Stanija Dobrjević ~ kratka analiza

Stanija Dobrojević

17/03/1985 Virovitica

Orijentaciono vreme rodjenja 2h30am


Otac joj je bio ekonomista i političar, ali je 1995, tokom rata u Hrvatskoj, izgubio život ~ ovo se vidi iz postavke 4 polja (jedan od roditelja) u znaku Ovna (uniformisana osoba) sa Marsom kao vladarem u znku Bika ~ mesto „izgona“ Marsa. U tom periodu, ona je bila u glavnoj Firdariji Saturna i podperiodu Jupitera (Saturn je vladar Asc, a Jupiter vladar 12 polja ~ gubici ~ sam Jupiter ima aflikaciju od Marsa ~ gubici kroz rat, koji je u 4 polju ~ jedan od roditelja, otac)
Stanijina majka je sa svojim sinom i ćerkom odbegla u Rumu ~ samo 10 polje (drugi roditelj) u znaku Vage, sa Venerom u znaku Ovna u 4 polju ~ majka preuzima ulogu oca. 3 polje (brat) u znaku Riba, sa Jupiterom u Vodoliji i u samom 3 polju se nalazi Sunce u Ribama. Sam Mesec (majka) aflikacija od Saturna (gubitak) ~ majka udovica, brat je mladji, miljenik porodice, česta putovanja i selidbe (znak Riba je dvojni znak, te donosi česte promene u životu)
Nakon završene osnovne škole u Rumi, Stanija je završila Srednju ekonomsku školu u Sremskoj Mitrovici. Nakon toga je upisala Ekonomski fakultet Univerziteta u Novom Sadu, a u drugoj godini u predroku ona je konkurisala za učešće u Vork and travel programu ~ 9 polje, više obrazovanje u znaku Device, sa Merkurom vladarem u znaku Ovna u 4 polju ~ obrazovanje isto kao i jedan od roditelja (otac, ekonomija) U ovom periodu ona ulazi u firdarija period Jupitera (više obrazovanje, inostranstvo)
Stanijina prijava Vork and travel programu je prihvaćena, pa je Dobrojevićeva 2005. otišla u SAD. Tamo je od 2008. zaštitno lice kazina Haraz u Atlantik Sitiju, gde i živi, a radi kao krupije i menadžer odnosa sa javnošću. Takođe je i manekenka, a najveći uspeh u toj sferi postigla je kao bikini model u Majamiju ~ ovo vidimo iz postavke vladara 10 polja (zanimanje, način na koji javnost vidi osobu) koje se nalazi u znaku Vage (akcenat na spoljašnjoj lepoti) sa Venerom u Ovnu (fotografije, isticanje fizičkog aspekta lepote) koja je takodje i vladar 5 polja (mesta zabave, kafići, kockarnice, modne piste…) i koja ima povoljne aspekte sa Mesecom (javnost, mase, narod) i Jupiterom (inostranstvo, expanzija, novac) u Vodoliji u 2 polju (finansije) U ovom periodu, ona je bila u firdarija periodu Jupitera i podperiodu Venere (Jupiter sem inostranstva, donosi i periode dobre finansijske zarade, Venera takodje donosi popularnost, zabave, isticanja u javnosti itd…)
Dobrojevićeva je popularnost stekla kada su 2008. na internetu objavljene njene fotografije koje su prema zvaničnoj verziji ukradene. Tada su je fanovi prozvali srpskom seks-bombom (engl. Serbian Sex Bomb). U SAD je dobila titulu najlepše Plejboj golf devojke, te osvojila nagradni put u Plejboj vilu kod Hjua Hefnera, gde ju je fotografisao poznati fotograf Arni Frajtag. U Srbiji, gde takođe gradi karijeru, fotografisala se za časopise Plejboj, Si-Kej-Em i Maksim ~ ovo sve se takodje može videti upravo iz postavke vladara 10 polja ~ Venere u Ovnu, ali iz same postavke Sunca koje se nalazi u Ribama na stepenu egzaltacije Venere (putenost, egzotika, erotika, sexualnost itd…) koje ima povoljan aspekt sa Saturnom (vladarem Asc) u erotskoj Škorpiji u 11 polju (dobitak od posla) Sama Venera u Ovnu može da donese „razgolićenu lepotu“ tj isticanje lepote koja može malo da „bode oči“ nekima.
Kako je ocenila da u Srbiji može napraviti karijeru, Dobrojevićeva je 18. jula 2012. izdala debitantsku pesmu „Umri bez mene“, koja govori o dečku, inače fudbaleru, koji je zgrešio. Kako i sama kaže, nema pevačkog iskustva, pa u pesmi ceo tekst zapravo šapuće, dok deo koji se peva izvodi Marjan Kamenović. Tekst je napisala Gordana Gvozdenović, a aranžirao ju je Igor Milićević. Pesmu je obradio Saša Dinić, dok je prateći vokal Suzana Dinić. Aktere je našminkala Vanja Beočanin ~ želja za isticanjem, opet sama Venera u Ovnu (Venera se vezuje za muziku) koja je zajedno sa Merkurom (govor) ali pošto ove dve planete nisu u znaku koji im prija, tako kako i ona sama kaže, talenat za samo kvalitetno (školovano) pevanje malo izostaje.
