Četvrtak 06. Septembar 2018

četvrtak

Dnevni horoskop za Četvratak 06-09-2018 dan Jupiter
» Vrline jednog čoveka mi primamo i cenimo potpuno 
samo ako nam se ukazuju u obliku koji odgovara našim shvatanjima i sklonostima «
I. Andrić

Noć prolazi sa energijama onog Mesec :180: Pluton . Snovi su teški, čudni, deluje kao da smo u nekoj drugoj dimenziji, mnogo mraka i tišine. Možda nam se u snu pojavi i neko od naših pokojnika. Poruka postoji, a vezana je za dom & porodicu ili neku veliku promenu.

Od 6h nove energije, pozitivne, kreću da nam mile kroz telo, tranzitni Merkur je prešao u znak svog sedišta i znak svoje egzaltacije, znak Devica i tu će biti sve do početka Jeseni. Njegova :150: sa Hiron iz Ovan nam može pomoći da prelomimo u sebi neke ideje i stavove koji su nam do danas pravili problema u pokušaju da razumemo neku situaciju ili osobu iz naše okoline. A takodje, može nam doneti vrlo neobične vesti kojima se nismo baš nadali.

Prepodne bi trebalo da protekne radno i dobro organizovano, ali već oko 12h kada Mesec iz Rak bude sklopio :90: sa Venera iz Vaga malo ćemo da posustanemo sa radom i pozitivnim raspoloženjem, jer je moguće ili da ćemo čuti neke loše vesti ili pak upasti u nesporazum sa nekom osobom iz naše okoline.

Tenzije će dostići svoj vrhunac oko 15h kada Mesec bude sklopio :180: sa Mars pa tako mogu da padnu neke teške reči, svadja, a takodje trebalo bi da se povede računa u prevozu, ili prilikom baratanja sa oštrim ili vrelim predmetima, da ne bi došlo do povrede. Pazite se i promaje i prehlade takodje, jer u ovom periodu naš imuni sistem neće biti od velike koristi jer će ga smotati naša emotivna uznemirenost.

Prazan hod Mesec i ova loša energija neće dugo trajati, jer već od 16h Mesec prelazi u znak Lav pa ćemo malkice da živnemo i da progledamo i lakše da sagledamo celu situaciju, posebno oko 17h kada Mesec bude imao :120: sa Hiron iz Ovan

Ali, već predveče oko 20h Mesec će imati :150: sa Saturn i :90: sa Uran :retro: pa će nervoza ponovo da se vrati, teranje inata, tvrdoglavo branjenje ličnih stavova i ideja, i to na vrlo glasan i ne sportski način. Teško će nam biti da sagledamo situaciju iz drugog ugla i da razumemo našeg sagovornika zašto pa on brani tako žestoko svoje ideje.

Do kraja dana moguće je da se situacija neće popraviti, pa tako ako ne želite da prekinete neke odnose sa prijateljima ili dragom osobom, pokušajte da se uzdržite od kritikovanja i nepredvidljivih sarkastičnih komentara, jer počinju polako da stupaju na snagu neke druge (negativne) energije koje će u potupnosti da zažive sutra… pa zato, lepo na spavanje i odmorite se i vi i svi oko vas, jer će vam trebati snage za sutra…

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.