Symbolon karte ~ tumačenje pitanja

     Evo primera tumačenja otvaranja samih karti na pitanje ~ šta će dalje da bude sa nama?
     Čim se postavlja ovo pitanje, znači da negde škripi, iako su oboje negirali to, još pre nego što sam otvorila karte… a sad će da vidimo i šta će :tumacenje: da kažu :mag:

Strateg ~ Eros ~ Sprečavanje
Strah ~ Rastanak ~ Mnemosina
Odgovornost ~ Depresija ~ Venčanje

• Strateg : taktika, kontrola, planiranje, ništa ne prepustiti slučaju & spontanom razvoju dogadjaja, zakon akcije i reakcije
• Eros : privlaćenje, sexualna hemija, flert, zabavljanje, fizički kontakt, uživanje u fizičkoj ljubavi
• Sprečavanje : prepreka, sprečavanje, negiranje, otežavanje, besmislen trud, biti pokoren od autoriteta & tabua društva

• Strah : strah od bilo čega i bilo koga, panika, večita zabrinutost & sumnja, bežanje od problema
• Rastanak : oslobodjenje, razilaženje, prekid, raskid, razvod, rešiti se stega, želeti prekid nekog odnosa
• Mnemosina : pamćenje, terapija, uvid u unutrašnju istinu, spoznaja, lično prihvatanje realnosti

• Odgovornost : prihvatati odgovornosti, poštovati druge, brinuti o slabijima od sebe, negovati druge, naučiti da nismo centar Sveta
• Depresija : osećati se zarobljeno & sputano, želeti da se zaborave neke stvari & situacije & ljudi, psihičko pucanje, tamna strana medalje
• Venčanje : spajanje dve suprotnosti, unija, veza, brak, dogovor, obećanje, zavisiti jako od nekoga

     Ovde vidimo da ovo dvoje su previše pod uticajem drugih ljudi, da se smanjila fizička (pa i malo emotivna) bliskost i da su na rubu da prekinu taj odnos jer ne znaju kako da poboljšaju situaciju u kojoj se nalaze.

     Generalno i jeste takva situacija. Ovo dvoje znam odavno, iz jednog sela u Vojvodini, mladi i dobri ljudi (za mene su to deca, jer oboje imaju tek 20 godina) i koji su od srednje škole zajedno i sad su svi naravno krenuli da im sole pamet kako bi trebalo da se venčaju „da se ne bi pričalo svašta po čaršiji“.

     Povremeno žive kod njenih, pa onda povremeno kod njegovih, što naravno za rezultat ima nedostatak fizičke intime, a oboje nemaju ni posao trenutno što ih naravno stavlja u podredjen položaj u odnosu na ostatak familije. Oni žele da se venčaju i da imaju svoju porodicu, ali ne sada, jer smatraju da su i dalje mladi za tako veliku odluku (al selo je to, to retko razume ko)

     Trenutno su u dogovorima & pregovorima sa jednim drugim parom, iz istog sela, koji živi ovde u Beogradu kao podstanari (u zgradi gde sam ja do nedavno živela) koji imaju i posao ovde, da im oni pomognu makar oko pronalaženja posla, da bi mogli da se osamostale i da posle lepo krenu da planiraju porodicu. Videćemo šta će dalje da bude.


 

Feedback : Oktobar 2018 ~ preselili su se u drugi grad, žive kao podstanari i verili su se (venčanje na proleće) i oboje su našli posao.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.