Freedom!!!

25/07 oko 14h imamo Sunce u Lavu kvadrat Uran u Biku. Ovo je jaka energija koju je teško kontrolisati, nepredvidljiva, snažna, moćna, tvrdoglava i suludo-hrabra.

U natalu, ovaj aspekt donosi često neslaganje sa autoritetima, jer je ovo osoba koja je vrlo inteligentna i samostalna od najranijeg detinjstva i ne trpi autoritet za koji je procenila da nije iskren i ispravan.

Često, ove ljude okolina doživljava kao osobenjake, čudake, buntovnike. Zato, često u životu trpe osude, odbijanja, prezir i podsmeh, ali u isto vreme često izazivaju i strah kod okoline. Naravno to im nikako ne odgovara, posebno na poslovnom planu, jer ne samo što teško dolaze do posla, već i teško se zadržavaju na jednom radnom mestu dugo.

U porodičnim i privatnim odnosima, Sunce kvadrat Uran najčešće donosi konflikte, svadje izmedju Oca i deteta, ili Dede i unuka, tj klasični (ali jako naglašen) generacijski sukob, a isto tako može da ukaže i na iznenadni gubitak jednog roditelja i sukob sa očuhom & maćehom.

Takodje, donosi i veliku razliku u životnim ciljevima izmedju partnera i partnerke koji se na početku odnosa nisu toliko primećivali (iako neretko osoba stupa u brak sa osobom koja je već bila u braku ili se razvodi zbog ove osobe ~ tj i sama osoba može da bude ta koja se razvodi zbog svoje nove & druge partnerke / partnera)

Kao tranzit, on ume malo da poduže potraje (zbog sporog kretanja Urana i samog orbisa koje Sunce ima) pa tako i nekoliko dana pre i nekoliko dana posle egzaktnog kvadrata, njih dvoje će nam doneti nervozu, nestrpljenje, pa i sukobe sa okolinom. Ovo je aspekt koji preispituje autoritet, koji dovodi u pitanje odluke & zakone & opšte društvena prihvaćena pravila, pa tako u ovom periodu nije povoljno baviti se dokumentima / overama / procenama / zakonskim postupcima.

Takodje, ovaj tranzitni aspekt donosi neočekivane „eksplozije“ (što u ponašanju ljudi, što u ponašanju Majke Prirode) S jedne strane može da donese probleme sa mehanikom & tehnikom & strujom, pa eto opasnosti od udara struje ili požara, ili pak zbog uticaja retro Marsa može da donese ubode & posekotine & opekotine. Isto tako s druge strane, može da donese neočekivano zemljotrese i požare u mnogim državama / gradovima koje do sada to skoro pa nikada nisu doživele.

Ono što pojačava akcenat na „opasnosti“ je što oboje i Sunce iz Lava i Uran iz Bika imaju loš apekt sa retrogradnim Marsom iz Vodolije, koji dodatno „pali vatru“ kako u glavama ljudi, tako i u utrobi Majke Zemlje. Posebno na Mundanom nivou može doći do globalnog problema sa strujom, vatrom, tehnikom, internetom, ili bilo kojim esencijalnim tehničkim ili elektronskim aparatima.

Naravno, ovakav aspekt pojačava agresiju kod ljudi (zbog onog lošeg aspekta sa ratrogradnim Marsom) pa bi mnogi od nas mogli ili da budemo agresori ili pak žrtve agresora, pa zato otvorite „4 oči“ i pripazite se bilo kog nesporazuma koji vam bude došao u susret. Posebno to sve važi za prijateljske i partnerske odnose koji će u ovom periodu biti na debelom testu izdržljivosti i tolerancije…

Promene jestu važne i bitne (Sunce) i nužne (Uran) ali budite spremni i na žrtve (kvadrat) koje ćete morati da date, kako bi dobili to što želite…

 

Snaga uverenja jednog Sunca u Lavu u kvadratu sa Uranom u Biku

~ William Wallace ~

william wallace.png

 

Do sledećeg čitanja,

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.