Bhrigu Bindu ~ tačka Sudbine ~ primer

Bhrigu Bindu ~ tačka Sudbine

~ Muški natal ~

mbb.png

Središnja tačka od SMČ do Mesec je u ovom Rasi D1 na 01°26′ Jarac u Uttra Ashadha Nakshatra 1 pada pod vladavinom Sunce i Jupiter i postavljena je u 8 Bhavi, a sam vladar je Saturn 20° Blizanci kod same Lagne :as:

Sama pozicija u 8 Bhavi naravno da će ukazati na vrlo tešku Sudbinu i vrlo „zapečaćenu“ Karmu ~ jer je ipak sam Saturn glavni kada je Sudbina / Karma u pitanju, a ovde je dodatno Saturn u 1 Bhavi što dodatno potvrdjuje informaciju da je ova osoba rodjena sa teškom Karmom i da će joj Sudbina biti vrlo naporna i tužna, puna odricanja, gubitaka, patnje i bola.

Muškarac koji ima BB u Uttara Ashada Nakshatri ima srećno detinjstvo, ali posle 28 (ili 31) godine kreće lagano opadanje te sreće. On doživljava puno neuspeha i padova u životu. Što se tiče porodičnog i privatnog života, ovakva postavka ukazuje da je za muškarca najbolje kasnije u životu da stupi u brak, imaće vrlo ljupku i brižnu suprugu, ali će nečija bolest biti okosnica potencijalnih problema u braku (ili neće biti dete, ili će neko od dece biti bolesno)

8 Bhava :
-8- BHAVA ~ RANDHRA

Ova bhava pokazuje dužinu života natusa, protok njegove energije, (ne)funkcionisanje Čakri u telu, a takodje prikazuje i natusova interesovanja za tajne, misterije, ezoteriju, život / smrt, tantru, a direktno ukazuje kako na prošle živote tako i na buduće živote i stav natusa prema svojoj Karmi i Darmi. Reinkarnacija, inkarnacija, transformacija, meditacija, direktan kontakt sa smrću koja menja Svest u Svesnost.

Takodje, prikazuje kao i 4 polje, narav natusa, da li je (ne)miran, (ne)staložen, a preko 6 polja povezan je i sa prikazom situacije u kojoj natus može, a ne mora, da bude sklon iznenadnim (ne)voljnim promenama u životu, greškama, nezgodama, povredama. Takodje, ova bhava se vezuje za bilo kakve „agresije“ tj. napade od strane i prema natusu (konflikti, svadje, borbe, ratovi, zatvori…)

Ovo polje je imovina partnera, ali i porodično nasledje natusa, pa seshodno tome povezuje i sa osiguranjem, nenadanim bogatstvom, materijanim -/+ situacijama, kao i legalnim dokumentima koji se vezuju za sve ovo.

Članovi porodice : porodica partnera.

Delovi tela : spoljašnji uro-genitalni organi.

Saturn za ovaj Rasi D1 je prijatelj, što u mnogome pomaže ovoj osobi. On je veliki prijatelj, stara planeta, funkcionalni benefik ~ sve ovo pomaže osobi u njenom „pohodu“ ka ispravljanju karmičkih grešaka i poboljšanju svoje Sudbine. 

Saturn je u Jupiter / Jupiter / JMČ padama , tačnije u Nakšatra Punarvasu 1 pada. Saturn je stara planeta, u Avastha (set of 6) Mudit, u Avashta (set of 9) Mudita (radostan) i u Avashta (set of 12) Nidra (spava)

Saturn je zajedno sa Venera u 1 Bhavi koja je vladar 5-12 Bhave ~ muškarac ima preko 40 godina i nema partnerku i ne planira da stupi u brak i takodje ima problema sa plodnošću.

Saturn posmatra 3 Bhavu i tako umanjuje motivaciju, hrabrost i samoinicijativu. Saturn posmatra 7 Bhavu i donosi usamljenost u emotivnom životu. Saturn posmatra 10 Bhavu i Jupiter i donosi puno problema ovom čoveku – on je zaposlen poslednjih 15 godina ( zbog Jupiter koji je tu u sedištu i koji mu je doneo dobar stalni posao) ali je to posao koja on nikad nije želeo da radi, ali da bi ispoštovao želje svoje porodice, on ostaje na tom radnom mestu i iz dana u dan je sve više nesrećan i neraspoložen.

Dodatno, o teškoj Karmi vidi se iz pozicije Lagneša Merkur u 12 Bhavi odmah pored JMČ ~ JMČ je nosilac te konjunkcije, u Krittika Nakshatra 4 Pada pod vladavinom Sunce / JMČ / Jupiter koji je u znaku svoje debilitacije, dodatno… on donosi mirovanje, on je prirodni malefik, on je taj koji vlada stagnacijama, odustajanjem, stavom „što to moram da radim“ i sl.

Od kako je Gochara :tr:  Jupiter u 4 Bhavi (pa tako posmatra 8 Bhavu i BB tačku) ovaj čovek razmišlja da se odseli od kuće (makar bio i podstanar) što je relativno i moguća opcija zbog vladara 6 Bhave Mars u Vodolija u 9 Bhavi odmah pored Mesec vladara 2 Bhave ~ mangal dosha ( Mars u istoj Bhavi gde je i Mesec ) Mars posmatra Merkur JMČ iz 12 Bhave, posmatra 3 Bhavu i 4 Bhavu, dodatno, a u samoj 6 Bhavi je SMČ

Takodje, razmišlja o promeni posla ~ Gochara Jupiter posmatra Rasi Jupiter iz 10 Bhave kojeg pak pa posmatra vladar BB Saturn iz 1 Bhave (iako je svestan da je moguće da neće naći ni približno tako siguran – materijalno i sve ostalo – posao, zbog loše situacije u zemlji)

 Za Lagnu :as: u Blizanci sam Jupiter pak je malefik, a dodatno ga posmatra upravo vladar BB Saturn (prirodni malefik) i tako ovaj čovek odlaže ideju o braku (ili makar ozbiljnoj vezi) dodatno dok mu Gochara Saturnprolazi kroz 7 Bhavu on je izjavio kako ne planira uopšte da razmišlja o braku i da mu to ne treba u životu (uz D9 Navamsha i slabu postavku Sunce Venera Lagnesha i Jupiter ~ vrlo je moguće da će tako i da bude) jer dodatno Saturn kao vladar BB utiče na Venera (vladar 5 Bhave – deca) i Jupiter (plodnost, brak) a pošto ovaj čovek ima drastično slabu plodnost, on i ne želi više brak jer ne može da ima dece. Naravno, taj problem ukazuje i sama postavka Bhrigu Bindu u 8 Bhavi koja se vezuje za uro-genitalne organe.

saturn

 

Do sledećeg čitanja

pozdrav od Šmišonje Večitog Putnika

Ako želite da saznate koja je vaša Karma & Sudbina

astrološke konsultacije i narudžbine na

e@mail : astrokonsultacije@gmail.com

ili preko SMS +381 677 014 817

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.