Mars kvadrat Saturn

Danas, 10-10-2017 imamo na nebu :tr: Mars u Devica koji sklapa :90: sa :tr: Saturn u Strelac .

     Ne bih posebno obratila pažnju, ali pošto mi oboje ubijaju u pojam sa malefičnim aspektima natalni Mars u Blizanci u IX polju, malo ipak obratih pažnju na to…

   Mars po svojoj prirodi je malefik. Osvajač, bundžija, nasilno deluje i nema strpljenja ni za šta. On udara, seče, buši, cepa, nagonski ide napred. U znaku Devica kojom vlada Merkur sa kojim Mars je neprijatelj, naravno da će taj Mars da bude nikakav, loš & bezobrazan, komunikacija katastrofa, nebriga i brzopletost utiču na zdravlje & povrede, loša organizacija opet zbog tvrdoglavog brzanja i nepotrebnog detaljisanja, gubljenje vremena na sitnice. Mars u Devica prećutkuje i ćuti i trpi i na kraju eksplodira i nanese štetu ne samo osobi već i svima onima koji su se našli u blizini.

     Saturn s druge strane ništa bolji. Veruje se da je Saturn karmički u stvari Mars iz prošlog života. Saturn je najveći malefik. On jednostavno je crnjak nad crnjacima, on donosi okončanja, kraj, smrt, gubitak, prekid, katastrofe. Stalno donosi odricanja, tugu, suze, frustracije, prepun je strahova i fobija. Veruje se da Saturn nije ni muško ni žensko, te tako postaje vrlo sličan Merkur ali sa vrlo mračnim crtama ponašanja. Saturn u znaku Strelac može da se snadje i da se oseća solidno, jer je Saturn ipak prijatelj sa Jupiter . Oboje su spori, traže pravdu, poštovanje propisa, zakona, morala, oboje filozofiraju do iznemoglosti o nepravdama života (sem što Jupiter želi ipak malo i da pomogne, a Saturn odmah da to prekine i ide dalje ~ on ma koliko delovao tromo, ipak ima „dašak“ Mars u sebi, nema strpljenja – ne bi džabe sam Mars bio egzaltiran u znaku Jarac gde je Saturn vladar)

     Generalno, Saturn je sve ono najgore u čoveku, a :90: sa Mars samo će sve to negativno da kad-tad izbaci na površinu, pa je tu onda mučnina, gadjenje, odbijanje, izbegavanje, proganjanje u extremnim slučajevima opsesivnog ponašanja i straha od odbačenosti & izolacije.


     U isto vreme, mislim da je ovo odličan period kada sama osoba može da „prelomi“ u sebi sve ono što je loše u njoj ~ ovde će da bude žestoka jaka borba izmedju Saturn i Mars i to preko ludog aspekta :90: (napr ja se opet nešto vraćam na krstaške pohode,  koje često koristim u svojim tekstovima ~ garant sam u nekom svom prošlom životu imala veze sa tim ~ upravo mi Mars u Devica u XII polju  :90: Saturn u Strelac u III polju kao i Saturn u Strelac u III polju :180: :nat: Mars u Blizanci u IX polju- uz naravno propatni efekat samihMars :90: Mars – deluje kao pomahnitali krstaš koji je izgubio svoj kompas i ispravni cilj i samo maše, galami, psuje, udara, bije, pa i ubija sve što mu se nadje pred sobom…)

Ja imam :


:tr: Mars u Devica u XII polju :90: :nat: Mars u Blizanci u IX polju
:tr: Mars u Devica u XII polju :90: :tr: Saturn u Strelac u III polju
:tr: Saturn u Strelac u III polju :180: :nat: Mars u Blizanci u IX polju
~ :nat: Mars mi je vladar II i VII polja u IX polju
    Ovo deluje kao neki problem u komunikaciji sa okolinom, ili neki problem sa dokumentima… Isto tako, može da ukaže i na izolaciju neke vrste (nema posete, gostiju napr) ili pak posete koje su više opterećenje nego zabava.
     Problemi sa finansijama su očigledni. Možda predstavlja strah od samoće ili može da donese probleme u odnosima sa okolinom. Ovo može da bude fobija od odbacivanja i izolacije, pa da se na silu uspostavlja kontakt sa drugima i da se tako gomila negativna energija. Manjak samopouzdanja jer se brza pa se naleti na zid i razbije tintara. Ulaganje puno (fizičkog) napora za jako mali rezultat može da donese frustracije i nagomilavanje besa, pa da se eksplodira u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. A možda će da bude i problema sa zakonom & državom… ko preživi, će priča…

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.