Whispers from the Past

Primer tumačenja ~ arapska tačka Greške iz prošlog života se nalazi napr na 17°16′ Vage u natalnom 4 polju. Arapska tačka Ispravke te greške se nalazi na suprotnom kraju kruga ~ na 18°50′ Ovna.

Arapsku tačku Greške ćemo postaviti da bude „nov“ Asc i to će nam biti čart prošlog života u kojem je osoba učinila nešto loše i tako sad, u ovom životu, na neki način ispašta zbog toga :

Greška.png

Vidimo da je ova Venera kao vladar Asc, postavljena u 9 polju ovog čarta. 9 polje se inače vezuje za Dharmu (pozitivnu Karma) Sama Venera je dodatno vladar i arapske tačke Sudbine i arapske tačke Fortune.

Natalno ova tačka se nalazi u 4 polju, što ukazuje da je greška bila vezana za dom & porodicu, tj 4 polje se odnosi na prosto postojanje osobe, u smislu bitistvovanja, stanovanja & življenja na jednom odredjenom mestu koje joj pruža osećanje sigurnosti i komfora, sve ono što predstavlja osnovu osobe koja joj omogućava da se uhvati u koštac sa životnim problemima (baza, koreni) i svi oni sa kojima osoba deli „krov nad glavom“ i brine o njima.

Sam znak Vage takodje ukazuje na grešku u odnosu na pračnog partnera, takodje znak koji se vezuje za bilo koji partnerski odnos & dogovor & ugovor, kao i zakon i društvena pravila ponašanja.

9 polje sve ono što vodi ili upravlja akcijama osobe, putovanje do cilja, filozofija života, motivacija, volja, divinacija, ezoterija, snovi, Više Kosmičke Sile (Bog & Religija) sve ono što nadogradjuje znanje i životno iskustvo osobe, mudraci, proroci, učitelji, ali i svi oni koji imaju (zakonsko) pravo da odlučuju umesto osobe (poslodavac, advokat, sudija, političari, predsednik)

Ova Venera od aspekata ima samo 90° sa Mesec kazimi Mars iz Riba (koji su u natalu u 9 polju baš) ovde postavljeni u 6 polju.

6 polje je mesto loše sreće, patnja i trpljenje, sve ono što narušava životnu svakodnevnicu osobe, loši ljudi, baksuzne situacije, loše zdravlje, ali takodje i polje svih onih koji preuzimaju teret osobe da bi joj nekako pomogli (majstori, lekari, podredjeni na poslu itd…)

Aspekt Venera 90° Mesec : Venera je devojka, ljubav, Mesec je pak majka, supruga. Ovde vidimo da je postojao problem u odnosu na ta dva. Sama Venera u dvojnom znaku, a i znak Riba ukazuje na „mnoštvo“ pa tako vidimo da je ovo priča o prevarama i vambračnim vezama koje je ova osoba imala dok je bila u braku.

Aspekt  Venera 90° Mars : opet Venera je devojka, ljubav, Mars strast, muškost. Ovde vidimo konflikte u partnerskim odnosima najverovatnije zbog preljube, paralelnih (Blizanci) tajnih veza (Ribe – tajna)

Samo kršenje tj nepoštovanje morala & zakona dodatno vidimo i iz postavke vladara tog 9 polja i Venere Merkura u konjukciji sa Južnim Mesečevim Čvorom u 9 polju. A pošto je i sam Južni Mesečev Čvor tačka koja nam pokazuje sva naša prošlo životna iskustva, vidimo da ovoj osobi ovo i nije prvi prošli život u kojem je pravila ovakve & slične greške. Sam Merkur je u znaku svog sedišta (Blizancima) te tako vidimo da je osova sve to vrlo svesno (sedište) radila.

Pa tako kad napravimo rezime svega imamo sledeću priču : osoba je menjala partnere, možda je imala i više brakova. Zbog nemogućnosti da pomiri u sebi razliku izmedju klasičnog, neobaveznog, zabavljanja i ozbiljne veze & uspostavljanja prave (duhovne) intime sa nekim, stalno je lutala od jednog partnera do drugog očekujući da će taj odnos da joj omogući nešto „bolje i vrednije“ (ne dajte se zavarati da ako je Sunce u Biku, da je to davalo osobi stabilnost i vernost – tim Suncem isto tako vlada i ova Venera)

Kao rezultat, u ovom životu ona stalno nailazi na partnere koji joj nisu verni i ima jako puno problema u uspostavljanju prave intime i poverenja (sa bilo kim, ne samo u emotivnim odnosima)

Upravo arapska tačka Ispravke te greške se nalazi u ovom čartu u 7 polju ~ osoba mora da prodje kroz sve patnje i boli koje je ona nekada davno zadavala drugima, i tek kada prihvati tu svoju krivicu (a ne da krivi druge) tek onda će uspeti da ispravi tu svoju grešku (arapska tačka Ispravke je u konjukciji sa Jupiterom ~ planetom koja traži upravo svesnost kada su loše osobine & mane u pitanju) kao što se vidi na sledećem čartu :

Ispravka.png

Do sledećeg čitanja

pozdrav od

Šmišonje Večitog Putnika

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.