Pun Mesec u Jarcu… I Want To Break Free!

capricorn-zodiac-symbol-daniel-eskridge.jpg

Pun Mesec čeka nas 28-06-2018

u 6:52:57am (GMT +2h Beograd) na 06°28′ 03″ Jarca.

Ovo će biti Pun Mesec koji će imati velikog uticaja na nas, jer se u ovoj kombinaciji dva Svetla pojavljuje i retrogradni Saturn u Jarcu, koji je na 1° udaljen od Meseca.

U naredne dve nedelje tako ne samo što se aktivira Sunce opozicija Mesec, već se i nastavlja Sunce opozicija Saturn od pre neki dan. Ove dve nedelje će tako da donesu potrebu da vrlo ozbiljno pristupimo našem životu (za neke – da odrastu) jer će puno situacija donositi i tugu i razočarenje, kao i ograničenja i inhibicije, ako se ne budu pripremili na vreme.

art-black-and-white-books-depression-Favim.com-1706578.jpg

Na sve to, ovaj Pun Mesec je dodatno u konjukciji sa fiksnom zvezdom Kaus Borealis (06°34′ Jarca) koja donosi inicijativu i snalažljivost, aktivni um koji je sposoban da iz svega pronadje izlaz ili rešenje. Takodje, ova fiksna zvezda donosi i da sam znak Jarca dosta „smekša“ jer je ona ta koja vlada humanitarnim delima, idealizmom, kao i umećem spajanja praktičnog i kreativnog, tj mogućnost da se na dosta jednostavan način sve teorije (ideje, planovi) sprovedu u delo.

8x10makingdoves_small_by_meluseena-d72ye8j.jpg

Sve ovo će podstaći ovaj Pun Mesec da traži izlaz iz „zlatnog kaveza“ tj svima onima kojima bude se našao u povoljnom aspketu sa nekom njihovom planetom (ne računajući transplutone!) daće priliku da se oslobode stega, ograničenja i problema u skladu sa sombolikom polja u kojem se bude našao. Naravno, to se neće desiti preko noći, jer je ipak tu prisutan retrogradni Saturn koji će i dalje da usporava ceo taj proces oslobodjenja.

Birds-Flying.jpg

Sunce u Raku opozicija Mesec (konjukcija Saturn retrogradan) u Jarcu donosi ozbiljniji pristup životu. Ume da spusti na zemlju čak i najokorelije utopiste i romantike i da im omogući da na pravi način uvide na kom delu svog životnog puta se trenutno nalaze.

29reports.jpg

Ovakva kombinacija donosi izazove posebno na liniji dom & posao, jer će mnogi od nas da budu rastrzani izmedju poslovnih obaveza i obaveza koje imamo prema svojoj proodici. Ovakav aspekt donosi ne samo zahladjenje u odnosu sa nadredjenima i kolegama, već i zahladjenje u odnosu sa ukućanima (posebno roditeljima) jer je ovo kombinacija koja donosi nesigurnost, depresiju i osećanje odbačenosti i nerazumevanja.

Mond-Konjunktion-Saturn_canvas400.jpg

Naravno da će žene mnogo jače da odreaguju na ovaj Pun Mesec, upravo zbog ove njegove konjukcije sa retrogradnim Saturnom. Mnoge dame će se osećati zapostavljene, nevoljene, odbačene, prevarene, osećanje da im partner nije ispunio obećanje da ih bezuslovno voli i podržava u svemu, a dame koje nemaju partnera će doneti i neraspoloženje, veliku tugu pa i depresiju.

Broken-Promises-spillwords.jpg

Ono što je na neki način dobro, je što ovaj Pun Mesec ima i trigon sa Uranom iz Bika (u dozvoljenom orbisu do 5°) pa će tako mnogi ako uspeju da prihvate ograničenja i da im se prialgode, lako naći rešenje i izlaz iz nekog problema. Ovaj Uran će tako pomoći da se sruše barikade, uklone ograničenja.

top of the ladder

Isto tako, ovaj aspekt može da nam donese kontakt sa ljudima iz inostranstva, neobičnim, posebnim, ekscentričnim ljudima koji su poptuno drugačiji od nas u bilo kom pogledu. Na taj način i mi rušimo svoje barijere i proširujemo ne samo svoj krug prijatelja, već učimo o drugim kulturama i narodima i njihovim običajima i tako učimo ne samo o drugima, već i o sebi.

8398368.png

 

Ovakva kombinacija nam tako može pomoći da se oslobodimo loših navika, loših ljudi i loših situacija. Polako, korak po korak, sve do cilja. Tako ćemo se polako pripremati za solarnu eklipsu koja će se desiti 13-07-2018 na 20° Raka (Mlad Mesec)

 

Do sledećeg čitanja,

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.