Lenormand – Pismo #27

Opšte značenje : novine, vesti, komunikacija, pismo, čestitka, dokumenta, informacije, e@mail, fax, diploma, nagrada, trofej, poklon, telefonski razgovor, računi za plaćanje, potvrde…


Opis osobe : ovo je osoba koja je stalno u pokretu. Ne drži je mesto, pomalo nervozna i nestrpljiva. Ona želi da priča i priča i priča i priča… i priča… U današnje moderno vreme, tehnologije, interneta, Viber-a, Facebook-a, Twitter-a i svih ostalih društvenih mreža, informacija je moć i to ova osoba vrlo dobro zna ~ ko ima moć, vlada masama. Ovo ne samo što je dobar novinar, informatičar, govornik, već je i vešt pregovarač i trgovac (zna se da samo trgovac koji je vešt sa rečima ima profita ~ reklama čini čudo od vajkada) Kada je dobro raspoložena, ova osoba je prijatna za razgovor i puno toga može da se sazna od nje. Kada baš i nije u svom elementu, eto vam trgovca maglom, daveža, blablatruć tračare.


Dnevno otvaranje : vrlo verovatno da će vam danas otpasti uvo od slušanja tudjih priča ili pak ćete sami dobiti upalu mišića vilice i jezika od silnih ragovora. Danas se plaćaju računi ili očekuje neko važno pismo, potvrda, polaganje ispita. Možda ćete danas napisati neku lepu priču u novinama, ili pročitati lepu pesmu i podeliti je sa dragom osobom. Isto tako, pteljanje sa tehnologijom, možda će vam internet konekcija biti malo sporija, ili će mobilni da prestane da radi… ali to vas (a ni druge) neće sprečiti u razmeni informacija.


Ljubav : za one koji su u vezu, ovo će biti period skladne komunikacije sa lepšom & jačom polovinom. Za one koji traže ljubav, mogu je pronaći preko neke društvene mreže.


Posao : sastanak sa nadredjenim, ragovori oko nekih dokumenata sa kolegama, puno žurbe, papiri lete na sve strane, pazite se vi zaposleni da ne zaturite neki važan dokument ili da zaboravite na neku važnu informaciju. Za one koji traže posao, ova karta nagoveštava mogućnost da će se oglas pojaviti na internetu ili pak da će ponuda za posao da stigne preko SMS, e@mail-a ili preporučenog pisma.


Zdravlje : usled silne žurbe, upala mišića, nervoza i nestrpljenje mogu poremetiti ishranu, nesanica (mozak radi 500km/h) Takodje, ako okolne karte to podržavaju, problemi sa zdravljem se mogu pojaviti i kao zaboravljanje, mentalna blokada, problemi sa govorom.


Astrološki : ova karta se naravno vezuje za Merkur.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.