Ispravka grešaka iz prošlog života

30-04 u 02:18:52am (GMT +2h Beograd) imamo Pun Mesec u na 09° Škorpiona, sa ASC na 13° Vodolije, što smešta ovaj Pun Mesec u tranzitno 10 polje i Sunce u Biku u 4 polju.

pun mesec

Sam Pun Mesec ima simboliku završetka jedne faze (kao što Mlad Mesec ima simboliku novog početka) te tako, ovaj Pun Mesec u Škorpionu nam govori da je došlo vreme da svedemo neke račune.

Sama postavka Punog Meseca u tranzitnom 10 polju, dok je tranzitni Južni Mesečev Čvor kod ASC, ukazuje da će ovo da bude za sve nas period kada ćemo svoditi račune vezane za neke svoje prošloživotne karmičke greške koje smo učinili nekada davno prema nekome. Dodatno, vidimo da je lični vladar ovog Meseca – Mars u Jarcu u 0° sa mundanim vladarom Plutonom u tranztinom 12 polju,  a svima njima (i Marsu i Plutonu i Južnom Čvoru i ASC je vladar – Saturn u Jarcu na samom vrhu tranzitnog 12 polja!) 

moon-art-by-barbara-szepesi-szucs

Sve na neki način „vrišti“ da će ovaj period da bude potpuno vezan za prošle živote, sudbinu i karmičke greške, što naravno samo potvrdjuje i ovo trenutno retrogradno kretanje tranzitnog Saturna ~ dodatno arapska tačka grešaka iz prošlih života je na 29° Vodolije, što je smešta opet u 1 polje, pod vladavinu ovog Saturna. Arapska tačka ispravke se nalazi pak na 23° Strelca u tranzitnom 11 polju, a vladar je Jupiter, isto retrogradan, zajedno sa ovim Punim Mesecom u 10 polju, sa kojim i ovaj Mesec ima i aplikaciju, odmah kad bude odradio aspekt sa tranztinim Neptunom (pokazujući nam u stvari gde i ka kome i ka čemu to naše svodjenje računa se kreće)

8bd8d2005a2a78e9e56ba64ccd82452c

Ono što dodatno pojačava ovu priču, je što je sam asteroid Šiva (Siva 1170 astro.com) u 0° sa ovim tranzitnim Saturnom, što nam govori o karmi koja je više nego teška, loša, opasna, tužna, karmi i sudbini koja je vezana za gubitke, bol, napuštanje, zanemarivanje, pogrešne prioritete (ne treba brkati ovaj asteroid Siva 1170 sa asteroidom Siwa 140! Siva je hindu božanstvo Šiva tj Šakti, dok Siwa je vezana za slovensko božanstvo plodnosti!) Siva je vezana za Yang energiju, mušku, snagžnu, grubu sirovu snagu, vezana je za smrt, uništavanje, promenom, preporodom, stradanje u cilju uništavanja zla, korišćenje sirove snage i hrabrosti koja uništava mrak i neznanje.

phoenix-gif-2294105

Pa tako, vidimo da će ovaj Pun Mesec u Škorpionu, koji i sam po sebi ovde vezan za stranu naše ličnosti koju generalno svi izbegavamo, jer je teška, opasna, borbena, zahtevna, koja ako se ne suočimo sa svom tom jakom negativnom energijom, nam donosi samo gubitke, patnju i bol, bilo emotivni, bilo fizički (jer je Škorpija znak Mesečevog pada) doneti situacije u životu kada ćemo morati da se suočimo (kako znamo i umemo) sa našim demonima, u cilju da odradimo (neke) karmičke greške (svi koji imaju Mesec u Škorpionu u natalu imaju puno, puno, karmičkih grešaka koje vuku kroz mnoge prošle živote)

download

Ovaj Pun Mesec je vladar tranzitnog 6 polja (koje je po pravilu karmičke astrologije u stvari 7 polje) te tako vidimo da će ovde prvenstveno da budu aktivirani porodični (4 polje) partnerski odnosi (7 polje) kao i posao & karijera (10 polje) U narednom periodu, sretaćemo se sa ljudima iz naše davne prošlosti, ponavljaće nam se situacije koje smo već preživeli, ali sad u ponudi imamo opciju tj mogućnost da tu situaciju odradimo drugačije, na bolji, ispravniji način (arapska tačka ispravke greške u 1 polju) te tako kroz ispaštanje svojih grehova da oslobodimo i rasteretimo svoju dušu (Mesec) a dodatno imamo i potvrdu i kroz prvu aplikaciju koju ovaj Pun Mesec ima, sa Jupiterom, koji pak trenutno ima 0° sa asteroidom Psiha (Psyche – grča reč za Dušu)

00ewscorpiomoongoddess

Na Mundanom nivou, ovaj Pun Mesec može da nam donese ili zemljotrese ili poplave, jedan od načina Majke Prirode da protrese i sprere sve ono što je loše u nama i oko nas i da nas vrati na osnovne principe života i da nam ispravi spisak prioriteta po kojima živimo.

