God’s touch

Sunce trigon Neptun 08-07-2018 (16h40 Bgd +2h GMT)

download.jpg

Ovaj aspekt se dešava u popodnevnim časovima 08-07-2018 i sa sobom nosi veliku energiju kreativnosti i izraženih emocija. Ovo je klasični aspekt koji donosi čoveku mogućnost da stupi u kontakt sa Višim Kosmičkim Silama i unapredi sebe kao ljudsko biće na bilo kom polju svog života.

U natalu ovaj aspekt donosi brižnu prirodu, izražen senzibilitet, jake ideale i tradicionalnu moralnost. Harizmatičnost i odredjena misterioznost deluje vrlo jako na okolinu i ove osobe su u mogućnosti da na taj način ne samo ostave vrlo specifičan utisak na okolinu, već i da imaju velikog uticaja na ljude oko sebe.

KissoftheMuse.jpg

Ovo nije preterano praktičan aspekt (čak iako se nadje u Zemljanim znacima Bik & Devica & Jarac) jer je to aspekt sanjarenja, kreativnosti, umetnosti, pacifizma, a i po malo opšutenog, boemskog načina života (posebno ako se nadje u Vodenim znacima Rak & Škorpija & Ribe)

Po prirodi mirni i tihi (čak i ako se nadje u Vatrenim znacima Ovnu & Lavu & Strelcu) znaju šta žele i na koji način to žele da ostvare, vrlo svestrani, i vrlo komunikativni, posebno stručni za „čitanje izmedju redova“ (naročito ako se nadju u Vazdušnim znacima Blizanci & Vaga & Vodolija)

 

images.jpg

Ovo su osobe koje spontano žele da brinu i vode računa o drugima, posebno o onima kojima je život na bilo koji način uskratio komfor i sigurnost. Ovo je često aspekt žrtvovanja za druge. Takodje, ovo je aspekt i jake Vere (bez obzira u kojem se znaku nadju ove planete)

Isto tako, ove osobe imaju dara ne samo za umetnost, već i za ezoteriju, jer su rodjeni sa otvorenim kanalom koji njihovu Svest povezuje sa Višim Kosmičkim Silama.

bartimeoa.jpg

 

Poznati rodjeni sa Sunce trigon Neptun : John Newcombe 0°00’23”, Bruce Chatwin 0°02′, Cecil Rhodes 0°02′, Doris Day 0°05′, Don James 0°13′, Bret Easton Ellis 0°21′, Natalie Cole 0°29′, Jeb Bush 0°41′, Julian Amery 0°41′, Jim Bailey 0°45′, Henry Ford 0°48′, Pierre Claverie 0°49′, Carl Lewis 050′, Princess Diana 1°01′, Jessica Savitch 1°19′, Ulysses S. Grant 1°46′, Muhammad Ali 2°30′.


 

Sunce trigon Neptun kao tranzit će nam tako omogućiti da uspostavimo i mi (koji nismo bili srećni da imamo ovu postavku u svom natalu) tu vezu sa Višim Kosmičkim Silama. Ovo će biti trenutak (tj više period jer je ovaj trigon u sklopu Velikog Vodenog Trigona – tu je i Jupiter iz Škorpije & delimična Solarna eklipsa, te će zbog toga ovaj trigon imati duže dejstvo na nas) koji će nam dati mogućnost da stvorimo nešto maestralno, predivno, uzvišeno, bilo šta da je u pitanju.

touched-by-God.jpg

Ovaj tranzit će pojačati dobrotu i saosećanje u ljudima, imali – nemali povezanost izmedju natalnog Sunca i natalnog Neptuna u svom natalu – te će tako u ovom periodu više nego obično mnogi od nas da se bave humanitarnim radom, pomaganjem, savetovanjem, ili pak kroz svoj posao da na neki način pomognu drugima ili pak sami da budu u centru nečije pažnje na taj način.

 

download

Ovaj tranzit će nam omogućiti da proširimo i bolje razumemo Svet oko sebe. Ono što je najvažnije, omogućiće nam da postignemo (davno zacrtane) životne ciljeve, koji se ne tiču samo nas, već i drugih, makar na posrednom nivou (sistem domino efekta) Ovaj aspekt se nadovezuje na predjašnji aspekt tranzitnog Merkura u Raku koji je imao trigon sa Neptunom iz Riba.

Ovo je aspekt koji nam omogućava da postanemo inspiracija drugima,

ali isto tako ovo je čist aspekt Karme ~ čini drugome dobro i dobro će ti se vratiti.

main-qimg-6a0c037ccb69aca1b9a97d9025a932bf-c

Tako, ovaj tranzitni aspekt će nam pomoći da postavimo (makar) čvrst temelj za naše buduće uspešno ostvarene ciljeve, bilo da su oni na ličnom nivou, širem nivou našeg doma i porodice & partnera(ke) i prijatelja, bilo da je u pitanju mundani nivo (ipak je Neptun Mundana planeta) i da tako uhvatimo zamajac za predstojeću delimičnu Solarnu Eklipsu koja nam dolazi u susret 13-07-2018 na 20° Raka.

 

Do sledećeg čitanja,

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

3 мишљења на „God’s touch

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.