Spojiti nespojivo ? Kratka analiza uporednog

Rada i Haris :

25/08/1985 & 09/06/1994

Spojiti nespojivo?

     Rada, kombinacija Sunca u Devci i podznaka u Biku sa Mesecom u Jarcu pokazuje ženu koja je odličan planer i organizator i ženu koja ama baš ništa ne prepušta slučaju i „spontanom razvoju dogadjaja“.

     Venera koja je vladar podznaka se nalazi u emotivnom znaku Raka, a vladar znaka Sunca u Devici je planeta Merkur, koja se ko nje nalazi u znaku Lava, zajedno sa Marsom, koji je pak vladar 7 polja (partnerski odnosi, brak) Iz ovoga vidimo da Rada je vrlo emotivna i temperamentna žena koja voli da dominira u vezi & odnosu i koja neće baš tako lako pristati da „stane na ludi kamen“ sem u slučaju da to njoj odgovara (reputacija, karijera, finansijska situacija) jer upravo i taj Merkur i taj Mars imaju 180° (opoziciju) sa Jupiterom u Vodoliji u njenom 10 polju (posao, karijera)

     Radini partnerski odnosi su pod vladavinom ovog Marsa u Lavu, a u 7 polju se nalazi i planeta Saturn u Škorpionu i iz ovoga vidimo da će Radini partneri često biti razlog medijskog ogovaranja i kritike (i da povremeno mogu da joj utiču i na tok karijere) Sam Mars koji je na istom stepenu sa Merkurom može da ukaže na opciju mladjih partnera. Sam Saturn u 7 polju koji ima 120° (trigon) sa Venerom u Raku pokazuje da će njene veze trajati dugo i da će od samog početka taj odnos biti usmeren na nešto mnogo ozbiljnije (brak)

     Sam Mesec u Jarcu pokazuje Radine emocije koje na prvi pogled deluju hladno i proračunato, ali generano i nije baš tako, ali… nije ni daleko od istine. Takodje, vidimo da je nju jako lako uvrediti i povrediti, te zbog toga ona vrlo obazrivo bira potencijalnog partnera i ne srlja brzopleto u vezu (već sve „kockice moraju da budu složene“ ~ emocije & finansije & društveni status)

     Ona od svog rodjendana, 25/08/2017 ulazi u glavni period Marsa, pa će tako najveći akcenat u narednom periodu biti stavljen na njene partnerske odnose. Period Marsa traje sve do 25/08/2018, te je moguće da će u ovom periodu Rada odlučiti i da „stane na ludi kamen“ i da počne da planira porodicu ~ Mars se nalazi u 4 polju, koje se vezuje za dom i porodicu. Pošto je taj Mars u natalu odmah pored planete Merkur koje je vladar 2 i 5 polja (polje ljubavi i dece) moguće je da će Rada relativno brzo da ostane i trudna.

     Haris, sa Suncem u Blizancima i Mesecom u Blizancima (rodjen na dan Mladog Meseca) je večito dete u duši. Merkur koji je vladar znaka Blizanaca kod njega se nalazi u znaku Raka, a tu se nalazi i njegova Venera takodje – upravo tamo gde se nalazi i Radina Venera (vladar podznaka) i to je verovatno prva stvar koja ih je i povezala.

     Pošto se ne zna tačno vreme Harisovog rodjenja, malo teže može da se radi konkretna analiza samog uporednog.

     Ovde vidimo da Harisov Jupiter dolazi u Radinu 7 kuću, što bi i pokazalo partnerske odnose izmedju ljudi koji nisu iz istog mesta / zemlje (Jupiter se vezuje za inostranstvo)

     Harisova Venera se kao i kod Rade nalazi u znaku Raka i isto kao i kod nje, ta Venera ima 120° sa Saturnom. Ovaj aspekt pokazuje ljubavi (Venera) koje dugo (120°) traju (Saturn) ali isto tako ukazuje i na starosnu razliku izmedju partnera.

     Ono što može da bude problem u ovom odnosu, pored opcije da se Sunce u Devici i Sunce u Blizancima jako teško „sporazumeva“ (jer imaju dijametralno različite stavove o životu i ciljevima – naročito posao & karijera) je opcija da Radin Mars u Lavu je u 90° (kvadratu – jako loš aspekt) sa Harisovim Marsom u Biku – sukob dva Marsa donosi ne samo svadje, već i fizičke obračune.

     S druge strane, ta dva Marsa oboje imaju loš aspekt sa Jupiterom ~ kako Radinim u Vodoliji, tako i Harisovim u Škorpionu. Ovaj aspekt obično ukazuje na preterano optimistički stav „ma sve će da bude u redu dokle god svako gleda svoja posla“ ali i na moguće prevare od strane oba partnera ~ ali pošto Radino Sunce u Devici ni malo ne voli da bude bez kontrole (za razliku od Harisovog Sunca u Blizancima koje je mnogo opuštenije i vetropir ~ ovde već imamo drugu pokazatelj da će ova veza imati dosta prepreka i problema da bi zaista i potrajala.

     Najveći problem može da bude s Radine strane, jer dokle god je ona devojka / partnerka / verenica = natalna Venera u Raku, njoj će veze da lepo funkcionišu i traju (120° Saturn) ali čim bude postala supruga / majka, ona će se promeniti, ohladiti i ružičasti emotivni mehurić idealizacije doma i porodice (kojem je Venera u Rako TAKO sklona) će se rasplinuti i proradiće hladnokrvi i proračunati Jarac (gde se inače sam Mesec nikako ne oseća dobro) te je moguće da će ona vrlo brzo promeniti mišljenje o svemu i poželeće da menja sve ~ a pošto sam Haris ima Mesec (supruga, majka njegove dece) koji je spaljen od Sunca (spaljenost donosi dosta loše stvari) vidimo da će svaka žena koja bude stupila u brak sa njim (ili mu pak samo rodila dete) dosta loše da se oseća u toj „bračnoj idili“ ~ jer upravo to njegovo Sunce pa tako i Mesec imaju 90° sa njegovim Saturnom – što obično donosi nezadovoljne žene / supruge i kraći rok trajanja braka na žalost…

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.