+7 Saturno

Svi oni koji imaju naglašene fiksne znake u svom natalnom čartu (Sunce, Mesec, Fortuna, ASC, MC, tačka Duha, tačka Fortune u : Škorpiji, Biku, Lavu, Vodoliji) će prvi biti na udaru da rešavaju svoje grehe u narednom periodu. Naravno, ni mi ostali nećemo da budemo poštedjeni, kardinalni znaci (Ovan, Vaga, Jarac, Rak) će biti drugi u nizu koji će da ratuju sa svojim greškama iz prošlosti, dok će promenljivi znaci generalno najbolje da prodju (Blizanci, Ribe, Strelac, Devica) naravno, pod uslovom da nemaju nešto u fixnim znacima (u orbisu do 3° sa ovim Punim Mesecom u Škorpionu!)

george-redhawk-09

Pošto je u pitanju Mesec, treba da se proveri i progresivni čart (sekundarna direkcija) jer će postavka ovog Punog Meseca u tom čartu doadtno da nam da nove informacije (progresije su ono što smo mi sad – natalni čart je ono sa čim smo rodjeni, a progresije su pokazatelj evolucije naše ličnosti i zato je od ogromne važnosti za predikcije) Te tako, ako imate u progresivnom čartu bilo koju planetu u orbisu od 3° u 0° sa ovim Punim Mesecom, spremite se da zasučete rukave (spremite papirnate maramice, biće suza i znoja) napunite baterije na maksimum, jer će vam trebati sva (ne)moguća snaga da istrajete kroz naredni period dok traje uticaj ovog Punog Meseca (tj naredne 2 nedelje, dok ne dodje nov Mlad Mesec u Biku)

tumblr_ofc295inpt1r3t8ico1_500

Ako zavirimo kroz druga ezoterijska vrata, vidimo da ovaj Pun Mesec na 09° Škorpiona dolazi pod vladavinu Tarot Karte 5 Pehara (1 dekanat vodenih znakova) kao i Tarot Kartu Smrt (sam znak Škorpiona) i Tarot Kartu Presuda (vezana za Pluton)

cbc5Cups2

Petica pehara simbolizira teskobu, strah, nesigurnost, gubitak i nemogućnost za učiniti korak dalje. Označava period emotivne rastresenosti. 

Ova karta kaže : veerojatno je da ćete biti zbunjeni svojim čudnim psihičkim stanjem, jer će podsvest / nesvesno i vaša Duša u narednom periodu imati ogroman uticaj na vaš realni život. U ovom periodu možete biti suočeni s mnogim “tajnama iz prošlosti” koje ćete konačno morati da „izbacite na površinu“ kako sami sebi, tako i ljudima iz vaše okoline. 

Savet : Oslonite se na unutrašnji glas i intuiciju. Došlo je vreme da oprostite nekome ko vam je zadao bol ili pak neko da oprosti vama, jer će na taj način kroz opraštanje vaša Duša da se oslobodi.

50ea6d2a11721157-incredible-haunting-gifs-created-by-a-blind-artist-george

Posao

Bit ćete zbunjeni i progoniće vas osećaj da ne znate kojim putem treba da krenete. IOd suštinske važnosti je da ne brzate ni u čemu, već da negujete strpljenje i toleranciju. Ako ste zaposleni verojatno je da radite pogrešan posao i da je vreeme da ga promenite. Ako ste u potrazi za poslom, ovo je vreme kada ćete teško doći do željenog radnog mesta.

Ljubav

Ili ste u fazi prekida veze ili je nastupio “početak kraja”. Nemojte paničiti i prepustite se tom negativnom naboju osećanja, jer u stvari, nije sve tako crno i tragično. Uskoro ćete shvatiti da je ta veza realno morala  da se okonča, jer je ono što je trebalo da se desi medju vama se desilo (tj odradili ste svoje dugove jedno prema drugome i to je sve) i da je vreme da se nastavi dalje život bez te osobe.

Financije

Odluke koje se tiču ulaganja će morati (obavezno) da sačekaju, nije vreme za odluke koje se baziraju na predpostavkama (šta bi bilo, kad bi bilo) Što više razbijate glavu mogućim rešenjima, to će vam odgovor biti sve dalje i dalje od vas. Opustite se i prepustite se sudbini, uvek sve dodje na svoje mestu u svoje pravo vreme.

Zdravlje

Odličan period za prekid s porocima. Ukoliko imate zdravstvenih problema, svakako potražite drugo mišljenje lekara, jer su u narednom periodu pogrešne procene vrlo moguće.

Duhovnost

U narednom periodu bićete vrlo otvoreni i osjetljivi na uticaj Viših Kosmičkih Sila, važno je da se posvetite nečem što vas na vama svojstven način povezuje sa tim Silama, tipa joga, meditacija, molitva… Prepustite se emocijama koje u ovom razdoblju naviru u bujicama iz vas, nije ništa ni pogrešno ni loše zaplakati se i urlati na sav glas od bola i tuge… to je sasvim ljudski i prirodno. Veoma je važno da oprostite kome trebate oprostiti ~ to je čin koji će vama, a i toj osobi, doneti željeni mir u Duši.

 

Ako želite da saznate šta će vama doneti Pun Mesec u Škorpionu

ili želite da naručite neku drugu astrološku konsultaciju

iskoristite praznični popust od 50% i

javite se : SMS & Viber & WhatsApp : +381 61 17 04 231

e@mail. : astrokonsultacije@gmail.com

Do sledećeg čitanja, pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.