Mi smo ono što verujemo da jesmo

Sunce u Devica od 23-08-2018 do 23-09-2018 

1 dekada od 23-09 do 02-09 pod vladavinom Merkur
~ pa će tako u ovom periodu na snazi biti i ovaj :tr: Merkur u Lav  i Tarot Karta 8 Pentakla.

п8Ove dve planete su  u recepciji po znaku, pa će tako ovaj period da bude zanimljiv, jer će tako biti stavljen akcenat na našu svakodnevnicu iz ugla našeg odnosa sa drugim ljudima, komunikacija sa ljudima koji su stručnjaci u svom zvanju i otkrivanje novih informacija i učenja, sklapanje bitnih dogovora & pregovora & potopisivanja ugovora, kao i dobijanje važnih poziva za odlazak na neki kraći put. Period za trgovinu & kupovinu & ulaganja, kao i renoviranje stana & popravku automobila i rešavanjem nekih obaveza kojie imamo sa važnim dokumentima (overe, potpisi, potvrde itd…) Naravno, takodje će biti stavljen akcenat i na naše zdravlje, pa je ovo dobar period za odlazak na kontrolu kod lekara, promenu režima ishrane & konsultacije sa nutricionistom takodje. Sunce i Merkur inače nisu prijatelji (u tabeli odnosa planeta) ali pošto je sada Sunce pod vladavinom Merkura ta situacija će se malo ublažiti, ali ipak trebalo bi u ovom periodu obratiti upravo pažnju šta se potpisuje, šta se kupuje, gde se putuje i s kim. Što se tiče vremenskih uslova, u ovom periodu možemo da očekujemo smene vrlo toplog i vrlo hladnog vremena, smenu jakog suna i vlage & kiše, što naravno može štetno da utiče na naš imunitet, pa se zato pripazite i pričuvajte.

2 dekada od 02-09 do 13-09 pod vladavinom Saturn
~ pa će tako na snazi u ovom periodu biti i ovaj :tr: Saturn u Jarac koji baš trada i kreće direktnim hodom i Tarot Karta 9 Pentakla.

п9Ovo dvoje su prijatelji (iz tabele odnosa planeta) i dodatno su u benefičnom aspektu trigona (ne preko orbisa, već sam preko zemljanog elementa) Ovo će biti period kada ćemo svojski zavrnuti rukave i baciti se na posao. Koncentracija na nivou, obećanja održana, stižemo na vreme svuda. Dogovori & pregovori koji do nedavno su pravili problem će u ovom periodu napokon da se reše, u našu korist. Poboljšanje finansijske situacije, a možda za one koji traže posao i pronalaženje odgovarajućeg radnog mesta koja će im ispuniti očekivanja. Ovo će biti period kada treba da poradimo na svom samopouzdanju i samovrednovanju, a takodje i da dovedemo malo u red naše finansije i (ne)pokretnu imovinu. Takodje, dobar period i da popravimo odnos sa našin nadredjenima ili pak da poradimo malo na poboljšanju odnosa sa našim starijim ukućanima. Zdravlje bi u ovom periodu trebalo da bude dobro, manji problemi vezani za metereopatiju i reakciju organizma na odredjenu hranu, pa treba unositi više vitamina, tečnosti i kretati se što više. Što se tiče vremenskih uslova, u ovom periodu možemo očekivati zahladjenje, povremene vrlo kratkotrajne kišne periode i niži pritisak, i pojačan vetar, pa svi oni koji imaju problema sa pritiskom, ili pak imaju alergijske reakcije na vlagu, treba da se pripaze u ovom periodu.

3 dekada od 13-09 do 23-09 pod vladavinom Venera
~ i tako će u ovom periodu na snazi biti i ova :tr: Venera u Škorpija  i Tarot Karta 10 Pentakla.

п10Ovo će biti zanimljiv period, jer ne samo što je Venera u znaku svog izgona, već će i biti retrogradnog kretanja. Sunce i Venera su prijatelji (u tabeli odnosa planeta) te tako ovaj period će generalno da bude okrenut medjuljudskim odnosima (posebno zato što će po znaku ovo dvoje da imaju benefični aspekt sekstila) S jedne strane period okrenut rešavanju odnosa sa dragim nam osobama, dovodjenjem u red samog ljubavnog odnosa, vraćanje na neke priče od pre, kako bi se iz drugog ugla sagledale sve informacije i dobili novi argumenti „za i protiv“. S druge strane, Venera se takodje vezuje i za finansije, pa su u ovom periodu mogući i neki neočekivani dobici, pokloni, usluge. Što se tiče zdravlja u ovom periodu bi trebalo da obratimo pažnju na ishranu koja će direktno uticati na naš imunitet, a treba izbegavati suvu i ljutu hranu da ne bi bilo problema sa varenjem & debelim crevom, tj konstipacijom. Što se tiče vremenskih uslova, možemo očekivati i dalje da će trajati zahladjenje praćeno pojačanom vlagom usled češćih kišnih perioda.

