Lenormand – Planina #21

Osnovno značenje : problem, prepreka, blokada, jak protivnik, neprijatelj, tvrdoglavost, fixniranost, sve što je veliko i ogromno, odlaganja, odustajanja.

Opis osobe : teško je ne primetiti ovu osobu, čak iako ona sama se trudi da bude neprimetna, jer inače ne voli puno da se kreće i nije aktivnog duha. Markantna (čak i ako je niska rastom) tamne kose (očiju, kože) sa nekoliko sedih pramenova (čak i ako nije starija osoba u pitanju) Po prirodi stroga, tvrdoglava, drži se ranije utvrdjenih pravila ponašanja, ne odstupa ni milimetar, ne popušta, ne prašta. Ona će svakome da nadje zamerku, svakome će pokušati da pokvari raspoloženje. Kritika, sarkazam, ironija takodje su sastavni deo, inače šturog, rečnika. Ovo su osobe koje će čak da nadju zadovoljstvo u tome da prepreče nekome put ili da ga spreče da uradi nešto što želi. Opasan protivnik jer ima odličnu moć zapažanja. Često vrlo nervozna, iako se to ne vidi ispod smirene maske „dostojanstva i lepog vaspitanja“.

Dnevno otvaranje : spremite šlem i ratnu opremu, stižu blokade, prepreke, smetači i ometači. Od ranog jutra moguće su prepreke u vidu – nestanka struje, kvara nekog tehničkog aparata, prazne baterije na mobilnom, isflekane prijave za posao, scene vašeg psa i izgriženih omiljenih cipela… Morate ostati hladne glave i prihvatiti trenutni „poraz“ i nikako ne kretati u V svetski rat zarad tog današnjeg problema. U suprotnom (čak i ako su okolne karte pozitivne) realno, nemate šanse da izadjete kao pobednik.

Ljubav : za one koji su u vezi, stagnacija, distanca ili pak se neko meša u vašu vezu. Moguće je da ćete osetiti poriv da nešto menjate, pokrenete, a ne znate kako ili nemate mogućnosti za to. Ako ste odlučili da prekinete vezu, ova karta će vas podržati, a ako ste odlučili da sačuvate vezu, onda se prepustite trenutnoj neprijateljskoj vatri i čekajte da se situacija malo smiri. Naravno, za one koji traže ljubav, ova karta kaže – čekaćeš još neko vreme, sad nije vreme za druženje, već za samovanje, prihvati to ili … ma šta me briga, ko ti je kriv (rekla sam da je ova karta dosta bezobrazna)

Posao : prepreke u vidu narogušenog direktora, drndave sekretarice ili zavidnih kolega biće na svakom koraku u narednom periodu za sve one koji su zaposleni. Ili prihvatite činjenicu da čak i ako ste u pravu, ovog puta ste u manjini ili prihvatite činjenicu ako krenete u borbu, da možete da izgubite puno toga. Za one koji traže posao – sličan savet kao i za one koji traže ljubav…

Zdravlje : pritisak, blokada nervnog sistema, neraspoloženje, stagnacija razvoja bolesti. Sklonost padu imuniteta, prehladama, promajama, ukočenjima. Oporavak će da bude spor i bolan. Najbolje bi bilo da se okružite pozitivnim ljudima i da razvijate pozitivne misli.

Astrološki : ova karta se povezuje sa znakom Jarca.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.