Aca Lukas i ljubavni trougao

     Aca Lukas, rodjen 03/11/68 Beograd, verujem da je vreme rodjenja oko 3h30am, pa je tako ASC Vaga, Sunce u Škorpionu I Mesec u Ovnu.
     Trenutna partnerka, Sonja Vuksanović rodjena je sa Suncem u znaku Riba (konkretne podatke je nemoguće naći na Internetu) Sama kombinacija Škorpiona I Riba na prvi pogled može da deluje skladno zbog istog elementa koji vlada I Škorpijom I Ribama – Voda. Ali, ipak, postoji velika razlika izmedju Škorpije I Riba, počevši od osnovnih životnih potreba, preko stava o novcu, porodici, do ljubavi I osećanja.
     Škorpion muškarac reaguje “sad, odmah, ovde” I nije ni malo strpljiv. Kada ugleda šansu, bilo da je reč o novcu, karijeri, ljubavi… on grabi odmah I ne razmišlja puno, već deluje instinktivno, po osećaju. U tome se jedino I slaže sa ženom rodjenom u znaku Riba – da deluje po osećaju, a ne po logici I praktici. Generalno, to im je jedina zajednička osobina (koju imaju preko istog elementa – Vode – koji njima vlada) S druge strane, žena Riba je najčešći deo svog vremena preokupirana svojim unutrašnjim svetom, sanjarenjem I željom da ispuni svoje snove I fantazije. Često, previše osećajna & osetljiva, reaguje u trenutku, ponesena atmosferom, muzikom, mirisima, bojama… a kasnije se vrlo često kaje zbog toga.
     Dokle god muškarac Škorpion bude mogao da ispunjava želje I neguje fantazije I snove svoje partnerke žene Ribe, ta veza će idealno funkcionisati. Kada ružičasti mehur idealizacije ljubavi I neuskladjenost dogadjaja iz sveta fantazije sa dešavanjima u realnom životu, žena Riba se pakuje I odlazi. Ona je vrlo zaljubljiva I romantična, nju je generalno lako zavesti, naročito ako se muškarac uklapa u njene idealističke ideje o ljubavnom partneru (u datom trenutku)
     Aca Lukas ima Veneru (planetu ljubavi) u znaku Strelca, koji povećava instinktivno I brzopleto delovanje same Škorpije što se tiče ljubavi. Venera u Strelcu u muškom horoskopu najčešće donosi spontano “ajde zašto da ne” situacije u privatnom životu, često ruši moralna načela I tabue I ne opterećuje se previše sa tim, jer sam znak Strelca je vrlo samouveren da “zna šta radi”, a upornost I tvrdoglavost Škorpije, ne pomaže previše, već samo donosi nove problem I skretanje sa pravog puta.
     S druge strane, Aca ima Mesec (planeta doma, porodice, supruge) u znaku Ovna, odmah pored Saturna, te tako vidimo da će on često imati problema sa partnerkom u braku (Saturn je sušta suprotnost Mesecu) Saturn je planeta vremena, trajnosti, ali I kraja, okončanja. Postavljen zajedno sa Mesecom, uz povoljan aspekt sa Venerom, vidimo da će njegov bračni život jedno vreme da traje I da bude zaista lep (povoljan aspekt Venere = ljubavi I Meseca = porodica) ali da će upravo što duže traje, sve više I više da donosi pritisak I hladjenje emocija (odnos Saturna = vreme, hladjenje I Mesec = emocije, dom, porodica)
     Trenutno, ni sami tranziti nisu previše povoljni za Acu naročito što se tiče partnerskih odnosa, jer tr. Saturn ima loš aspekt sa njegovim Marsom, koji je vladar njegovog 7 polja (partnerka, brak) I deli isti znak sa natalnom Venerom (što može da donese hladjenje u ljubavi, kao I sam raskid / razvod) U isto vreme, ni za osobe rodjene u znaku Riba ovaj trazit ne donosi ništa dobro (zbog lošeg uticaja preko aspekta na samo Sunce) pa tako vidimo da ni u Sanjinom životu trenutno nije najbolja situacija.
     Marko Jarić, rodjen 12/10/78 Bgd okvirno vreme 1h30PM, sa podznakom u Jarcu, Suncem u Vagi i Mesecom u Ribama. Muškarac Vaga je veliki šarmer, često ponesen atmosferom zaboravlja na granice izmedju prijateljskog druženja i konkretnog flerta, pa često važi za Don Žuana, muškarca koji nije veran ni postojan sa svojim emocijama. Ovde u njegovom natalu vidimo da on ima Mesec u Ribama (što bi realno bila jedina trenutno veza izmedju njega I Sonje I njenog Sunca u Ribama) U Markovom natalu vidimo da on ima Veneru u znaku Škorpiona, a Mesec u znaku Riba. Ovakva kombinacija za muškarca Vagu, ume da donese “titulu” preljubnika (čak I ako se zaista ništa nije desilo, jer sam muškarac Vaga iz njemu poznatog razloga, neće nikada ni potvrditi niti opovrgnuti optužbe za afere ili paralelne veze)
     I sam Marko ima loš odnos Meseca I Saturna u svom natalu, vrlo slično Aci, tako da vidimo da će I kod njega da postoje problemi u domu / porodici tj sa suprugom. Kod Marka pak postoji opozicija izmedju Meseca I Saturna te nam to ukazuje na mogućnost čestog raskida pa mirenja, pa raskida pa pomirenja sa partnerkom (majkom njegove dece) jer je to simbolika aspekta 180° ~ kuma donela, kuma odnela… igra “toplo – hladno” nikad konkretno kraj ili konkretno “počinjemo ispočetka”…
     Ako I postoji mogućost za vezu izmedju muškarca Vage I žene Ribe, to će biti relativno kratkog veka, jer će vremenom njega da počne da smeta njena želja za idealizacijom svega I svačega, načinom života koji više liči na bajku nego na realnost (I njeno insistiranje da se ta bajka održi) dok će nju da počne da nervira njegova nedorečenost u ponašanju I komunikaciji, kao I nemogućnost da dobije konkretnu pa čak I iskrenu informaciju ili pak emotivnu reakciju od njega. Oboje će biti poneseni emocijama, atmosferom, možda medjusobnim “ramenom za plakanjem”, ali kada prodje period zanesenosti, tada stupa na snagu njihov veoma različit karakter, kao I vrlo različiti živtni ciljevi (kao I način na koji se oni postižu)
     Moguće je da će Sonjino Sunce u Ribama zaintrigirati Markovu I Veneru I Marsa koji se nalaze u znaku Škorpiona, ali kao što je bila priča sa Acom I njegovim Suncem u Škorpionu, tako će verovatno da bude I priča izmedju Marka I Sonje (ako zaista I dodje do konkretne veze izmedju njih) Na početku sve je tajno, skriveno, romantično, sveće, atmosfera, muzika… I kada strasti se smanje I kada realnost života počne da nagriza ružičasti mehur ovog odnosa, tako će obe strane da se “probude” I da shvate da oni nemaju zajedničke ciljeve I da im životni prioriteti ni izbliza nisu ni slični, a kamoli isti… te tako će da usledi razočarenje I prekid tog odnosa (najverovatnije uz puno galame I medjusobnog optuživanja)

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.