Lenormand – Putevi #22

Osnovno značenje : put, raskršće, nov pravac, promene, odluke, više alternativa, prekratnica, sve što je u množini.

Opis osobe : neobična, nepredvidljiva, a opet nekako bliska u kontaktu sa ljudima. Često ume da deluje kao da misli jedno, kaže drugo, a uradi treće, ali svaki njen postupak je smislen i brižljivo isplaniran i svaka njena odluka je doneta sa prihvatanjem odgovornosti za dalje posledice. Uvek je tu da posavetuje, da pokaže na potencijalne pravce i mogućnosti. Ovo je večiti putnik, kako fizički, tako i duhovno. Retko kada ćete je naći kući, ona je uvek u pokretu, istražuje, pronalazi, dolazi do zaključaka, uči, saznaje, savetuje. Nikada ne osudjuje, uvek podržava, ma šta vi uradili. Dobar prijatelj, često bliži čak i više od nekog člana porodice.

Dnevno otvaranje : danas je dan kada ćete uzet kantar u ruke i odmeravati ZA i PROTIV nekoga ili nečega. Ne mora da znači da ćete biti neodlučni, već ćete jednostano želeti da budete sigurni u svoju odluku, pa ćete možda i tražiti savet neke mudrije & iskusnije osobe. Možda odlučite da prošetate po kraju, da odete na kraći put… ili da u mislima odlutate u zemlju Nedodjiju i malo odmorite od svakodnevnih obaveza… čudni su Putevi Gospodnji… prepustite se intuiciji da vas vodi danas.

Ljubav : za one koji su u vezi, ova karta savetuje da je vreme da se donesu neke važne životne odluke. Pitač mora da nadje odgovor na pitanja : da li ova veza ima smisla, da li se nas dvoje dopunjujemo, da li treba ostati na ovom nivou ili nastaviti dalje ili čak i prekinuti taj odnos… Za one koji su slobodni, moguće je da će se najednom pojaviti više potencijalnih prilika. Čak neki put, u oba slučaja, ova karta može da ukaže na „treći točak“ u vezi tj uletanje u paralelnu priču…

Posao : za one koji su zaposleni, ova karta sugeriše da je vreme da se pozavave nekim problemima i da se odluče da li će da ih reše ili odustanu od toga u potpunosti. Nošenje tereta neodlučnosi i skrivanja problema ispod tepiha (u ovom slučaju u fijoku radnog stola) nikako nije dobro. Pitač mora da preuzme kontrolu i bude odlučan u svojim namerama. Za one koji traže posao, ova karta može da ukaže na priliku da se privremeno zaposle, da nadju posao koji će biti honoraran, delimično plaćen ili pak će imati priliku (ako okolne karte su dobre) da dobije više poslovnih ponuda i da bude u „privilegiji“ da se firme „bore“ za njega (nju)

Zdravlje : putevi su simbolično vezani za vene i crkulaciju u čovekovom telu. Putovanje tj kretanje krvi kroz organizam je ono što održava čoveka zdravim. Svaka blokada na putu, donosi problem sa zdravljem. Samim tim, najbolje je biti u pokretu i često šetati (ali ne samo fizički, već i mentalno, jer i u glavi može da se stvori „žabokrečina“ pa da se naše sive ćelije podave u njoj…)

Astrološki : ova karta se vezje za znak Blizanaca (iako je ja često vezujem i za znak Vage)

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.