Past, present and future… 3 in 1

 

12. – 13. – 14. jula na nebu će se pojaviti aspekt trigona izmedju Venere u Devici ~ retrogradnog Saturna iz Jarca ~ Urana u Biku. Spoj nespojivog, prošlost & sadašnjost & budućnost, sve u jednom.

love-is-like-playing-the-piano-first-you-must-learn-to-play-by-the-rules-then-you-must-forget-the-rules-and-play-from-your-heart.gif

Neobične energije koje su sušta suprotnost jedna drugoj, ako gledamo po simbolici samih planeta, ali toliko kompatibilne s druge strane jedna sa drugom, ako gledamo simboliku samih znakova.

Period dok bude trajao ovaj Veliki Zemljani Trigon, možemo da iskoristimo za mnogo toga u našem životu da dovedemo u red, promenimo, zamenimo, oduzmemo, saberemo, dodamo… jer će nam Nebo dati mogućnost da makar na jedno kraće vreme uskladimo svoje (velike) želje sa (realnim) mogućnostima.

download.jpg

Ovo je aspekt Karme, kada se dešavaju situacije ili nam se pojavljuju & vraćaju neke osobe sa kojima mi nismo završili našu sudbinsku priču. Naravno, ne treba zaboraviti da sama Venera je u znaku svog pada, znaku u kojem se ona baš ne snalazi, pa tako bilo da je reč o ljubavnoj karmi, bilo da je reč o životnoj (posao & karijera) karmi, moramo da povedemo računa da nas ne ponese ponovo pogrešna procena i da ne donesemo loše odluke, kako u privatnom, tako i poslovnom životu.

To što nam se nudi prilika da se vratimo na staro radno mesto, ili pak nam se vraća stara ljubav u život… treba da se setimo zašto je sve to u prošlom vremenu, tj iz kog razloga je taj posao ili ta osoba „bivši“… jer ipak i sam Saturn je retrogradan, pa nas tako podseća u trigonu sa Venerom iz Device šta je ispravno, vredno, važno :
~ podseća nas šta je prava ljubav… da ljubav nije samo odlično slaganje u konkrevetnim aktivnostima, već i da ljubav zahteva obostrano poštovanje i trpljenje svih „žutih minuta“ kako naših tako i od naše lepše & jače polovine
~ podseća nas šta je korektan, pravi, posao, da ne budemo otirač za noge nadredjenima, bez obzira na dobru platu, već da treba da radimo posao koji volimo i koji nas čini srećnim itd…

career-conversations-chart.gif

S druge strane, tj u isto vreme, isti taj retrogradni Saturn u trigonu sa Uranom iz Bika traži od nas da obezbedimo svoju budućnost tako što ćemo da je osmislimo i na pravi način sprovedemo te svoje ideje i planove bazirano na prošlim životnim iskustvima koje smo stekli do sada. U tome, verovali ili ne, ovom Velikom Zemljanom Trigonu će pomoći delimično pomračenje Sunca, jer će ono da bude inicijalna kapisla za promenu u našem životu, iz prostog razloga što je u celoj priči glavni katalizator celokupne ove energije niko drugi nego tranzitni Pluton.

9e0ca6c08d4a2779025411e15daa8eea

Ovaj Veliki Zemljani Trigon će nam pomoći da na što praktičniji način proširimo svoje granice i mogućnosti, da dovedemo u red naš život, naše želje i potrebe. Naučiće nas da budemo umereni (barem u nekim stvarima) da budemo praktični (makar ponekad) i da uživamo u životu bez velikog osećanja krivice što malo zaobilazimo odgovornost i „odraslo ponašanje“… Ovo će biti povoljan period da neke stvari i situacije ostavimo u prošlosti, a neke da premestimo u budućnost, da bi u toku sadašnjosti još malo porazmislili o tome da li je ta osoba & situacija zaista dobra za nas ili ne… neki put je dobro nešto ostaviti iza sebe i krenuti dalje…

 

Do sledećeg čitanja,

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

Једно мишљење на „Past, present and future… 3 in 1

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.