Od aspekata sa ostalim tranzitnim planetama, Sunce u Devica će imati :

• 25-08 Sunce :120: Saturn :retro: i Sunce :120: Uran :retro: 

Ovaj aspekt će duže vremena biti na snazi i može nam doneti vrlo povoljan period što se tiče organizacije naših finansija, poboljšanja radnih uslova, ali i promenu radnog mesta. Period kada će se mnogi iznenaditi neočekivanim susretima i obnavljanjem kontakta sa ljudima sa kojima već neko duže vreme nisu bili u kontaktu. Takodje, ovo će biti period i kada ćemo se više baviti starijim ukućanima, negovati bolesne roditelje ili pak pomagati dragim prijateljima u rešavanju njihovih porodičnih obaveza & problema.

• 26-08 Pun Mesec u Ribe 

Period završetka jedne etape koja je stavila akcenat na osećanja i naše emotivne odnose. Ne samo što se Pun Mesec smatra krajem jednog perioda, već i sam znak Riba se smatra krajem jednog ciklusa. U ovom periodu imaćemo prilike da „stavimo tačku“ na neke stvari koje su nam smetale u našem odnosu sa dragom nam osobom, ili pak da rezimiramo period do tada i ta utvrdimo zašto su se neke stvari dešavale tako kako su se dešavale na polju naših odnosa sa suprotnim polom.

• 07-09 Sunce :180: Neptun :retro: 

Ovo je period kad nam mozak baš neće biti „kod kuće“, previše ćemo se oslanjati na emocije i racio će voditi žestoku krstašku borbu sa našim srcem i Dušom. Ovo će biti period preispitivanja naših uverenja i Vere, koliko smo posvećeni sebi, svojoj porodici i našim životnim ciljevima. Period kada obavezno moramo da skinemo „ružičaste naočare“ i da sagledamo naž život od „poda do plafona“ da bi mogli zaista da rešimo probleme koji postoje u našem životu. Period rastanaka sa dragom osobom ili prijateljem (ne prekid odnosa, već moguć njihov duži & dalji put ili preseljenje)

• 09-09 Mlad Mesec u Devica 

Kada dodje period Mladog Meseca mnoge stvari imaju priliku da krenu da rastu i da se razvijaju. Ovaj Mlad Mesec u Devici će biti kao seme koje smo posadili i koje ćemo u narednom periodu imati obavzeu da negujemo ~ to seme može da bude neki cilj, vezan ili za posao, ili za zdravlje, ili pak za emocije. Mlad Mesec u Devici daje nam priliku da napravimo tabelu „za i protiv“ i da na tako olakšan način organizujemo sebi dane koji su pred nama. Naravano, ovaj Mlad Mesec će najviše da stavi akcenat na zdravlje i potencijalne zdravstvene probleme, pa tako ga treba iskoristiti da se malo pozabavimo sobom i da uredimo svoj život („iće i piće“) na pravi način.

• 11-09 Sunce :60: Jupiter i Sunce :120: Pluton :retro: 

Blag Dan (Usekovanije Jovana Krstitelja) i ovako zanimljivi aspekti, zar ne? Veliki akcenat da duhovnosti, Veri, odredjenoj transformaciji Duha i Duše. Period kada ćemo imati intenzivniji i intimniji odnos sa Višim Kosmičkim Silama, koji će neki od nas da iskoriste da porade na svojoj duhovnosti kroz meditaciju & jogu, ili pak neki od nas će aktivno da se pozabave svojim religijskim uverenjima, a neki od nas će pokušati da kroz divinaciju i druge duhovne metode uspostave još bliskiji odnos sa Majkom Prirodom i da na taj način porade na svojoj prošloj Karmi (uspešno)

• 21-09 Sunce kazimi Merkur

Period Sunca u Devici nam počinje kroz odnos Sunca i Merkura i isto tako se i završava sa njima. Ovog puta, njih dvoje imaju kazimi konjukciju, koja je vrlo pozitivan aspekt jer donosi mogućnost ostvarenja velikog broja (realnih i praktičnih) želja i planova. Naravno, nekoliko dana pre i nekoliko dana posle ovog kazimija, nikako neće biti dobar period ni za šta, jer će tada ovaj Merkur biti spaljen (pod Sunčevim zracima) te u tim danima pazite se šta govorite, kome to govorite, a i obratite pažnju prilikom kupo-prodaje ili sklapanja nekih ugovora da dobro pročitate i najsitnija slovaca, da ne bi kasnije bilo velikih problema za vas (i vaš novčanik, pride)

Do sledećeg čitanja,

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

Astrološke konsultacije & narudžbine :

e@mail : astrokonsultacije@gmail.com

Svakim radnim danom od 9h do 17h

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.