možda od nekog starijeg i iskusnijeg dobijemo mudar savet vezan za naše finansije ili zdravlje.

Polako i natenane dan se završava i mi polako tonemo u san…

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.