Derivantna polja uvek dobro dodju

Dragana Mirković i njen suprug Toni ~ ishod njegove operacije krvnih sudova

     U Astrologiji postoji metoda analize kroz derivantna polja. Tako, ako nas interesuje Draganin suprug Toni, posmatraćemo njeno 7 polje kao njegovo 1 polje ~ realno, „obrćemo“ njen natal i tako dobijamo „virtuelni“ natal njenog supruga.
     Ovde imamo da je 7 polje u Vodoliji, sa Saturnom u Ovnu u 9 polju. Zdravstvena situacija njenog supruga, kao i boravak u bolnici, će se videti iz natalnog 12 polja, tj iz Tonijevog derivantnog 6 polja ~ u ovom slučaju, ono se nalazi u znaku Raka, sa Mesecom u znaku Device u Tonijevom derivantnom 8 polju. Taj Mesec upravo ima loš aspekt kvadrata sa tranzitnim Marsom (koji se vezuje za hir.intervencije)
     U Februaru ove godine, kada je Toni dobio upalu pluća, tranzitni Mars se nalazio u Draganinom 9 polju, tj derivantnom Tonijevom 3 polju, koje se upravo vezuje za pluća, a Mars donosi upalne procese. Pošto nije bilo izazovnih aspekata tog tranzitnog Marsa na Draganine natalne planete, sve je prošlo kako treba i Toni se relativno brzo oporavio.
     Sada, ovog puta, sledi mu operacija krvnih sudova ~ tranzitni Mars u Blizancima u Tonijevom derivantnom 5 polju (krvni sudovi se vezuju za simboliku 5 polja, znaka Lava i planete Sunce, kao i za znak Blizanaca) a s druge strane, tranzitni Saturn koji je u Strelcu i retrogradan, se nalazi kod Draganine natalne Venere u njenom 5 polju, Tonijevom derivantnom 11 polju (koje se opet takodje vezuje za krvotok i krvne sudove)
     Isti taj njen Mesec je na istom stepenu gde i Jupiter, a krv i dolazi pod njegovu vladavinu. Oboje su (Mesec / Jupiter) na vrhu Tonijevog derivantnog 8 polja, koje se vezuje za hirurške intervencije.
     Ishod operacije bi trebalo da bude dobar, jer će Mars vrlo brzo da ostavi iza sebe sa lošim aspektom i Draganin natalni Mars i njen Mesec/Jupiter, naročito ako sama operacije bude posle 10/05, kada loš aspekt polako prestaje da ima uticaja.
     Novi zdravstveni problemi (ne daj Bože, naravno) bi mogli da se jave kod njega u periodu od Jula ove godine, kada tranzitni Mars bude ušao u znak Raka, Tonijevo derivantno 6 polje i kada bude prvo sklapao kvadrat sa Draganinim natalnim Saturnom, vladarem 7 polja, a posle kada bude sklapao opoziciju sa Draganinim natalnim Suncem (Sunce se pored Oca takodje vezuje i za simboliku supruga)a potencijalno obnavljanje zdravstvenog problema bi mogao da se javi u Oktobru ove godine, kada tranzitni Mars bude bio u znaku Device.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.