Dobrojevićeva često učestvuje u promociji turističkih ponuda. Tako je jednom prilikom promovisala Kopaonik za srpske turističke organizacije. Sem toga, početkom marta 2013, učestvovala je u promociji turističke ponude Egipta na sajmovima turizma u Beogradu i Nemačkoj. Za tu priliku joj je Egipatski turistički autoritet (ETA), neprofitna organizacija u vlasništvu Ministarstva turizma Arapske Republike Egipat, platila sedmodnevni boravak u Nemačkoj ~ njoj je naglašeno 9 polje, koje se vezuje za putovanja i inostranstvo, ono se nalazi u znaku Device, pa vidimo da često su to poslovna putovanja, Merkur vladar je u Ovnu u 4 polju, pa vidimo da kako god bilo, ona se iz inostranstva „vraća kući“. Devica & Merkur u Ovnu upravo se vezuju za turizam i marketing, reklame, oglašavanja. Sam znak Ovna se vezuje upravo za Nemačku, dok se Egipat vezuje za znak Blizanaca (kojima takodje vlada planeta Merkur) Sam Merkur pored aspekta sa Venerom, ima aspekt i sa Mesecom (narod, javnost) i Jupiterom (inostranstvo i novac)
Trenutno, ona je u firdarija periodu Marsa. Mars joj je vladar 10 polja, javnost, posao. Postavljen je u 5 polju, koje se vezuje za zabave, kreativne poslove, politiku. Takodje, ovo je i polje ljubavi, kao i 7 polje u natalu. Pored Marsa u 5 polju, njenim 5 poljem vlada planeta Venera u Ovnu u 4 polju, koje je „skriveno“ polje, pa zato i ne znamo puno o njenom ljubavnom životu. 7 polje (partnerski odnosi, brak) se nalazi kod nje u znaku Raka, sa Mesecom u Vodoliji u 2 polju, odmah pored onog Jupitera. Tako, ovde vidimo da će ona birati partnera koji može da pozitivno utiče na njeno samopouzdanje (2 polje) ali i na njene finansije (opet 2 polje)
Mesec Jupiter pokazuju partnera koji je iz inostranstva. Znak Vodolije se vezuje za Rusiju, Švedsku, Dansku. Ovakva postavka može da ukaže na vrlo imućnog muškarca, obrazovanog, spretnog, koji ima ne samo dobru porodičnu & finansijsku zaledjinu, već i sam je vrlo spoosban za dobar biznis (zbog Jupitera ovde su u pitanju zaista „velike pare“)
Generalno, sa Mesecom koji predstavlja porodicu, koji je postavljen u Vodoliji, zajedno sa Jupiterom, možemo da predvidimo da će ona biti vrlo srećna u braku. Ta konjunkcija ima i povoljan aspekt sa Merkurom i Venerom, pa možemo i da očekujemo da će u braku sigurno biti barem jedno dete (muško, pa žensko) Često, ovakva postavka Mesec Jupiter može da ukaže i na više brakova, jer i sama konjunkcija ima aflikaciju od strane Marsa (planeta svadje i raskida) koji se nalazi u znaku Bika (tradicija, finansije) u 5 polju (ljubav, sex, deca)
Pošto je ona tek ušla u glavni firdarija period Marsa (od 17/03/2017 koji traje do 16/03/2024) u ovom periodu će joj naravno biti istaknuta karijera, ali i ljubavni život. Zbog aflikacije koju Mars ima sa Mesecom I Jupiterom, u ovom periodu možemo da očekujemo brojne kontradiktorne I kontraverzne objave vezane za njen život I porodicu.
Sam podperiod firdarije Marsa traje od 17/03/2017 do 17/03/2018 pa ćemo u ovom vremenskom periodu verovatno puno čitati o njoj i dogadjajima vezanim za njen posao, koji će se vrlo verovatno preklapati sa privatnim životom.
Za nju, najbolji period za stupanje u brak bi bio u firdarija podperiodu Sunca od 17/03/2018 do 17/03/2019 ili pak nešto kasnije, u firdarija podperiodu Meseca od 17/03/2021 do 17/03/2022.
U podperiodu Marsa od 17/03/2017 do 17/03/2017 kao i u podperiodu Venere od 17/03/2019 do 17/03/2020 za nju su najbolji periodi za trudnoću i proširenje porodice.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.