Lenormand – Oblaci #6

Ključne reči : nesigurnost, nestabilnost, potencijalna opasnost, slaba vidljivost, neodlučnost, pogrešna procena, brige, sumnje, strahovi, slabosti.

Komplikacije, (ne)vidljive prepreke, loše okruženje i negativne situacije. Generalno loši ljudi, negativni, stari, istrošeni, mrzovoljni.


Opis osobe : nedefinisana osoba, koja često menja svoje stavove, čudnog ponašanja. Pojava joj je takodje nedorečena, nije neuredna, ali nije ni „pod konac“. Talasa puno, negativno razmišljanje, u svemu vidi ono loše, nikada ne daje pravi savet, često ni sama ne zna šta će sa sobom, pa tako negativno utiče i na okolinu. Često, ovo može da bude osoba koja ima neki ozbiljan mentalni problem. U nekim otvaranjima, može da ukaže i na bivšeg partnera (naročito onaj sa kojim pitač nije ostao u prijateljskim odnosima)


Dnevno otvaranje : ovo nije dan kada bi trebalo da donosite važne životne odluke. Previše je sve konfuzno i nedorečeno, ne posedujete sve informacije da bi bili u mogućnosti da složite sve kockice. Zato, budite strpljivi i sačekajte novi dan. Pustite da vetar oduva oblake i da dodje sunce.


Ljubav : pošto je ovo realno negativna karta, u ljubavnim otvaranjima za osobu koja je u vezi, može da ukaže da će se pojaviti neki (ne)vidljivi problem koji će doneti nesigurnost i sumnju u partnera / partnerku (i sa i bez osnove) Problematična veza jer ima previše negaitvnih uticaja iz okoline koji direktno utiču na stabilnost odnosa izmedju dvoje ljudi. Ako je pitač sam, ovo pokazuje na potencijalnu vezu sa problematičnom osobom, osobom koja je tek završila sa vezom i samo traži nekoga da „vida rane“ a ne da traži pravu ljubav, pa tako pitač ne bi treblao da se upušta u vezu sa tom osobom (a i sam ako je u toj situaciji da je prekinuo vezu, ne bi trebalo još uvek da traži novo partnerstvo!)


Posao : s jedne strane Oblaci donose interesovanje za nauku, tehnologiju, humanitarne poslove, filozofiju, istraživanja… pa je tako i neki posao moguć u skladu sa tim opisom. Ako je pitač zaposlen, ova karta ukazuje na potencijalne probleme na poslu (pa čak i otkaz) Ako je pitač bez posla, karta savetuje da još malo bude strpljiv, jer ovo nije vreme da se traži bolji posao (tj posao generalno)


Zdravlje : treba naći „izduvni ventil“ i odmoriti se od svega i svakoga. Previše toga se nakupilo i sada pitač polako počinje da puca po šavovima. Dolazi do napetosti, nesanice, problema sa kožom, pad imuniteta je zasiguran. Klasična simbolika Oblaka – astma, bronhitis, prehlade, virusi, grip, sve bolesti vezane za grlo i gornji deo pluća.


Astrološki : ova karta se vezuje za simboliku planete Neptun .

Једно мишљење на „Lenormand – Oblaci #6

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.